HUTTELIHUT

En varm Huttelihut hue kan gøre den store forskel for en lille eventyrer, der muntrer sig i sneen. Dette populære mærke holder dit barn varmt klædt på i kulden eller i barnevognen med kvalitetsmaterialer og pasform, der er helt uovertruffen.

Den smarte Huttelihut elefanthue er også et hit hos de mindste, når temperaturen falder og der er brug for en varm og åndbar hue, men denne producent kan så meget mere end det.

Vælg imellem både huer og det sødeste, mest moderne og praktiske udvalg af Huttelihut børnetøj og smart tilbehør, som vi tilbyder her hos Smallfashion til priser, hvor alle kan være med.

Huer • Elefanthuer • Sommerhatte • Slipovers • Shorts • Kjoler • Neck Tubes

Alle elsker Huttelihut

Det startede med en Huttelihut hue, men denne producent fik hurtigt vokseværk, da danske såvel som udenlandske børn tog dette lækre brand til sig.

Populariteten vil ingen ende tage hos småbørnsfamilien og hos de lidt større børn. Ja selv de voksne forelsker sig i de trendy designs og den høje komfort, som dette mærke bidrager med til små eventyrere. Huer og børnetøj fra Huttelihut er helt sikkert kommet for at blive.

Materialer der holder


Kollektionerne fra denne materialebevidste producent er da også nøje opdelt i forskellige materialevalg. Her taler vi ikke bare om en Huttelihut hue, men om dansk uldstrik eller Alpaca uldstrik.

De forskellige kvaliteter bidrager med hver deres. Vælg fx mellem:

  • Tophuer og halstørklæder i lambswool og merinould i minimalistisk design

  • Håndstrikkede Alpaca huer, slipovers, halstørklæder – alle i uld med fokus på fairtrade


De populære designs af såvel Huttelihut børnetøj som huer har, ud over Danmark, også fundet vej helt til Tyskland, Rusland og Norge.

Hos Smallfashion er vi vilde med disse helt enestående designs og ingen tvivl om, at dit barn vil elske kvaliteten fra denne ambitiøse producent.

Håndstrikkede lækkerier


Vil du have det bedste af det bedste indenfor børnehuer med unik pasform og varmeegenskaber, så er dette mærke et oplagt valg. Det er forkælelse på højt plan, når du vælger Huttelihut børnetøj eller huer til dit barn.

Der er lagt kærlighed og flid i de mange produktioner og kvaliteten er ikke til at tage fejl af. De håndstrikkede lækkerier stammer fra uld fra Alpacaen – et dyr lig lamaen.

Her forarbejder indianske højlandskvinder denne helt enestående uld, som dit barn kan drage stor nytte af i de kolde danske vintermåneder. Vælg også imellem de mange lækre designs af børnetøj i 100% bomuld.

Huttelihut elefanthue


Det hele er altså bare lidt mere praktisk med en Huttelihut elefanthue. Ikke alene er kvaliteten blød og indbydende – den er i allerhøjeste grad også en fantastisk sikkerhed for, at dit barn ikke fryser om hverken ører eller hals, når temperaturerne sænker sig i de danske kolde vintermåneder.

En Huttelihut elefanthue har også den praktiske egenskab, at den bliver på dit barns hoved grundet den gode pasform.

Her er der designet for størst mulige komfort samtidig med, at der er gjort brug af kvalitetsmaterialer. Den er bare populær ud over alle grænser denne smarte hue fra dette enestående mærke.

Værd at vide om en Huttelihut elefanthue


Du tænker måske ikke lige over det, men når du vælger huer til børn, så er der ofte lagt mange overvejelser bag både design og materialevalg. Disse populære huer til småbørn kan prale med følgende egenskaber:

  • Produceret i uldfleece med bomulds-velour-foer

  • Holder dit barn varmt

  • Er åndbar

  • Er vandafvisende

  • Har en god pasform


Da producenten bag dette mærke har omtanke for både dyr og miljø, så finder du alle produkter med fake fur.

Skal samvittigheden være helt i top, så er valg af produkter fra denne fairtrade virksomhed en helt rigtig løsning – der er tænkt på alt, men først og fremmest på dit barn.

Du køber ikke blot en Huttelihut elefanthue – du køber varme, tryghed og ikke mindst muligheden for fantastisk leg til dit barn.

Børnetøj i romantisk look


Vi falder næsten i svime over den flotte kollektion af Huttelihut børnetøj her hos Smallfashion. Den er altså bare helt enestående til såvel baby, som de lidt større børn.

Skal dit barn være stilfuldt, casual og en snert romantisk klædt på – uanset om det er pigetøj eller drengetøj – så er Huttelihut børnetøj altså lige i skabet.

Det nærmest emmer af nærvær, ro og tid til fordybelse, når du kigger kollektionerne igennem fra dette brand. Der er ikke noget at sige til, at både børn og vokse er faldet for dette luksuriøse mærke i udsøgt kvalitet og med omtanke for såvel miljø som mennesker.

Giv dit barn den bedste start på tilværelsen med lækkerier som dette Huttelihut børnetøj i romantisk look.

Farverige prints i blødt bomuld


Børnekollektionen fra dette populære mærke er da også produceret i lækkert og blødt bomuld – komforten er i top og det samme er pasformen. De mange spændende styles i fine og farverige prints vil helt sikkert hitte hos såvel dreng som pige.

Skal dit barn føle sig både smart og behageligt klædt på, så er der ingen tvivl om, at dette luksus børnetøj vil gøre en forskel i dit barns hverdag.

Små detaljer gør hele forskellen


Der er kredset om de små detaljer, når du vælger Huttelihut børnehøj. Her er intet overladt til tilfældighederne og det skal være både behageligt, men også praktisk for såvel børn som vokse. Derfor finder du:

  • Praktiske knaplukninger

  • Elastik for bedre komfort på udvalgte steder


Det kan næsten ikke blive hverken mere hyggeligt eller behageligt at iføre dit barn kvalitetstøj. Dette mærke er bare helt fantastisk for øjet og ikke mindst for barnets sarte hud.

Huttelihut hue tilbud


Du finder altid masser af spændende variationer af Huttelihut børnetøj her hos Smallfashion og priserne har vi presset helt i bund, så du kan forkæle børn og barnlige sjæle med creme de la creme indenfor smart og funktionelt tøj til såvel hverdag som fest.

Hold dog alligevel øje med vores udsalgsside, hvor vi med jævne mellemrum giver den et ekstra skub med yderligere nedsatte priser.

Her kan du være heldig at finde din næste Huttelihut hue eller elefanthue til ekstra nedsatte priser. Men skynd dig… det er nemlig først til mølle.

Forkæl en du holder af med lækkerier fra Huttelihut.