Undgå mad på tøjet

Du kan hurtigt gøre hverdagen lettere og ikke mindst mere behageligt for barnet, der undgår en masse unødige tøjskift med rette brug af hagesmæk i løbet af dagen. Find jeres helt egne favoritter og fyld basisgarderoben op med denne altid helt uundværlige form for tilbehør til børn.

Du finder alt, hvad du lige skal bruge af tøj, tilbehør og fodtøj til børn i alderen 0-16 år, når du handler hos Smallfashion. Vi byder på de største mærker fra ind- og udland – naturligvis i højeste kvalitet til favorable priser.

De er ikke alene smarte – de er også praktiske. Med hagesmæk fra Smallfashion, så kan du sørge for at få en mere praktisk hverdag. Her kan du bl.a. bruge den til at sørge for, at baby ikke spilder mad, mælk og vand på tøjet. Her byder vi bl.a. på skønne varianter som:

 • Klassiske designs med klassiske og ikke mindst tidløse farver

 • Trendy designs med årstidens mest populære farver, mønstre og all-over prints


Der er noget for hver en smag og selvfølgelig noget for både prinser og prinsesser, når du handler hos Smallfashion. Ingen basisgarderobe uden hagesmæk – du finder de absolut mest smarte og trendy i vores store og spændende sortiment – du kan roligt glæde dig til at gå på opdagelse.

Økologisk bomuld – det bedste til de mindsteMange af vores populære mærker har stor fokus på babys- og børns komfort. Dette gælder ikke kun for design og pasform, men i høj grad også for valg af materialer. Derfor finder du også et stort udvalg af designs udført i bl.a.:

 1. Økologisk bomuld med lækker pasform

 2. Materialer dyrket uden brug af kemikalier og uden brug af kunstgødning


Her kan du også finde designs produceret efter Oeko-Tex 100 standarder, hvor der er taget højde for de højeste sikkerhedsstandarder, når det gælder brug af kemi. Dette gøres bl.a. også for både at vise hensyn til producenter, produktionsmedarbejdere, natur og miljø samt naturligvis babys sarte hud.

Oeko-Tex 100 standard


Køber du designs fra mærker, der har klassificeret Oeko-Tex 100 standard, så kan du altid vide dig sikker på minimal brug af kemikalier og andre sundhedsskadelige stoffer. Oeko-Tex 100 standard er nemlig verdens førende sundheds- og miljømærkning. Her finder du materialer, der er:

 • Testet for sundhedsskadelige stoffer

 • Test af materialer, sytråd, knapper m.m.

 • Testet for ekstra skrappe krav til tøj til børn under 3 år


Så kan det næsten ikke blive bedre – det skulle da lige være de altid smarte designs, den høje komfort og de skønne priser, som du finder hos Smallfashion.

Når baby savler


I perioden, hvor baby får tænder kan det i den grad være praktisk med hagesmæk. Her kan du let få brug for 5-10 stykker i løbet af dagen, hvis baby skal holdes tør og varm. Når der savles, så er tænderne ofte på vej. Sammen går I en ny og spændende tid i møde. Gå den i møde – vel forberedt med masser af hagesmække.

Gør hverdagen lettere


Med små børn i hjemmet, så kan der hurtigt blive savlet eller spildt ned ad tøjet. Med smart og praktisk hagesmæk kan dennes funktion tage mange af uheldene, og dermed undgår du skift at tøj, men kan nøjes med skift af hagesmæk. Det gør så at sige hverdagen lettere for både børn og voksne.

Hagesmæk i høj kvalitet


Hos Smallfashion finder du altid babytøj og børnetøj i højeste kvalitet. Vi har fundet de bedste mærker frem til dig, der gerne vil have kvalitet, der holder. Her får du designs med:

 1. Bløde og behagelige materialer

 2. God pasform

 3. Høj komfort

 4. Farver der holder


De populære mærker giver dig slidstærke syninger og materialer, der tåler hverdagens mange gøremål. Find den hagesmæk til det formål, som du søger. Er det en, der skal bruges til savl, til mad og mælk eller måske til praktisk beskyttelse af tøjet, når der bruges farve og maling? Mulighederne er mange – du finder det hele og mere til, når du handler hos Smallfashion. Vi har alt, hvad du behøver til børn i alderen 0-16 år.

Farver og former der holder


Den høje kvalitet, som vi byder på her hos Smallfashion, skyldes i den grad producenter, der ved, hvad de laver. Solide indfarvninger og gode syninger er med til at give dig en kvalitet, der tåler hverdagen. Her får du designs, der:

 • Holder farven vask efter vask

 • Holder formen vask efter vask


Vi har sørget for det bedste af det bedste til de mindste, når du handler hos Smallfashion.

