Smart flyverdragt til børn


Hos Smallfashion tilbyder vi intet mindre end flyverdragter som både børn og voksne vil elske. Smarte farver, smarte designs og ikke mindst ualmindelig lækker pasform og vigtigst af alt, så tilbyder vi dragt til børn, der i den grad formår at isolere og holde på varmen, så de mindste kan muntre sig i kulde og sne. Det gør vi bl.a. med valg af:

 1. De mest populære mærker

 2. Kvalitetsmaterialer

 3. Trendy eller klassiske designs

 4. Varme, praktiske og komfortable designs

 5. Vindtætte, vandtætte og åndbare materialerHer er der plads til store armbevægelser og det at være barn – helt uden at skulle bekymre sig om kulde og blæst. Der er noget for såvel drenge som piger, når du skal finde den helt rigtige heldragt. Det kan være næsten svært at vælge imellem de mange flotte og ikke mindst praktiske flyverdragter med et væld af funktionelle detaljer. Her finder du bl.a. flyver- og heldragter produceret i vindtætte, vandtætte og åndbare materialer.

Holder varmen inde og kulden ude


Det er som oftest den gode kvalitet, der gør hele forskellen. Hos Smallfashion har vi sikret os, at de mindste kan gå en hyggelig vintersæson i møde – en vintersæson, hvor varmen holdes indenfor flyverdragten og kulden holdes udenfor.
Når du handler tøj til de mindste betaler det sig nemlig oftest at gå efter de største og mest professionelle mærker. Her bliver der testet, justeret og designet med størst funktionalitet og komfort for øje. En komfort og funktionalitet, der er så vigtig for, at de mindste kan holde varmen i de ofte mange timer, som de befinder sig udenfor i løbet af en dag. Vi tilbyder altid:

 • Professionelle mærker med gennemtestede designs

 • Fokus på isolerende materialer og praktisk yderstof


De største mærkerVi fører kun de største og absolut bedste mærker, når du handler flyverdragt til barn eller baby her hos Smallfashion. Vores store og spændende sortiment byder bl.a. på professionelle og populære mærker som:

 • Hummel

 • Me Too

 • Minymo

 • Wheat

 • Molo

 • CeLaVi


Her finder du også udgaver til de lidt større børn, så de altid kan være varmt og ikke mindst smart klædt på, når de muntrer sig i sneen sammen med alle kammeraterne. Uanset om du vælger Molo flyverdragt, Hummel flyverdragt, Wheat flyverdragt eller et af de andre populære mærker, så får du enestående kvalitet.

Plads til eventyr


Såvel små prinser som prinsesser får mulighed for til hver en tid at udforske, lege og tage på spændende eventyr uden at skulle bekymre sig om at komme til at fryse. Med varmen indenfor foeret og kulden udenfor, så er der dømt gode betingelser for magi, leg, latter og ikke mindst varme dejlige børn.
Den rigtige flyverdragt kan i den grad gøre hele forskellen, og har du endnu ikke haft fornøjelsen af den altid høje kvalitet, som du finder hos Smallfashion, så kan du godt begynde at glæde dig på dine børns vegne.
Uanset om du er på udkig efter flyverdragt baby størrelse eller søger dragt til de lidt større børn, så er vinteren en rar tid at gå i møde med smart og funktionel heldragt fra de største og mest populære mærker i altid højeste kvalitet. En sæson med plads til eventyr, snebolde og masser af hygge.

Smarte detaljer, der gør hele forskellen


De mange spændende flyverdragter, der er i sortiment hos Smallfashion, findes i mange flotte varianter. Nogle dragter tåler lavere temperaturer end andre. Der kan også være forskel på bl.a. vandsøjletryk og graden af åndbarhed. Du kan dog altid være sikker på, at du får kvalitet i særklasse og flyverdragter med stor fokus på lækre detaljer som fx:

 • Isolerende fleece inderfoer

 • Velcrolukning i ærmerne

 • Tapede sømme

 • Vandsøjletryk

 • Åndbarhed

 • Indvendig vindtætte elastikærmer

 • Hul til tommelfingeren

 • Kvalitetssikrede YKK lynlåse

 • Aftagelige støvlestropper

 • Aftagelig hætte

 • Praktiske reflekser

 • Skridsikker elastikkant ved ankler


Der er i sandhed tænkt på hver en lille detalje, der kan gøre en stor forskel. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten – heller ikke selv om priserne er små hos Smallfashion.

