Smart og funktionel fleecejakke børn


Når det gælder om at holde de mindste varme, så er en fleecetrøje helt uundværlig i løbet af sæsonen. Især forår og efterår er denne form for varme trøjer enestående til at holde kulden ude og varmen inde.

Er du på udkig efter fleecejakke pige design eller fleecejakke drengemodel, så byder Smallfashion altid på et væld af spændende varianter. Forkæl prinsesserne med fleecetrøjer i lyserød, lilla eller måske grå nuancer med lækre detaljer som bl.a.:

 • Smarte kontrast-farver på dekorative kantbånd
 • Praktiske lynlåse

 • Fleksible ribkanter

 • Høje halslukninger

 • Hul til tommelfinger

 • Smarte læg ved bryst


Drenge og små prinser kan blive smarte og praktisk klædt på i smarte lyseblå eller grå nuancer eller andre af sæsonens populære farver.

Altid billig fleecejakke


Hos Smallfashion har vi skruet priserne i bund uden at gå på kompromis med kvaliteten – her finder du altid masser af spændende kvalitetsprodukter fra bl.a. Minymo, CeLaVi, Cost:Bart, Soft Gallery m.fl. Vi sørger for priser, så alle kan være med. Du har således altid mulighed for at forkæle dine mindste med bl.a. trøjer med flis.

Det er rart at på op opdagelse i det store sortiment og vide, at du kan handle børnetøj og babytøj til altid konkurrencedygtige priser hos Smallfashion. Vi gør det let for dig at handle online, så garderoben til alle sæsoner altid er up-to-date. Vælg imellem de mange spændende flis tilbud med eller uden hætte.

Højeste kvalitet


Vi har sørget for det bedste af det bedste til de mindste – uanset om det drejer sig om fleecejakke baby design eller fleecejakke til børn – kvaliteten er som altid helt enestående, når du handler hos Smallfashion. Vi har sørget for professionelle mærker med fokus på:

 1. Lækker pasform

 2. Højeste komfort

 3. Bløde syninger

 4. Slidstærke farver


Det behøver ikke koste en formue at klæde hverken prinser eller prinsesser på til eventyr og magiske oplevelser. Det må gerne være smart, det må gerne være komfortabelt, men det må også gerne være til favorable priser.

Varm og praktisk


Når du handler lækkert børnetøj og babytøj til garderoben, så skal der være noget til hver en temperatur og til hver en lejlighed. Fleecejakker er smarte, varme og praktiske. De er tilmed smarte til både hverdag og festlige lejligheder. Hos Smallfashion finder du nemlig altid tøj med fokus på:

 • Praktiske design

 • Trendy eller klassisk design

 • Små fine og ofte funktionelle detaljer


Det hele er med til at gøre, at de mindske kan holde varmen, så som smarte huller til tommelfinger, så hænderne kan gemme sig lidt op i ærmerne og få varmen eller den ekstra høje hals, der sikrer, at der ikke sniger sig unødige forkølelser ind på kølige dage.

Fleecejakke pige


Små prinsesser vil elske at blive forkælet med alt det bedste fra vores store og yndige sortiment her hos Smallfashion. Lad pigerne blive pakket smukt og dejligt ind i alt det smarteste fra danske og udenlandske mærker af trendy børne- og babytøj.
Ind med fleecejakker og ud med forkølelser og snottede næser. Lad en flis jakke i smukt design holde varmen inde og kulden ude, så de mindste kan koncentrere sig om at nyde dagen.

Fleecejakke dreng


Også små drenge med hang til eventyr og sjove oplevelser i kulde og blæst kan nu få det rart og varmt med smarte og funktionelle jakker til børn i flis. Disse jakker er som oftest lette og praktiske at holde, da madrester og sand let børstes af det bløde materiale.

