Der er masser at vælge imellem til basisgarderoben, der kan bruges til såvel hverdag som festlige lejligheder. Kollektionerne kan variere, men du finder altid skønne designs i lækre materialer med brug af de mest populære farver. Find det bedste af det bedste til de mindste hos Smallfashion. Vi byder på alt indenfor babytøj, børnetøj, fodtøj og ikke mindst populært tilbehør i mange spændende varianter. Køb hårpynt til børn her hos Smallfashion - du finder det hele i højeste kvalitet til altid lave priser.

Hårpynt børn elsker


Der er intet som et velklædt barn – det skulle da lige være et velklædt barn med det rette tilbehør. Her taler vi naturligvis om det altid populære hårpynt til børn. Vi byder på masser af spændende designs til såvel store som små prinsesser.

Populære mærker


Skal pigerne se smarte ud på håret, så kan du godt begynde at glæde dig til masser af skønne overraskelser fra de største og mest populære mærker. Vi har udvalgt alle vores leverandører med største omhu. Dette er også tilfældet, når det handler om hårpynt. Vi byder på skønne designs i mange spændende varianter fra bl.a.:

 • Creamie

 • Petit by Sofie Schnoor

 • Soft Gallery


Vi giver dig creme de la creme af tilbehør, børnetøj og fodtøj til de mindste. Du finder alt, hvad hjertet kan begære af de mest populære mærker til børn i alderen 0-16 år.

Blomster hårpynt eller klassisk og tidløst


Piger og hårpynt har altid været et hit. Vi har fundet det absolut mest populære, og mon ikke der er et lille pigehjerte, der kan forkæles med en eller flere varianter i det store sortiment, der undertiden byder på blomster, all-over print og skønne farvekombinationer. Her får du praktisk og yndigt i smuk kombination. Her kan du finde:

 1. Klassisk hårpynt i tidløse farver

 2. Trendy hårpynt med årstidens hotteste farver, former og designs

Der er noget for hver en smag og ikke mindst noget til hver en lejlighed. Der er dømt lækkerier i mange spændende varianter. I kan roligt glæde jer til at gå på opdagelse sammen for at finde jeres helt egne favoritter.

Smart hårpynt pige


Uanset om det er til et par jeans, en yndig nederdel eller festkjolen, så er pynt til håret altid blandt favoritterne, når pigerne skal vælge, hvad der skal høre til basisgarderoben. Det er med til at sætte prikken over i’et i hele outfittet.

Det er de små detaljer, der kan gøre den store forskel. Vi har fundet de skønneste designs frem med mange forskellige funktioner. Her finder du såvel trendy farvesammensætninger, som de mere klassiske designs med tidløse farver, der ofte er at finde i kollektionerne. Her finder du tit klassiske farver som:

 • Rød

 • Lyserød

 • Lilla

 • Pink

 • Hvid

 • Sort


Find yndlingsfarven eller fyld basisgarderoben op med alle de mest elskede farver, så der er altid er mulighed for at en lille prinsesse kan pynte sig præcis, som hun ønsker. Nogle siger, at klæder skaber folk – det gør hårpynt i den grad også. Du finder det hele og mere til hos Smallfashion.

Hårpynt til fest


Skal det være festligt, så skal der hårpynt til – det er uanset, hvilken alder din prinsesse har. Vi byder på noget for både baby som større piger. Det er altså bare mere festligt at have noget smukt hårpynt på – det er også med til at give små som store piger deres helt egen personlighed og mulighed for at sætte præg på deres udseende. Vi byder på:

 • Festligt hårpynt med både dekorativ og praktisk funktion

Få hårelastikker, der bare er fantastiske eller hårbånd, der matcher til kjolen. Find de hårklemmer, som I lige står og mangler til basisgarderoben eller forkæl et pigehjerte med skønne hårspænder, der måske byder på sløjfer, blomster eller måske blonder – afhængigt af årstidens hotteste designs. Gør hver dag til en fest med masser af lækker hårpynt fra Smallfashion.

Hårpynt til konfirmation


Fødselsdage, julesammenkomster, skolebal eller sågar konfirmationer kan hurtigt blive shinet ekstra op med lækkerier i form af smarte designs til håret. Hårprodukter og spænder til håret er og forbliver noget, som de fleste pigehjerter elsker at pryde sig med. Find favoritten også til konfirmationen, den kommende ferie eller måske blot til en helt speciel lejlighed.

Nuttet hårpynt baby design


Hårpynt til baby er bestemt ikke kedeligt, når du handler hos Smallfashion. Nuttede designs i mange spændende varianter gør det næsten umuligt at vælge. Dog har vi sørget for babyhårpynt, hvor der er fokus på sikkerheden. Ud over vores store og spændende udvalg af hårpynt, så finder du også alt, hvad hjertet kan begære af:

 1. Babytøj str. 56-74

 2. Babytilbehør

 3. Baby fodtøj

Vi klæder dit barn på fra inderst til yderst med de mest populære mærker i høj kvalitet til altid fornuftige priser. Vi gør det muligt for dig at handle alt, hvad du behøver på ét og samme sted – vi forhandler nemlig at i børnetøj og tilbehør til børn i alderen 0-16 år.

Lækkerier til pigerne


Det er bestemt ikke kun tilbehør til håret, der hitter hos pigerne. Smallfashion byder på masser af lækkerier til pigerne i form af de hotteste designs indenfor modetøj, fodtøj og tilbehør. Her finder du også mærker som Levis, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Hummel og Sibin Linnebjerg. Mon ikke de fleste piger vil elske en blød pakke fra Smallfashion?

Hårpynt udsalg


Er du på udkig efter billigt hårpynt, så kan du godt begynde at glæde dig. Hos Smallfashion finder du nemlig altid masser af gode tilbud. Vi byder med jævne mellemrum også på tilbud på hårpynt til piger i alle aldre.
Hold også øje med vores populære udsalgsside, hvor du kan finde rester fra tidligere kollektioner eller andre skønne specialtilbud – naturligvis fra alle de største og mest professionelle mærker, der producerer i højeste kvalitet.

Dag-til-dag levering på din ordre


Vi ved, at du sikkert venter på din ordre i spænding – derfor har vi sørget for altid at have vores populære mærker på lager, så vi kan sikre dig hurtig levering. Vi kan derfor tilbyde dig dag-til-dag levering.

365 dages returret


Det skal være let at handle online. Derfor giver vi dig hele 365 dages returret på dine varer. Vi vil gerne gøre det så let som muligt for dig, at købe alt, hvad du behøver af babytøj, børnetøj samt tilbehør online her hos Smallfashion.

Kontakt kundeservice med dine spørgsmål


Har du spørgsmål, så vil vi rigtigt gerne hjælpe dig. Derfor står vores erfarne og servicemindede kundeservice klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til din ordre, en størrelse eller måske et mærke.

Du kan kontakte kundeservice på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 41 40 75 00. Du er også altid velkommen til at skrive til os på shop@smallfashion.dk.

Vi har også en fysisk butik


Vidste du, at du selv kan tage på shopping i en Smallfashion butik? I Silkeborg byder vi på stor og indbydende butik med det hotteste af det hotteste indenfor tøj til børn. Her finder du de mest populære mærker, de hotteste trends og ikke mindst masser af spændende designs til både piger og drenge i alderen 8-16 år.

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig med at finde præcis det mærke eller den farve, som du gerne vil have til din lille eller store prins eller prinsesse.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at glæde de mindste med alt det bedste fra den danske og udenlandske modeverden.