Yndig flyverdragt pige


Skal der være knald på farverne, eller er din prinsesse mere til det yndige design, så kan du glæde dig over, at der er et stort og spændende udvalg af både klassiske som trendy designs hos Smallfashion. Der er noget for enhver smag og uanset dit valg af pige-flyverdragt, så kan du være helt sikker på, at kvaliteten er i top.

De smarte designs til pigerne har gennem tiden bl.a. budt på små fine detaljer som fake fur på hætten, der tilmed kan tages af samt små dekorative mønstre på yderfoer, behagelig elastik i taljen og farver, som pigerne næsten ikke kan stå for.

Sej flyverdragt dreng


Til drengene byder vi på altid seje designs og flyverdragter, der er både slidstærke, varme og ikke mindst produceret i farver, som drengene vil elske. Skal det være cool, klassisk eller måske bare flot og farverigt, når du vælger det helt rette design til din lille prins, så kan du glæde dig over det altid store udvalg, når du shopper flyverdragt hos Smallfashion.

Altid højeste kvalitet


Med valg af de mest populære mærker og producenter, som har fokus på højeste kvalitet, så tør vi godt love dig lækkerier i form af flyverdragter, der er så skønne at have på, at børnene næsten ikke kan vente. Vores sortiment byder bl.a. på flyverdragter med:

 • Høj komfort

 • Lækker pasform

 • Bløde og behagelige materialer

 • Praktisk smudsafvisende yderfoer

 • Varm og blødt inderfoer

 • Kraftige lynlåse og knapper


Gå den mørke vintertid i møde med det helt rette overtøj og den helt rette heldragt, når du handler ind til de mindste hos Smallfashion – her finder du altid kvalitet i særklasse.

Slidstærke designs


Der skal være plads til at børn er børn. Det betyder gerne aktiviteter som at hoppe, kravle, løbe, klatre og rulle sig i alt, hvad der er vådt, beskidt og ikke mindst sjovt at rulle sig i. Derfor er slidstærke designs af afgørende betydning for ikke alene dragtens holdbarhed, men også dit barns velvære. Her finder du bl.a.:

 • Nøje udvalgte materialer

 • Slidstærke sømme og syninger

 • Farver, der holder vask efter vask


Der er plads til at være barn med flyverdragter fra Smallfashion.

Blød og behagelig flyverdragt baby


Også de helt mindste skal have det godt og varmt i vintersæsonen. Du finder et stort og spændende udvalg af baby-flyverdragter i mange flotte varianter til både pige og dreng. Her er der igen fokus på højeste komfort og bl.a. dobbelt-lynlåse, så det er let at få baby i og af dragten.

Flyverdragt udsalg
Du finder altid de bedste flyverdragt tilbud hos Smallfashion, men du finder også langt mere end det. Her får du højeste kvalitet til altid små priser. Hold også udkig med vores udsalgsside, der byder på rester fra tidligere kollektioner, specielle tilbud og øvrige prisnedsættelser på vores altid populære mærker.

Hurtig levering af din ordre


Hos Smallfashion ved vi, at det kan være svært at vente. Når først vinteren sætter ind, så er det vigtigt, at de mindste er pakket godt ind. Derfor finder du bl.a. også vores varer på lager til omgående levering. Vi sørger for dag-til-dag levering, når du handler hos os.

Kundeservice står klar til at hjælpe


Vi hjælper dig gerne med svar på stort og småt, når du handler online hos Smallfashion. Vi står klar til at hjælpe dig på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 med alt fra størrelser til brands eller måske farvesammensætning.

Du kan fange os på tlf. + 45 41 40 75 00 eller på mail shop@smallfashion.dk – vi glæder os til at hjælpe dig.

Besøg også vores flotte butik


Du er naturligvis altid velkommen til at besøge vores populære butik med babytøj, børne- samt teens tøj. Du finder vores butik på Søndergade 11 i det altid smukke Silkeborg.