GOBABYGO til baby og børn

Styrk dit barns motoriske udvikling med smarte og funktionelle GoBabyGo skridsikre strømper eller kravlestrømper, som de ofte kaldes.

De skridsikre bløde dutter og elastiske materialer på såvel strømper som GoBabyGo skridsikre strømpebukser giver ikke alene dit barn bedre mulighed for at stå fast, men er også med til at beskytte mod fald samt beskytte knæ og fødder mod de mange knubs, der ofte kommer i perioden, hvor baby lærer at kravle og gå.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Alt i strømper til barn og baby

Prøv også de lækre GoBabyGo knæbeskyttere, der tilsammen med strømperne giver vigtig beskyttelse og hjælper dit barn med at komme motorisk godt fra start. Dit barn vil elske at udforske verden iklædt:

  • Skridsikre strømper

  • Skridsikre strømpebukser

  • Skridsikre knæbeskyttere


Hos Smallfashion tilbyder vi et stort udvalg af bløde og funktionelle strømper og strømpebukser til såvel barn som baby og med denne innovative producent, så er der langt flere fordele at hente end blot skridsikkerhed.

Styrker dit barns motorik


Verden skal udforskes med sikkerheden i top og med lækkerier fra denne danske producent, så er der ikke alene tænkt på sikkerhed, men også tænkt i barnets faglige og sociale udvikling.

Studier har nemlig vist, at børn klarer sig bedre både socialt og fagligt op gennem barndommen med en stærk motorik, som disse strømper i den grad er med til at fremme.

GoBabyGo skridsikre strømper


Perioden, hvor din baby lærer at kravle er spændende for såvel baby som voksne. Med GoBabyGo skridsikre strømper eller non-slip sokker giver du dit barn alle forudsætning for at få en god start, når der skal læres at kravle.

Materialerne er nøje udvalgt med omtanke på såvel miljø som på barnets sarte hud og har verdens førende sundhedsmæssige mærkning for tekstiler.

Populær hos børnefamilien


De populære GoBabyGo skridsikre strømper tog Danmark med storm, da de først blev lanceret i 2013 og har været yderst populære hos småbørnsfamilier lige siden.

Sikre skridt med funktionelle strømper i dette lækre brand – vi er vilde med dem her hos Smallfashion.

Udviklet i samarbejde med eksperter


Hos Smallfashion elsker vi historien om motivationen bag dette brand. Udviklingen af såvel GoBabyGo skridsikre strømpebukser som GoBabyGo skridsikre strømper er lavet i samarbejde med professionelle fagfolk.

Fælles for alle GoBabyGo produkter er, at de er:

  • Udviklet på baggrund af samarbejde med motorikeksperter

  • Udviklet på baggrund af samarbejde med børnefysioterapeuter


Visionen bag dette brand er ikke blot sikkerhed og komfort, men også at styrke dit barns indlæring og sprog, da motorikken har stor indflydelse på dette. Her får babyer og børn de bedste forudsætninger for leg under trygge rammer.

Når sikkerheden er vigtig


GoBabyGo skridsikre strømper og GoBabyGo skridsikre strømpebukser kan gøre en stor forskel for dit barn. De danske hjem er ofte belagt med smarte og behagelige trægulve eller praktiske flisegulve, og for små ivrige fødder kan det være svært at stå fast.

Disse strømper er med til at give dit barn tryghed i sine bevægelser, når fødderne gang på gang står fast og motorikken langsomt udvikles.

Der er ikke blot tænkt i funktionalitet for børn med disse praktiske og slidstærke gummidutter under fod, på tæer og på knæ – der er også tænkt i gode sunde materialer.

>h2>Testet for sundhedsskadelige stoffer
Bag designet af GoBabyGo skridsikre strømper står en mor, der manglede præcis disse produkter på markedet. Ikke alene var idéen at lave sikkerhed og bedre betingelser for de mindstes motorik, men der var også store tanker bag materialevalget.

Derfor finder du såvel GoBabyGo skridsikre strømpebukser som strømper og knæbeskyttere testet på flere vigtige parametre:

  • Testet for sundhedsskadelige stoffer

  • Testet for sundhedsskadelig kemi

  • Testet for pH-værdi


Alt dette for at sikre dit barn sunde materialer, der ikke skader den sarte baby- og barnehud. Der er tænkt på alt med dette fantastiske innovative brand.

>h2>Oekotex Standard 100 certificeret
Ud over utallige tests af GoBabyGo skridsikre strømpebukser og strømper, så er denne lækre kravle serie Oekotex Standard 100 certificeret. Dette er den højeste udmærkelse et produkt kan få, når det gælder tekstiler.

De skridsikre strømper designes i Danmark og produceres på fabrik i Lithauen. De unikke produkter har i den grad fundet vej til den danske familie og har du først prøvet disse bløde og behagelige strømper på din baby eller dit barn, så er der ingen vej tilbage – I vil begge elske den funktionelle kravle serie fra GoBabyGo.

>h2>GoBabyGo skridsikre strømpebukser
Strømpebukser er et must i de fleste småbørnsfamilier, men nu kan det gøres endnu bedre med de smarte og innovative GoBabyGo skridsikre strømpebukser. Strømpebukser er ofte en nødvendighed for at holde varmen på de små – især i vinterhalvåret, hvor de er næsten uundværlige.

Med skridsikre strømpebukser fra GoBabyGo eller kravlestrømpebukser, som de også kaldes, har du, ud over varm beklædning, tryghed i de skridsikre materialer, den høje kvalitet og den høje komfort.

Der er tænkt på alle detaljer med produktionen af disse smarte små hjælpere til babys færden ud i livet.

>h2>Designet til aktive børn
Kravle serien fra GoBabyGo er designet til at hjælpe såvel babyer som for tidligt fødte babyer med at få ordentligt greb i underlaget, når de begynder at bevæge sig omkring.

Serien er derfor designet til aktive børn og kan bruges af både babyer og små børn. Lad bare eventyr og oplevelser komme an til det aktive barn med skridsikre strømper eller knæbeskyttere.

>h2>GoBabyGo knæbeskyttere
I kravle serien fra den populære producent finder du nemlig også de smarte og praktiske GoBabyGo knæbeskyttere - også kaldet kneepads. Disse trækkes udenpå bukser eller almindelige strømpebukser og er med til at give barnet god skridsikkerhed samtidig med, at de virker bløde og holder knæene varme.

Disse innovative knæbeskyttere med gummi er blevet taget vel imod og det er bestemt ikke uden grund. De små elsker følelsen af at kunne selv og det kan de i langt højere grad med brug af disse smarte kneepads.

>h2>GoBabyGo udsalg
Du finder hele kravleserien fra GoBabyGo til altid favorable priser her hos Smallfashion. Vi har fundet de lækreste produkter frem til dig og dit barn, så du kan nyde såvel kvalitet som pasform og funktionalitet.

Hold også øje med vores GoBabyGo tilbud på vores udsalgsside. Her kan du finde små priser på tidligere kollektioner eller andre specialtilbud til børn i alderen 0-14 år.

Vi glæder os til at forkæle dig og dit barn med det bedste af det bedste til skønne aktive børn og babyer.