Ingen basisgarderobe uden smart og praktisk forklæde og ikke mindst hagesmæk, der bl.a. findes i lækkert og funktionelt PU-materiale med ærmer. Du kan hurtigt få overstået måltidet eller sætte gang i spændende aktiviteter med vandfarve, maling og lignende uden at skulle bekymre dig om uheld på tøjet. Find billige forklæder til børn i de lækreste designs til altid små priser hos Smallfashion.

Forklæde barn – spar tid med praktisk forklæde


Med forklæde fra Smallfashion, så er der ingen tvivl om, at hverdagens mange gøremål med måltider, farver, ler og lignende kan overstås på ingen tid, når aktiviteten er færdig. Du finder forklæde og andre former for til tilbehør til børn, der kan spare dig for masser af tid i hverdagen, når du handler hos os.

Slip for beskidt tøj


Aldrig har det været lettere at få overstået et måltid med de mindste uden oceaner af beskidt tøj, der er fyldt med madrester og spildt mælk. Med smart og ikke mindst praktisk forklæde til børn i mange spændende varianter, så kan du slippe for bunker af vasketøj og blot tørre dette funktionelle forklæde over med en våd klud efter brug, så er det klar til næsten gang, og de mindst ser stadig smarte og rene ud i tøjet. Du finder vores populære forklæder og hagesmække til børn i:

 1. Designs med ekstra længde og smart bindebånd i nakken

 2. Designs med lange ærmer for ekstra beskyttelse af tøj


Der er noget for hver en smag og ikke mindst noget til både drenge og piger, når du går på opdagelse i vores store og spændende udvalg. Gør dagen lettere og slip for både unødige tøjskift og tøjvask med brug af dette praktiske børneforklæde eller en smart og praktisk hagesmæk i PU materiale.

Smart og praktisk


Der er ofte mange gøremål med børn i løbet af en dag. Især de mindste kræver, at der er god tid til diverse aktiviteter, måltider og små eventyr, som skal udforskes i løbet af dagen. Der er brug for hjælp fra kyndige voksne. Med brug af smart og praktisk forklæde med eller uden ærmer, så kan dagen hurtigt blive lettere og mindre tidskrævende.
Især småbørnsfamilier finder disse praktiske forklæder til børn og hagesmække til børn yderst populære – et must til basisgarderoben.

PU-forklæde i høj kvalitet


Vi har udvalgt vores leverandører med største omhu. Derfor finder du også altid børnetøj og tilbehør til børn produceret i højeste kvalitet. Her finder du bl.a.:

 • Forklæde i praktisk PU-materiale, der let lader sig tørre over


Dertil kommer en altid lækker pasform og bløde og behagelige materialer for god komfort. De bløde og funktionelle bindebånd, som findes i nakken på de forskellige designs lader sig let spænde og løsne uden at de mindste mister tålmodigheden.

Holder farven vask efter vask


God kvalitet er ikke blot smart design med stor funktionalitet og populære farver og former. Det er også design, der holder på både farver og former. Netop dette gør vores forklæder i den grad. Her får du:

 • Forklæde, der holder farven vask efter vask

 • Forklæde, der holder formen vask efter vask


Lad du blot hverdagen komme an. Der er designet til formålet og hverdagens slid og vask. Glæd dig over den altid gode kvalitet, når du handler hos Smallfashion.

Flere forskellige farver


Der er ikke alene forskel på de forskellige designs – der er også stor variation i farverne. Her finder du noget til hver en smag og til både små prinser og små prinsesser. Find jeres helt egen favorit blandt vores store sortiment og gør hverdagen lettere med brug af let og praktisk forklæde.

Sødt forklæde pige design


Lad pigerne glæde sig til masser af skønne oplevelser iført dette skønne forklæde i mange flotte varianter. Har I allerede fundet jeres yndlingsfarve eller skal I have flere, som I kan vælge imellem? Her finder du som oftest klassiske farver som:

 • Lyserød

 • Rosa

 • Lilla

 • Pink


Der er som oftest dømt yndig prinsesse med masser af lyst til måltider, leg og farvelade, når det efterfølgende er så let at rengøre efter den pågældende aktivitet. Forkæl et pigehjerte med et skønt forklæde i favoritfarven. Det vil højst sandsynligt bringe stor lykke.

Smart forklæde dreng


Lad endelige drenge være drenge med store armbevægelser og masser af mod på små som store aktiviteter – herunder også sjov leg med maling og farvelade. Et PU forklæde er bare så praktisk, at det næsten bliver som en leg i sig selv at få klaret den pågældende aktivitet. Kollektionerne har gennem tiden budt på klassiske farver som:

 • Blå

 • Grøn

 • Turkis

 • Marine

 • Sort


Mon ikke I finder den rette farve, som kan passe en lille prins med mod på eventyr – praktisk er det i hvert fald med et smart og funktionelt forklæde til drenge.

Forklæde udsalg


Hos Smallfashion byder vi på masser af billige forklæder til børn. Her finder du tilbud på forklæde fra de største og mest professionelle mærker - bl.a. CeLaVi forklæde. Hold også øje med vores udsalgsside, hvor du kan finde populære mærker til uhørt lave priser. Her kan du eksempelvis være heldig at finde rester fra tidligere kollektioner eller andre specialtilbud, som vil glæde de mindste.

Dag-til-dag levering


Vi ved, at du venter din ordre i spænding – derfor har vi sørget for at lagerføre alle vores populære varer, så vi kan sørge for hurtig pakning og forsendelse. Vi tilbyder dag-til-dag levering på din ordre.

365 dages returret


Det er helt i orden at fortryde. Derfor tilbyder vi hele 365 dages returret, når du handler hos os.

Spørg kundeservice


Har du spørgsmål til en størrelse, et bestemt design eller måske bare til din ordre generelt, så er du altid velkommen til at spørge kundeservice. Vi hjælper dig gerne. Du kan kontakte kundeservice på alle hverdage i tidsrummet 8.00-16.00.
Du kan træffe os på tlf. 41 40 75 00 eller på mail shop@smallfashion.dk

Butik i Silkeborg


Det er let at handle online, men ind i mellem er det altså bare så rart at kunne se og røre de forskellige produkter og mærke den gode kvalitet - inden du handler. Det er bestemt også muligt med produkter fra Smallfashion. Vi byder nemlig på stor og flot fysisk butik i Silkeborg. Du finder os på Søndergade 12, hvor vores erfarne og servicemindede personale står klar til at hjælpe dig med at finde det børnetøj, fodtøj eller tilbehør, som du lige står og mangler.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at forkæle de mindste med alt det bedste fra den danske og udenlandske modeverden til børn – altid til favorable priser, når du handler hos Smallfashion.