Gummistøvler børn elsker

Det er ikke kun de voksne, der let forelsker sig i de mange spændende designs. Her hos Smallfashion har vi også støvler, som børn elsker at trække i. Børn har altid været vilde med fodtøj, der er let at komme af og i – det må disse designs bestemt siges at være. Lette, praktiske og funktionelle, og så er de tilmed yderst behagelige. Lad dit barn finde sin helt egen yndling blandt de:

 1. Klassiske designs i klassiske og tidløse farver

 2. Trendy designs med årstidens hotteste farvekombinationer, mønstre og prints


Måske skal der både et par korte og et par lange støvler til basisgarderoben, så der er noget til hver en lejlighed? Måske skal der være et par med spræl på farverne og et par helt klassiske røde eller gule? Kun fantasien sætter grænser, når I sammen finder lige det par, der falder bedst i jeres smag.

Hold dit barns små fødder tørre og varme


Både sommer, forår, efterår og vinter gælder det om at holde dit barns små fødder både tørre og varme. Ingen bedre måde at gøre det på end med et par smarte gummistøvler. Du kan tilmed få dem med foer for at sikre dit barns små tæer mod at fryse, når frosten sætter ind. Tørre og varme fødder holder forkølelser på afstand og er med til at give dit barn gode oplevelser med vand, sne og ikke mindst sand. Hvor der er vand og sand bygges der sandslotte, sandkager og andre spændende ting – med tørre og glade fødder er der rigtigt plads til timers leg i det fri.

Smarte gummistøvler høj kvalitet


Selv om sortimentet er stort, og der er et væld af designs at vælge imellem, så er den høje kvalitet dog ens for alle vores populære designs. Vi har stort fokus på egenskaber, funktionalitet og god pasform. Med nøje udvalgte materialer, der kan gøre hverdagen lettere for dit barn, så byder vi bl.a. på lækkerier som:

 1. Vandtætte materialer

 2. Slidstærke såler

 3. Skridsikre såler


Der skal være plads til både slid og spændende aktiviteter. Skridsikre såler er med til at minimere uheld på legepladsen og med 100% vandtætte støvler, så er kvaliteten i top, og dit barn kan koncentrere sig om dagens mange eventyr uden at skulle bekymre sig om våde og kolde fødder.

Med eller uden snørebånd og spænde


De mange spændende designs byder på hver deres skønne detaljer. Måske skal det være blomstret, stribet, mønstret eller måske med eller uden snørebånd eller spænde? Det er ofte smag og behag, men her har du en ekstra måde at regulere størrelsen i toppen af støvlen. Små funktioner, der kan gøre en stor forskel. Vælg bl.a. imellem støvler:

 • Med snørelukning

 • Uden snørelukning

 • Med regulerbare spænder


Disse små detaljer er ikke kun funktionelle – de er i høj grad også dekorative. De ser smarte ud de små fine spænder, som du finder på mange af de populære designs. Lad børnene få deres helt egen favorit, så det for alvor bliver sjovt at komme ud at hoppe i vandpytter.

Gummistøvler eller termogummistøvler


Det er ofte sæsonen og temperaturerne udenfor, der er afgørende for, om du skal vælge gummistøvler eller termogummistøvler. Begge dele er næsten helt uundværlige til basisgarderoben. Sommerens blide varme i skøn kombination med små hurtige regnbyger giver barnet stort behov for støvler til lejligheden – det samme er tilfældet med efterårets, forårets og vinterens svingende temperaturer og den frosne jord, der hurtigt kan gøre små glade tæer isnendes kolde og ude af stand til at vrikke og vride sig, hvis der ikke er tilstrækkeligt varme omkring dem. Vi byder derfor på et spændende udvalg af begge slags støvler.

 1. Stort udvalg af gummistøvler

 2. Stort udvalg af termogummistøvler


Klæd dit barn godt, varmt og tørt på til alle sæsoner med det bedste af det bedste fra de største mærker her hos Smallfashion.

Lækker pasform


En støvle skal sidde godt på foden – den skal også have den rette længde, så den matcher barnets behov. Derfor byder på vi støvler i forskellige længder, så I sammen kan finde favoritten til såvel legeplads, skolegård eller fritidsaktiviteter. Vi byder bl.a. på:

 • Korte gummistøvler

 • Lange gummistøvler


Små og lette eller lange og praktiske – vi har det hele og mere til, når du handler støvler til børn i alle tænkelige varianter her hos Smallfashion.

