Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Ud med forkølelser og ind med glade og veltilpasse børn, der har det dejligt og varmt i hele vintersæsonen. Vi har sørget for de mest populære mærker i højeste kvalitet til altid lave priser. Der er dømt ren forkælelse til de mindste i den kolde tid med det bedste af det bedste fra Smallfashion.

Smarte halsedisser til børn


Hos Smallfashion finder du halsedisse børn elsker at have på. Både de helt mindste samt de lidt større børn har ofte stor fornøjelse af disse altid bløde og ikke mindst behagelige og isolerende alternativer til halstørklæder og buff i vintersæsonen. Tube tørklæder, halsrør eller halsedisser findes i mange forskellige varianter. Vælg bl.a. imellem:

 • Klassiske designs i klassiske farver

 • Trendy designs med stor variation af farver


Der er noget for enhver smag og uanset om det gælder designs til baby, pige eller dreng, så kan du være helt sikker på, at du finder, hvad du søger i vores store sortiment af mærkevarer, der alle har fokus på lækker pasform og bløde materialer, der er behagelige at have på for de mindste.

Hold forkølelserne væk


En halsedisse er et godt alternativ til halstørklæde, som jo bedst egner sig til de lidt større børn - et godt og nødvendigt alternativ. Disse varme, smarte og praktiske designs er nemlig med til at holde forkølelserne væk i vintersæsonen. Med varm hals, nakke og skuldre, så får dit barn eller din baby de bedste betingelser for at holde snot og halsinfektioner på sikker afstand.

Yndig halsedisse pige


Du finder som altid et væld af skønne og moderne designs i farver til pigerne. Yndige designs, cool designs eller måske de nuttede – sortimentet fra Smallfashion byder på det hele. Der er noget for de allermindste, men også noget for de større piger og prinsesser, der skal gå en varm og hyggelig vintersæson i møde. Kollektionerne har gennem tiderne budt på:

 • Rød, lilla eller lyserød halsedisse

 • Halsedisser i strik i mange farvevarianter


Om det skal være rød halsedisse, lyserød, lilla halsedisse eller noget helt tredje kan være svært at vælge, men du finder helt sikkert et design, som dit barn vil elske.

Cool halsedisse dreng


Drengene skal også pakkes godt ind. Du finder derfor også et stort og spændende udvalg af farver og designs til drengene – både store som små. Her kan prinser klædes godt og praktisk på til den kolde årstid og glæde sig over at kunne gå kulde og sne i møde – altid varm og velklædt med det bedste af det bedste fra Smallfashion. Kollektionerne har gennem tiden budt på:

 • Lyseblå, mørkeblå, grå halsedisser

 • Halsedisser i strik i mange farvevarianter


Om det skal være den mørkeblå halsedisse eller måske en anden og mere farverig udgave afhænger naturligvis af din og dit barns smag og, hvad der matcher til den øvrige garderobe. Uanset, så finder du masser af spændende designs, når du shopper vintertøj til drenge – store som små – her hos Smallfashion.

Halsedisse høj kvalitet


Du kan som altid være sikker på højeste kvalitet, når du handler dine mærkevarer hos os. Vi har sørget for de største og mest professionelle leverandører, når du handler billigt børnetøj og babytøj hos Smallfashion. Vi byder på altid:

 1. Højeste komfort

 2. Perfekt pasform

 3. Slidstærke materialer

 4. Bløde sømme og syninger

 5. Farver, der holder vask efter vask


Du finder tilmed et stort og spændende udvalg i Oekotex materialer. Sammen passer vi på de mindste, så garderoben altid kan være up-to-date med det bedste og mest funktionelle fra modeverdenen.

