Skal det være lækker pasform, høj komfort og hovedbeklædning, der er både hot i sit design og praktisk og funktionelt, så finder du alt, hvad hjertet kan begære hos Smallfashion. Vi byder naturligvis på skønne lave priser og et væld af farver og former uanset, om du udkig efter en farverig sommerhat eller den varmeste uldhue. Gå på opdagelse i vores store og spændende sortiment til både drenge og piger.

Varme huer eller skyggende solhatte til alle sæsoner


Børn i alle aldre skal ind i mellem beskyttes fra den brændende sol eller have ly for kulde og blæst. Ingen bedre måde at gøre det på end med en hat eller hue i højeste kvalitet. Vi byder på et væld af skønne designs i både ensfarvede og farverige varianter. Her kan du bl.a. finde:

 • Lette og luftige sommerhatte, der kan skygge for solen

 • Varme og tætsiddende huer til at holde kulden ude


Både huer og hatte kan gøre den helt store forskel for, om dit barn får en god dag. Det er hverken sjovt at fryse eller blive solskoldet. Med den rette hovedbeklædning kan du være med til at gøre dit barns dag fri for bekymringer og give plads til leg, latter og masser af spændende aktiviteter.

Høj kvalitet – lav pris


Vi vælger alle vores leverandører med omhu. Derfor finder du også kvalitet i særklasse. Det er uanset om det drejer sig om små fine tynde hatte eller de mere robuste og vindbestandige af slagsen. Vi har sørget for kvalitet, der tilmed er til at betale for penge. Her får du bl.a.:

 1. Nøje udvalgte materialer

 2. Lækker pasform

 3. Høj komfort

 4. Slidstærke farver


Det må gerne være flot, festligt og farverigt med sprudlende prints i glade sommerfarver, men farven skal gerne holde vask efter vask. Med den høje kvalitet fra Smallfashions mange spændende mærker, så kan du være sikker på farver, der tåler hverdagens slid. Her får du ikke alene farver, der holder vask efter vask, men også en pasform, der bevares trods hyppige vaske. Der er designet og produceret til en hverdag for børn med fokus på velvære og komfort – og ikke mindst slidstærke designs.

Få de mest populære mærker


Vores populære mærker hitter hos såvel store som små børn. Skolebørnene elsker de cool brands, de spændende designs og ikke mindst de flotte farver. Børnehavebørnene imponeres over spændende prints og farvesammensætninger, og vuggestuebørnene kan glæde sig over den høje komfort og graden af solbeskyttelse samt læ mod kulde og vind. Vi byder bl.a. på populære mærker som:

 • Wheat

 • CeLaVi

 • Petit by Sofie Schnoor

 • Hummel

 • Molo

 • Levis

 • Me Too

 • Huttelihut

 • Pippi

 • Cost:bart

 • Creamie


Uanset om du er på udkig efter huttelihut huer, strikket huer, huer med pelskvast, Molo huer, elefant huer eller beanie huer, så finder du alt til både piger og drenge i vores store og spændende udvalg af huer og hatte til alle sæsoner.

Skønne sommerhatte


Der er intet så skønt og befriende som at slippe ud af solens brændende stråler, når man er lille og ikke selv kan flytte sig. Med en flot og praktisk sommerhat eller solhat, så kan du hurtigt hjælpe det lille barn med at få skygge i både ansigt og nakke med smarte og funktionelle hatte. Her kan du være heldig at finde:

 • Sommerhatte med bl.a. UPF 50+ sun protection


Ikke alene er de funktionelle og solbeskyttende i deres designs – de er også et rent festfyrværkeri af glade prints og motiver. Det kan være næsten svært at vælge.

Varme vinterhuer


Undgå at de mindste fryser om de små fine ører. Med varme og behagelige huer, så kan vinteren bare komme an. Vi byder på et væld af lækkerier indenfor flotte og funktionelle huer til både piger og drenge. Du finder dem i bl.a.:

 • Klassiske og tidløse designs med enkle og stilfulde former

 • Trendy og sprudlende farver med årstidens hotteste farvekombinationer, prints og materialer


Der er hatte og huer til børn i alderen 0-14 år i så mange spændende designs, at det kan være svært kun at nøjes med én. Vi har skruet priserne ned til dig, så du kan forkæle dit barn med alt det lækreste fra de mest populære mærker. Her finder du de perfekte huer til skolebrug, børnehaven, dagplejen, sportsbrug og hjemmehygge i haven. Stilfuld, cool, yndig eller måske bare praktisk – vi har det hele og mere til i det altid spændende sortiment hos Smallfashion.

