Stort udvalg af drengetøj til din baby


Vi har fundet de mest populære designs, så der er noget til både drengene og pigerne. Skal det være baby heldragt eller måske beklædning til lidt større børn? Du finder det hele og mere til med skønne farver, former og motiver til altid favorable priser hos Smallfashion. Vi tilbyder desuden alt til basisgarderoben og til festlige lejligheder til børn i alderen 0-16 år.

Smarte heldragter til børn


Er du på udkig efter smarte heldragter børn elsker at have på, så kan du godt glæde dig til vores altid spændende sortiment, der byder på:

 • Trendy designs med sæsonens hotteste farver, mønstre og prints

 • Klassiske designs med tidløse farver i mange spændende varianter


Der er noget til indendørs brug, og der er noget til udendørs brug. Der er nattøj, tøj til daglig brug, smarte outfits til festlige lejligheder og ikke mindst varme og komfortable styles. Du finder det hele og meget mere hos Smallfashion.

Altid højeste kvalitet


Hos Smallfashion finder du et spændende udvalg af heldragter til såvel dreng som pige. Vi byder både på noget for de helt små samt til de lidt større børn. Her finder du alt hjertet kan begære af moderne designs i højeste kvalitet til børn. Sortimentet har gennem tiderne bl.a. budt på heldragt:

 1. Med fødder

 2. Uden fødder

 3. I bomuld

 4. I uld

 5. I strik

 6. I fleece

 7. I sweat stof

 8. Med eller uden lange ærmer


Tøj til babyer og børn vaskes ofte og skal derfor kunne holde den gode pasform og ikke mindst holde farverne. Du finder det bedste af det bedste, når det gælder kvalitetsmærker, når du handler hos Smallfashion. Lad os sammen forkæle de mindste med lækre, bløde og slidstærke designs fra de største mærker.

Slidstærke materialer


Vi har valgt vores leverandører med største omhu, så du til hver en tid kan vide dig sikker på højeste kvalitet og ikke mindst bløde, slidstærke, isolerende eller måske vandtætte materialer. Her finder du bl.a.:

 • Tappede sømme

 • Slidstærke syninger


Drejer det sig om styles til udendørs brug, så kan tapede sømme gøre den helt store forskel for, om vand og vind bliver ude. Her er der også fokus på vandsøjletryk og god åndbarhed.

Vindtæt, vandtæt og åndbar


Du finder styles hos Smallfashion, der tåler store mængder vand og stadig holder tæt. Der findes naturligvis flere forskellige varianter. Du finder den nærmere beskrivelse af graden af vandtæthed og åndbarhed under hver vares beskrivelse. Selv om der kan være store variation i de forskellige designs, så er dog ens for dem alle, at de er produceret i høj kvalitet.

Funktionelle heldragter


Valg af materialer har stor betydning for heldragtens holdbarhed og funktion. Vi tilbyder bl.a. udendørs beklædning med skønne egenskaber som følgende:

 • Materialer med vindtætte egenskaber

 • Materialer med vandtætte egenskaber

 • Materialer med isolerende egenskaber

 • Materialer der holder farven

 • Materialer der holder pasformen


Her gælder det om at matche dit barns behov. Babyen i barnevognen skal holdes varm, men har måske ikke det store behov for vandtætte egenskaber – omvendt, så har det lidt større barn, der opholder sig meget på legepladsen helt sikkert behov for en eller flere heldragter, hvor vandtætte og isolerende egenskaber er en fordel i det danske ofte ustadige vejr.

Yndig heldragt pige


Vores store udvalg byder på masser af heldragter til piger. Her finder du bl.a. skønne designs fra Me Too, Petit by Sofie Schnoor, Minymo og Soft Gallery. Vi tilbyder et stort udvalg af såvel trendy og farverige som klassiske og tidløse designs. Især de tidløse designs har gennem tiderne budt på populære farver som:

 • Hvide heldragter

 • Lyserøde heldragter

 • Røde heldragter


Du finder noget for hver en smag, og de mange sjove, finurlige og ikke mindst dekorative designs er noget de mindste elsker at kigge på. Du finder modeller til piger i både fleece, bomuld, uld og strik. Du finder dem i altid højeste kvalitet til små priser.

Sej heldragt dreng


Der er også masser af skønne og bløde styles til drengene. Vi byder på dragter i både de klassiske designs og de mere trendy. Kollektionerne har budt på klassikere som:

 • Lyseblå heldragt

 • Mørkeblå heldragt

 • Grå heldragt


Disse farver har været fast bestanddel i de mange smarte kollektioner til drenge gennem tiderne, men også de mere farverige motiver, mønstre og prints har fundet vejen til vores store sortiment.
Det kan være næsten svært at vælge. Ens for alle vores designs er den høje kvalitet, den gode pasform og den lækre komfort, når du handler babytøj og børnetøj hos Smallfashion.

Farver der holder


Vores nøje udvalgte mærker har intet mindre end års erfaring og knowhow med design, produktion og indfarvning – erfaring, der kommer dig og dit barn til gode med slidstærke farver, der holder vask efter vask. Det samme er tilfældet med pasformen, der også bevares trods hyppige vaske.

Blød heldragt til baby


Vi byder naturligvis også på heldragt baby vil elske. Lækre bløde og komfortable materialer i skøn forening med lækker pasform og farver, der holder. Her finder du:

 • Blød og behagelig style til indendørs brug

 • Varm og funktionel style til udendørs brug


Her kan du bl.a. også finde designs med gennemgående lynlås, der gør det let for dig, der skal have baby i og af tøjet – især, hvis det er en sovende baby. Vi tilbyder også uldundertøj børn og babyer elsker. Varme og funktionelle og bløde og behagelige – find alt, hvad du mangler til basisgarderoben til børn og baby hos Smallfashion.

Heldragt udsalg


Vi har sørget for de absolut bedste tilbud på heldragter. Her finder du også Soft Gallery tilbud, Hummel tilbud og meget mere. Hold øje med vores spændende udsalgsside, hvor de største og mest populære mærker fås til nedsatte priser – der kan være tale om rester fra tidligere kollektioner eller helt specielle tilbud.

Få hurtig levering


Der er altid hurtig levering, når du handler hos Smallfashion. Vi har alle vores populære mærker på lager og kan tilbyder dig dag-til-dag levering på din ordre. Vi sender til en pakkeshop nær dig.

Returret på din vare


Vi har gjort det let at handle babytøj og børnetøj online. Skulle du fortryde dit køb, så har du hele 365 dages returret.

Spørg os gerne til råds


Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til din ordre, et brand eller måske størrelsen på det tøj, som du ønsker at bestille. Du kan træffe os på alle hverdage i tidsrummet 8.00-16.00. Skriv til os på mail shop@smallfashion.dk eller ring til os på tlf. +45 41 40 75 00.

Besøg Smallfashion butikken


Vi tilbyder også et stort og spændende udvalg i vores flotte fysiske butik, som du finder på Søndergade 11 i Silkeborg. Her står vores professionelle og erfarne salgspersonale klar til at hjælpe dig med at finde babytøj og børnetøj samt tweens og teens tøj til hver en lejlighed.