Accessories til drenge og piger

Lækre håndklæder, badeslag og badehåndklæder til børn
Kært barn har mange navne. Med badehåndklæder eller badeslag med hætte fra Smallfashion, så er der ingen tvivl om den altid gode kvalitet. Vi har fundet de bedste og mest populære mærker frem til dig, der gerne vil forkæle babys sarte hud med noget ekstra lækkert. Vi byder bl.a. på:

 1. Økologisk bomuld

 2. Bløde materialer


Det er altid rart med en hyggelig badestund med de mindste, og hvilken skøn måde at blive tørret på med kvalitet i særklasse og lækre materialer.

Højeste kvalitet


Når du handler hos Smallfashion, så får du nøje udvalgte materialer. Vi har udvalgt alle vores leverandører med største omhu. Det byder, at du kan forkæle dit barns sarte hud med bl.a. økologiske materialer og solide indfarvninger og høj komfort.

Økologiske håndklæder


Du finder et stort udvalg af økologiske materialer, når du handler hos os. Vi vil gerne tilbyde dig det bedste af det bedste – derfor finder du masser af økologiske mærker. Økologisk bomuld byder bl.a. på fordele som:

 • Brug af naturligt forekommende gødning

 • Energivenlig og miljøvenlig produktion


Alt sammen en del af det at skåne babys sarte hud – her er der tænkt i minimering af kemikalier og hensyntagen til både produktionsmedarbejdere og miljø.

De mest populære mærker


Når du er på udkig efter luksus badeslag og håndklæder, så kan du godt glæde dig til at gå på opdagelse i vores store og spændende sortiment. Vi byder bl.a. på det populære mærke Pippi. Du kan også glæde dig over lækker badetilbehør fra det altid populære Soft Gallery.

Designet til dit barns sarte hud


Der er designet til babys sarte hud, når du vælger mærker af babytøj, børnetøj og tilbehør med brug af enten økologisk bomuld, Oeko-Tex 100 standarder eller GOTS-certificeret materiale.

Praktiske håndklæder med hætte


Det kan næsten ikke blive hverken mere sødt eller mere praktisk med brug af badeslag med hætte. Her får du både skønt design i lækre materialer, men også den praktiske hætte, der har den skønne funktion, at den er med til at holde på babys kropsvarme og temperatur. Meget kropsvarme slipper nemlig ud gennem babys sarte hovedåbning på toppen af kraniet – en åbning, der først lukker omkring 1-års alderen. Med smart og funktionel hætte på håndklædet, så kan baby holde på varmen og blive pakket godt og lunt ind efter badet.

Søde håndklæder pige


Lad et lille pigehjerte og ikke mindst den sarte babyhud glædes over den bløde kvalitet og de hyggelige designs, når det gælder badeslag pige design. Vi byder på skønne designs med praktisk hætte. Sortimentet varierer alt efter sæson og årstidens hotteste trends, men du finder som oftest klassiske designs med farver som:

 • Hvid

 • Lyserød

 • Lilla

 • Rosa


Der er dømt nuttet design og masser af blødt bomuld til de mindste. Vi giver dig kvalitet i særklasse, når du handler badeslag til de mindste hos Smallfashion.

Sjove håndklæder dreng og badeslag dreng


Skønne og ikke mindst sjove håndklæder og badeslag til drenge er, hvad sortimentet byder på her hos Smallfashion. Det skal være rart, blødt og gerne en lille smule smart at blive pakket ind efter det daglige bad.

De mindste elsker de mange sjove designs, der byder på skønne figurer, sjove motiver og blide farver. Her finder du som oftest også klassiske farver som:

 • Blå

 • Lyseblå

 • Grå


Forkæl en lille prins med alt det bedste fra Smallfashion – så bliver det ikke blødere og mere komfortabelt at blive skønt pakket ind og tørret efter badet.

Håndklæder vask


Vi byder naturligvis på højeste kvalitet, når du handler børnetøj og tilbehør hos Smallfashion. Det gælder også, når du handler håndklæder og badeslag. Derfor finder du også her professionelle designs med solide indfarvning og syninger, der holder. Her får du designs, der:

 • Holder farven vask efter vask

 • Holder pasformen vask efter vask


Når du vasker tøj og tilbehør til børn, så er der ofte brug for lidt højere temperaturer for at få snavs, madrester og uheld fra bleer m.m. vasket godt og grundigt rent. Derfor kan du ofte med fordel vaske med temperaturer på 60 grader eller endda 90 grader, hvis det er ekstra beskidt. Bomuld tåler ofte høje temperaturer – især, når det gælder badeslag.

Nuttede håndklæder baby


Er du på udkig efter håndklæder til baby, så kan du roligt glæde dig til et væld af nuttede og ikke mindst praktiske designs, når du handler hos Smallfashion. Her er noget, der kan glæde babys sarte hud. Vi byder desuden på alt i:

 1. Babytøj str. 56-74

 2. Baby fodtøj

 3. Babytilbehør


Vi har alt, hvad du behøver til baby til basisgarderoben og mere til. Her finder du ud over vores lækre babytøj også skønt tilbehør som hagesmække, pusletasker, stofbleer og tæpper. Vi giver dig alt, hvad du skal bruge til børn i alderen 0-14 år – til altid skønne priser hos Smallfashion.

Håndklæder tilbud


Smallfashion byder også på håndklæder på udsalg. Her kan du bl.a. på vores populære udsalgsside være heldig at finde store rabatter og besparelser på bl.a. rester fra tidligere kollektioner. Her finder du kvalitet og lækkert design fra de største mærker.

Dag-til-dag levering


Vi har alle vores populære mærker på lager, hvilket betyder, at vi kan pakke og afsende din ordre samme dag. Vi byder derfor på dag-til-dag levering, når du handler hos os.

365 dages returret


Vi tilbyder 365 dages returret, når du handler hos Smallfashion.

Spørg kundeservice


Har du spørgsmål til en farve, et mærke eller måske bare generelt til din ordre, så er du altid velkommen til at kontakte kundeservice. Du kan kontakte os på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 41 40 75 00 eller skrive til os på mail shop@smallfashion.dk

Har du besøgt vores fysiske butik?


Vidste du, at vi har en rigtig fysisk butik, hvor du med egne øjne kan komme og se den altid høje kvalitet hos Smallfashion? Du finder vores store og indbydende butik på Søndergade 12 i Silkeborg, hvor du finder et væld af populære mærker af både børnetøj, babytøj, fodtøj og tilbehør.

Vi står naturligvis klar med vores erfarne og servicemindede salgspersonale, der kan hjælpe dig med at finde præcis det børnetøj, som du lige står og mangler.

Smallfashion – alt det bedste til børn i alderen 0-14 år fra de største danske og udenlandske mærker. Vi giver dig højeste kvalitet til altid favorable priser.