Til ude som inde


I forår- og efterårsperioder, hvor vi endnu ikke har fået tændt for varmen, så kan det være praktisk med en lækker fleecetrøje til indendørs brug til de mindste. De bløde og fleksible materialer gør det til yderst behageligt tøj at have på, så baby eller de mindste børn stadig har:

 • Rig mulighed for at udfolde sig i leg og aktiviteter med det bløde og komfortable materiale

 • Praktisk overtøj til barnevognen, sandkassen eller gåturen


Også ude er fleecejakker praktiske. Til de mere kølige dage inden der for alvor bliver brug for en tykkere og måske mere vindmodstandsdygtig jakke, så egner disse populære børnejakker sig fortræffeligt til udebrug - bløde, varme og lige til at føle sig i godt humør over. Her er såvel flis jakke som heldragt en god praktisk løsning.

Holder vask efter vask


Desuden tåler en fleece jakke hyppige vaske uden at miste farven, hvilket kan være et fordel med alle former for beklædning til børn og babyer. Vores professionelle mærker med fokus på både bløde og slidstærke syninger er netop beregnet på hyppige vaske, som jo ofte er en nødvendighed, når det drejer sig om babytøj og børnetøj.

Fleecejakke baby


For de helt små, der endnu ikke bruger så meget energi, men bruger meget tid på at ligge forholdsvis stille i enten barnevogn, kravlegård eller på et tæppe på gulvet, så kan en lækker fleecejakke være en stor fordel, når der skal holdes på varmen. Desuden giver disse trøjer ofte en rigtig god mulighed for at bevæge arme og ben, hvis der skulle komme spændende hvin eller glædesudbrud.

Fleecetøj fås i mange varianter og afhængig af behov for heldragt i flis eller blot fleecejakke, så byder vi på et væld af spændende designs, der matcher både den helt lille dreng og den helt lille pige. Vi giver dig rig mulighed for at forkæle de mindste med varme materialer og lækkert design.

Fleecejakke udsalg


Du finder altid masser af spændende fleecejakke tilbud hos Smallfashion, men vi tilbyder langt mere end blot rabat på fleecetrøjer. Smallfashion byder nemlig også på en hel side med udsalg, hvor du kan finde de største kvalitetsmærker til yderst nedsatte priser. Det være bl.a. rester fra tidligere kollektioner eller helt exceptionelle tilbud, som vi har skaffet hjem, så du kan forkæle baby, børn og teens til rigtigt små priser.

Gratis levering


Det skal være let og overskueligt at handle online hos Smallfashion – og så skal det være billigt. Derfor tilbyder vi gratis fragt i hele Danmark. Vi leverer til en pakkeshop nær dig.

Altid hurtig levering


Hos Smallfashion ved vi, at det kan være svært at vente – især, hvis det drejer sig om de mindste, hvor den rette beklædning ofte er af afgørende betydning for at kunne holde varmen eller holde sig kølig – derfor sørger vi for altid at have vores populære børne- og babytøj på lager, så vi kan sende din ordre samme dag. Du vil derfor opleve dag-til-dag levering, når du handler hos Smallfashion.

Spørg os bare


Hvis du synes, at vores store og spændende sortiment til børn og babyer kan virke en smule overvældende – også, når det gælder valg af størrelse, mærke eller farvesammensætning, så spørg os gerne til råds. Vores erfarne kundeservice står klar til at hjælpe dig med at finde præcis det, som du søger til de mindste.

Vi kan kontaktes alle hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 41 40 75 00 eller på mail shop@smallfashion.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Besøg vores butik


Har du brug for at se og mærke den gode kvalitet i såvel babytøj, børnetøj som tøj til tweens og teens, så byder Smallfashion også gerne indenfor i vores lyse og venlige butik, som du finder i det smukke Silkeborg på Søndergade 12.
Online eller i vores fysiske butik, så glæder vi os i sandhed til at forkæle dig og de mindste med alt det bedste modetøj til baby, børn og teens.