Halsedisse til babyer


Halsedisse baby størrelse finder du i mange spændende varianter her hos Smallfashion. Vi har sørget for de absolut mest komfortable designs, der let lader sig trække ned over hovedet på såvel baby som de lidt større børn. Disse snydekraver eller erstatninger for halstørklæder, halsklude og lignende fås med:

 • Rib-materialer

 • Elastisk kvalitet


Det er ingen sag at klæde de mindst på, når der, sammen med lækkert design, er tænkt i stor funktionalitet, når det gælder vintertøj til de mindste. Denne populære halsvarmer er ganske uundværlig, når du skal sikre dig, at dit barn ikke fryser om halsen i vintersæsonen – uanset om det er i barnevognen, på legepladsen eller i skolen. Bløde, behagelige og ikke mindst smarte og praktiske designs er, hvad vi byder på af billig halsedisse i altid højeste kvalitet, når du handler hos Smallfashion.

Lækker komfort


Især komforten er vigtig, når det gælder valg af tøj til de mindste. Denne form for halsbeklædning sidder tæt omkring halsen for netop at kunne holde varmen inde på kroppen og kulden ude – derfor er det især vigtigt, at materialerne er bløde og komfortable.

Vi har valgt de absolut største mærker til dig, der sørger for at teste, justere og altid være up-to-date, når det gælder både det mest moderne og populære design, men i høj grad også, når det gælder funktionalitet og komfort. Lækker pasform er en vigtig parameter, når du handler hos os – vi har sørget for de mest professionelle mærker til dig og dit barn, så du til hver en tid kan vide dig sikker på altid højeste kvalitet.

Holder farven


De professionelle mærker, som vi har i sortiment, har fokus på slidstærke farver. Vi har sørget for leverandører med fokus på slidstyrke og holdbare materialer. Du finder derfor et stort og spændende udvalg af halsvarmere med fokus på:

 • Professionelle indfarvninger

 • Farver der holder vask efter vask


Børnetøj og babytøj skal kunne holde til et stort antal vaske i løbet af en vintersæson. Med lækkerier fra de største og mest professionelle mærker, så kan du vide dig sikker på vintertøj, der holder farven samtidig med, at også den gode pasform bevares.

Små skønne detaljer


Er du på udkig efter smarte striber, ensfarvet og diskret halsedisse eller måske den mere farverige og prangende, så finder du et stort og moderne udvalg, når du shopper halsvarmere hos Smallfashion. Der er tænkt i:

 • Lækre og komfortable materialer, der ikke kradser

 • Yderst fleksibelt materiale, der sidder perfekt omkring halsen uden at stramme

 • Flotte ribkanter, flot finish og stærke syninger


Det er de små detaljer, der kan gøre hele forskellen, og vi har sørget for producenter, der har taget sig tiden til at kredse om netop de små detaljer. Funktionaliteten skal være i top, men det må smukt design i den grad også gerne være, når det gælder moderigtigt og praktisk varmt tøj til de mindste – uanset om det er til baby, børn eller måske til tweens.

Halsedisse udsalg


Smallfashion byder selvfølgelig også på halsedisse tilbud i mange spændende varianter, men vi byder på så meget mere end det. Hold øje med vores altid populære udsalgsside, hvor du ofte kan finde helt fantastiske tilbud på de største mærker. Det kan være rester af enkelte varer fra tidligere kollektioner eller helt specielle tilbud, som vi har skruet sammen til dig – altid af mærkevarer i højeste kvalitet.

Hurtig levering hos os


Vi ved, at vintersæsonen kan komme snigende. Derfor sørger vi for dag-til-dag levering, når du handler hos Smallfashion. Såvel babyer som børn og teens skal være varmt og praktisk klædt på med alt det bedste fra modeverdenen.

Spørg os gerne


Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til din ordre eller er i tvivl om størrelse m.m. Kontakt vores kundeservice på hverdage på tlf. 97410415 i tidsrummet 8.00-16.00 eller på mail shop@smallfashion.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med at klæde både baby, børn eller teens moderigtigt og praktisk på.

Besøg vores spændende butik


Du er altid velkommen i vores populære og spændende butik, som du finder på Søndergade i Silkeborg. Her står vores kompetente og servicemindede salgspersonale klar til at hjælpe dig med enhver forespørgsel, du end måtte have til børnetøj.