Forskellige designs


Der kan være mange forskellige lejligheder, hvor det er godt at benytte sig af denne skønne form for babytilbehør. En lille bomulds hagesmæk er perfekte til alderen, hvor der savles meget grundet kommende tænder. En hagesmæk af PU materiale egner sig derimod fortræffeligt til fx måltider og andre aktiviteter, hvor der spildes større mængder. Her kan du vælge imellem:

 1. Hagesmæk med og uden ærmer

 2. Hagesmæk med ekstra længde


Du finder dem i et væld af spændende varianter, der alle kan være svære at stå for. Der er noget for både små prinser og små prinsesser.

De mest populære mærker


Vi byder naturligvis på nogle af de mest populære mærker – også når det gælder smart og praktisk design. Selv om vi har skruet ned for priserne, så er vi på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten. Glæd dig til spændende designs fra populære mærker som:

 • Pippi

 • CeLaVi


Her har du i den grad at gøre med producenter, der tænker i trivsel og velvære for ikke alene babys sarte hud, men også i hele forløbet med dyrkelse, produktion og anvendelse af ikke skadelige materialer. Der er omtanke for såvel miljø som valg af materialer, når du vælger at benytte dig af professionelle mærker, der tænker i bl.a. Oeko-Tex 100 standarder og økologi.

Hagesmæk, forklæde eller bandana


Vi byder på mange spændende designs, der alle har hver deres funktion og hvert deres udseende. Skal det være et smart og praktisk design, der ikke syner af meget, men har tidløse farver og blot opsamler savl fra tænder, der er på vej? Skal det være et større og PU-produceret forklæde, der kan beskytte det meste af barnets tøj mod brug af vandfarver, maling og lignende? Eller måske skal det være et cool og dekorativt bandana, der lige giver babys samlede outfit et ekstra lækkert look?

Smart hagesmæk med skrift


Kollektionerne har gennem tiderne budt på et væld af spændende designs, der ud over all-over prints, mønstre og forskellige farvekombinationer også har budt på:

Hagesmæk med tekst


Her kan du bl.a. kunnet finde skønne statements i stil med ”Fars lille prins”, ”Mors lille prinsesse”, ”Mormors prinsesse”, ”Farmors lille prins” og lignende. Helt uimodståelige og naturligvis i altid højeste kvalitet og bl.a. brug af økologisk bomuld.

Skøn hagesmæk pige design


Små prinsesser må gerne se både søde og smarte ud i tøjet – dette kan i høj grad gøres med valg af denne helt uundværlige beklædningsgenstand i smarte farver, med smarte mønstre eller måske med sjov og hyggelig tekst. Til de små piger finder du ofte tidløse klassikere blandt kollektionerne med altid moderne farver som:

 • Rød

 • Lyserød

 • Lilla

 • Pink


De mange spændende farvekombinationer, mønstre og all-over prints giver dig så mange spændende designs at vælge imellem, at det kan være svært at vælge. Heldigvis hører dette skønne babytilbehør til den praktiske del af basisgarderoben, så du kan næsten ikke have for mange. Glæd dig over altid favorable priser, når du handler hos Smallfashion.

Smart hagesmæk dreng


Kollektionerne har gennem tiderne budt på både dyremotiver, forskellige køretøjer og et væld af flotte farvekombinationer. De mere klassiske hagesmække har kollektionerne da som oftest også i sortiment –herunder klassiske designs i:

 • Blå

 • Grøn

 • Grå


Drengene bliver bestemt ikke snydt, når det gælder smart design. Her kan du finde skønne motiver, der i den grad falder i drengenes smag.

Sød hagesmæk baby design


Du finder naturligvis også et væld af nuttede og søde babyhagesmække. Vi byder på alt til baby str. 56-74 samt alle former for tilbehør.

Hagesmæk udsalg


Smallfashion byder på tilbud på hagesmæk og skønne rabatter. Find dem i 3-pak med store besparelser eller prøv vores udsalgsside, hvor du ofte kan finde rester og billig hagesmæk fra tidligere kollektioner.
Farverne, mønstrene og de mange varianter i længde, materialer og designs gør det blot ekstra spændende at vælge præcis jeres favoritter blandt det store udvalg hos Smallfashion.

Vi glæder os til at forkæle de mindste med det bedste fra danske og udenlandske mærker af børnetøj og babytøj, fodtøj og tilbehør til børn i alderen 0-16 år.