Hjemmesko til din baby

Kært barn har mange navne, men ens for alle vores populære hjemmesko er den altid høje kvalitet og den lækre pasform. Komforten er i top og med glade og varme fødder, så kan du lettere holde forkølelser på afstand og give dit barn mulighed for masser af leg og eventyr. Find de hotteste designs fra de største mærker til altid favorable priser her hos Smallfashion. Vi giver dig alt, hvad hjertet kan begære af modetøj, fodtøj og tilbehør til baby og børn.

Hjemmesko børn elsker at have på


Hjemmesko behøver ikke kun være varme og funktionelle – de må også gerne være sjove eller festlige eller måske bare seje. Vi byder på et stort og spændende sortiment af hjemmesko i mange sjove, finurlige og festlige varianter. Gør hverdagen til en fest eller i det mindste langt sjovere med flotte, seje og hyggelige futsko til børn i alle aldre. Vi byder bl.a. på:

 1. Klassiske hjemmesko i klassiske og tidløse farver

 2. Årstidens hotteste designs med sæsonens mest trendy mønstre, former og farvekombinationer


Frisk basisgarderoben op med de altid uundværlige hjemmesko, der kan gøre den store forskel for dit barns små skønne fødder.

Hold dit barns fødder varme


Varme og komfortable fødder er glade fødder. Lad os sammen sørge for altid glade fødder til de mindste med det bedste af det bedste fra de største og mest professionelle mærker. Futsko og hjemmesko har den skønne funktion, at de altid holder dit barns fødder dejlige varme. Hjemmesko er også populære, da de:

 • Hjælper med at undgå forkølelser i vinterhalvåret


Forkølelser kan let snige sig til i både forår-, efterår- og vintersæsonen. Varme fødder er mindre udsat og har også mod på større aktivitet end fødder, der er helt stive af kulde. Giv dit barn de bedste muligheder for leg og eventyr ved at klæde det varmt og praktisk på med bl.a. bløde og behagelige hjemmesko.

Smarte hjemmesko høj kvalitet


Der er dømt smart design uanset, hvilket af vores populære mærker, som du forelsker dig i. De er bare smarte de mange skønne bud på årstidens hotteste design indenfor hjemmesko til børn i alderen 0-14 år fra de mange spændende mærker, som vi fører her hos Smallfashion. Hjemmesko fås i mange smarte varianter, der hver især har deres egne små skønne detaljer.

Vi er især vilde med de mange spændende designs, der tør bryde rammerne med glimmer, sløjfer, prints og sjove farvekombinationer. Her finder du årstidens hotteste designs til både drenge og piger i skøn forening med de mere klassiske og altid tidløse designs i sikre klassiske farver.

Lækker pasform og komfort


Pasformen er vigtig for dit barns komfort. Hjemmesko skal sidde godt på foden og give plads til at tæerne kan vrikke og vokse. De skal sidde godt omkring vristen og sørge for at støtte omkring anklen. Hos Smallfashion finder du mærker, hvor der er stor fokus på perfekt pasform.

 • God pasform afhænger også af rette størrelse sko


Sørg for at få den rigtige størrelse til dit barns fod. Der skal gerne være 0,7 cm at vrikke og bevæge sig i og også gerne 0,8 cm at vokse i. Det giver dig sko, der skal være 1-1,5 cm længere end barnets fod, når du måler fra ende til anden. Så giver du dit barn de bedste betingelser for høj komfort og god motorisk udvikling ved at have sko, der sidder godt på barnets fod under gang og aktivitet.

De hotteste mærker


Vi har naturligvis fundet alle de mest professionelle og populære mærker til dig. Der er på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten - selv om vi har skruet ned for priserne, så alle kan få skønne og behagelige hjemmesko til små fødder. Vi byder på spændende mærker som:

 • Move by Melton

 • Petit by Sofie Schnoor

 • CeLaVi


Forkæl små som store fødder med det bedste indenfor Petit by Sofie Schnoor hjemmesko, Melton hjemmesko eller måske uldne hjemmesko. Der er intet som en hyggelig dag hjemme, hvor sneen falder udenfor, og der er koldt og vinterligt, men dit barn lister rundt i sine for hyggeligste hjemmesko og nyder livet sammen med dig og resten af familien. Små varme fødder er bare glade fødder.

Skønne hjemmesko pige design


Lad pigerne forkæle med skønne designs med glade farver og lækker pasform. Små glade vrikkende tæer i hyggelige futsko er perfekte til weekenden hjemme eller til at tage med til bedsteforældre og naturligvis også i daginstitution, så fødderne altid er varme.

Hos Smallfashion byder vi på hjemmesko til piger i et væld af hotte designs. Der er knald på farverne og de mange skønne all-over prints, men sortimentet byder som oftest også på klassiske hjemmesko i tidløse farver som:

 • Lilla

 • Lyserød

 • Pink

 • Rød


Forkæl et pigehjerte med yndlingshjemmesko til hver en lejlighed. Vi har sørget for de bedste designs fra de største og mest professionelle mærker, så både komfort og pasform er i top, når du handler hos Smallfashion.

Seje hjemmesko dreng


Drengene skal bestemt ikke snydes for hverken hyggelige eller seje hjemmesko. Vi byder på et stort udvalg af hjemmesko til drenge i både klassiske og trendy designs. Find dem med lækker blød elastisk åbning eller praktiske velcrolukninger eller måske de praktiske og lette designs, som foden bare lige smutter i.

Vi byder på skønne farvekombinationer, prints og mønstre, men byder som oftest også på de mere klassiske og enkle styles med blå, grønne, brune, grå og sorte farver. Når kun det bedste er godt nok til de små fødder, så er Smallfashion den perfekte løsning.

Hjemmesko børn udsalg


Vi byder naturligvis på de absolut mest spændende og bedste rabatter på mærkevarer. Du kan her finde skønne rester fra tidligere kollektioner på vores udsalgsside, men også glæde dig over andre specialtilbud og skønne tilbud på hjemmesko her hos Smallfashion.

Vi har sørget for skønne priser, så alle børn kan nyde godt af såvel den danske som den udenlandske modeverden her hos Smallfashion. Vi giver dig det bedste af det bedste til både baby, børn, tweens og teens til altid skønne priser.

Hurtig levering


Vi lagerfører alle vores populære mærker, så vi til hver en tid kan tilbyde dig hurtig levering. Det betyder, at vi også kan tilbyde dig dag-til-dag levering på din ordre, så du behøver ikke vente længe, når du handler hos Smallfashion.

Spørg os gerne til råds


Har du spørgsmål til din ordre, en vare eller måske en størrelse eller et mærke, så spørg os gerne til råds. Kundeservice står klar til at hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål på alle hverdage i tidsrummet 8.00-16.00.

Du kan ringe til os på tlf. 40 41 75 00 eller skrive til os på shop@smallfashion.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med det bedst af det bedste indenfor baby-, børnetøj, fodtøj og tilbehør i alderen 0-14 år fra de største danske og udenlandske mærker.

Besøg vores fysiske butik


Selv om det er let at handle online, så byder vi også på stor og indbydende fysisk butik fyldt med masser af lækkerier fra alle de største mærker. Her finder du børnetøj og tilbehør i mange spændende designs. Her står vores erfarne salgspersonale også klar til at hjælpe dig med at finde præcise det tøj til dit barn, som du drømmer om.
Du finder vores store butik på Søndergade 12 i Silkeborg.

365 dages returret


Vi tilbyder hele 365 dages returret, når du handler hos Smallfashion. Vi har gjort det let for dig at handle online.