Huer med kvast eller fake fur


Det er næsten umuligt at finde noget mere yndigt, elegant eller nuttet end en lækker og varm hue med kvast eller den populære fake fur på toppen. Især pigerne elsker disse pelshuer. Smukke, pigede og ikke mindst bløde og behagelige at røre ved. Her finder du bl.a. huer med:

 • Aftagelig pompon på toppen


Lækker kabelstrik, design formet med varme og funktionelle øreklapper, skønt og lunt inderfoer og ikke mindst et væld af farver er, hvad sortimentet ofte byder på. Måske de mindst drenge er mere til en varm og praktisk elefanthue, hvor de større drenge elsker en cool beanie. Der er noget for store som små, når du handler til børn i alle aldre hos Smallfashion.

Cool hue dreng


Du finder masser af cool designs til drengene. Uanset om du er på udkig efter en simpel beanie, en praktisk baby helmet eller en uldhue, så finder du ofte de klassiske farver som grå, blå og sort i skøn forening med både spraglede, mønstrede og stribede designs til drengene.

Smart hue pige


Yndig, smart eller funktionel – du finder her ofte skønne varianter til pigerne i klassisk rød, lyserød, lilla eller pink, men kan også glæde en lille prinsesse med spændende all-over prints og mønstre, der matcher sæsonens hotteste trends.

Baby huer og hatte


Uanset om du er på udkig efter baby hatte til at skygge for solen til sommermånederne eller en varm og behagelig babyhat til de kolde vintermåneder, så finder du helt sikkert, hvad du søger hos Smallfashion. Vi byder på et stort og spændende udvalg af ikke alene hjelme og hatte baby elsker, men også tøj og tilbehør. Her finder du alt til:

 • Baby str. 56-74


Badehåndklæder, stofbleer og hagesmække hører også til vores store sortiment af tilbehør, som er næsten uundværligt til basisgarderoben. Vi sørger for lækkerier til de mindste, der ikke alene er flotte og behagelige at have på, men også varme, afkølende eller funktionelle. Her kan vi bl.a. nævne uld, der både har kølende og varmende egenskaber. Kollektionerne byder da også ofte på de skønne uldhuer såvel som ulddragter, strik og heldragter, så dit barn er godt og behageligt klædt på til hver sæson.

Huer og hatte udsalg


Du finder altid de bedste tilbud på huer og tilbud på hatte, når du handler hos Smallfashion. Vi har sørget for de absolut bedste priser til dig og forkæler dig også gerne med helt exceptionelle tilbud på mærkevarer, som du finder på vores populære udsalgsside. Her kan du finde spændende designs fra de største danske og udenlandske mærker – der er måske blot tale om rester fra tidligere kollektioner eller andre helt specielle tilbud, som vi har forhandlet hjem til dig.

Hurtig levering til en pakkeshop nær dig


Vi gør det let at handle online, og så gør vi det også hurtigt. Vi har sørget for at have alle de mest populære danske og udenlandske mærker på lager, så vi altid kan sørge for hurtig levering. Vi tilbyder dig derfor dag-til-dag levering på din ordre. Vi sender til en pakkeshop nær dig.

Kundeservice hjælper dig gerne


Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 40 41 75 00. Vi hjælper dig gerne med spørgsmål omkring størrelse, farver, mærker og materialer m.m.
Du er også velkommen til at kontakte os på mail. Du kan skrive til os på shop@smallfashion.dk.

Har du set vores flotte butik?


Har vi glemt at byde dig indenfor i vores spændende fysiske butik, som du finder på Søndergade 12 i Silkeborg? Det behøver ikke kun være spændende at shoppe online. I vores store og indbydende lokaler, som du naturligvis finder spækket med alt det bedste fra de største danske og udenlandske mærker, finder du alt, hvad hjertet kan begære af smart og funktionelt baby- og børnetøj i alderen 0-16 år.

Vores erfarne og servicemindede salgspersonale står klar til at hjælpe dig med at finde præcis de lækkerier indenfor modeverdenen, som du drømmer om at forkæle dit barn med.