De bedste mærker


Vi har naturligvis sørget for de allerbedste og ikke mindst mest populære mærker, der sætter en ære i lækkert design og høj kvalitet. Der er noget for både pigerne og drengene og noget for hver en alder. Skal du bruge gummistøvler til vuggestuen, børnehaven eller måske til skolebarnet, så kan I sammen glæde jer til at kigge de mange flotte designs igennem og finde jeres helt egen favorit. Vi byder på lækkerier fra skønne mærker som:

 • CeLaVi

 • Petit by Sofie Schnoor

 • Molo


Er du på udkig efter Tommy Hilfiger gummistøvler, CeLaVi gummistøvler eller måske Petit by Sofie Schnoor gummistøvler, så kan du glæde dig til at gå på opdagelse i de mange spændende mærker, som vi fører her hos Smallfashion. Her finder du alt, hvad hjertet kan begære af modetøj, fodtøj og ikke mindst tilbehør til børn i alderen 0-16 år til altid skønne priser.

100% Naturgummi


Hos Smallfashion har vi fundet creme de la creme frem til dig, der gerne vil gøre det ekstra godt for dit barns små fødder. Her finder du bl.a. gummistøvler med blød og behagelig sål af 100% naturgummi. Dette giver dig:

 • Bløde og behaglige såler

 • Praktiske og fleksible materialer


Der er godt plads til hop og leg og ikke mindst, at støvlen kan bøjes og følger bevægelserne på dit barns fod. Her får du skønne designs i et væld af farver, så det kan være næsten svært at vælge imellem de mange sjove farvekombinationer, mønstre og prints.

Søde gummistøvler pige


Skønne farver og mønstre, der er lige til at blive glad af at se på – det er, hvad det store sortiment byder på af lækkerier indenfor smarte og funktionelle gummistøvler til piger. Glæd et lille pigehjerte med spændende mønstre, cool prints eller måske søde og sjove figurer.
Du finder en sand eksplosion af årstidens hotteste farvesammensætninger, men sortimentet byder som oftest også på de mere klassiske og tidløse designs med farver som:

 • Rød

 • Lyserød

 • Pink

 • Lilla


Det kan dog være svært at stå for de mange fine all-over prints som disse designs også byder på. Find de støvler, der glæder et lille pigehjerte mest, så vi sammen kan forkæle de mindste med alt det bedste fra Smallfashion.

Seje gummistøvler dreng


Drengegummistøvler er bare helt fantastiske her hos Smallfashion. Spændende, sjove, finurlige, farverige, flotte og ikke mindst seje – det er, hvad vi har at byde på af skønne designs af støvler til drenge.
Du finder dog, ud over spændende designs med all-over prints, mønstre og farver, også de mere klassiske designs, der ofte byder på tidløs gul, blå, grøn, sort, hvid, grå og brun. Der er noget til både små og store prinser, når du handler hos Smallfashion.

Find den rette størrelse


Den rette størrelse er af afgørende betydning for god pasform. Der skal være plads til at vokse i, og så skal der være plads til at vrikke i. Børn har brug for lidt ekstra plads i alt deres fodtøj. Gerne en hel centimeter eller mere afhængigt af, hvilken slags fodtøj det drejer sig om.
Det er dog vigtigt, at en støvle ikke sidder for løst på foden, så dit barn kommer til at slæbe den efter sig. God pasform giver god mulighed for udvikling af motoriske færdigheder og hæmmer heller ikke barnet i aktiviteter, leg og eventyrlige oplevelser.

Gummistøvler udsalg


Find de bedste gummistøvle tilbud hos Smallfashion. Her finder du masser af gode rabatter og nedsatte priser på de største mærker. Se også vores udsalgsside med bl.a. rester fra tidligere kollektioner.

Dag-til-dag levering


Vi lagerfører alle vores populære mærker. Du får derfor hurtig levering, når du handler hos os.

Spørg kundeservice


Har du spørgsmål kan du kontakte kundeservice på telefon 40 41 75 00 på hverdage kl. 8.00-16.00 eller på mail shop@smallfashion.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig.