Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Smallfashion har fundet både de bedste priser og de bedste designs frem til dig, så du kan få billig fleecedragt i højeste kvalitet i et væld af farver.

Fleecedragt børn


Skal det være varmt og lækkert, så skal det være tøj i fleece. En baby køredragt vælges ofte i bløde og behagelige fleece-materialer. Her får du nemlig varm og isolerende dragt, der i den grad kan holde kulden ude og varmen inde. Her går valget ofte på flis jakke, fleece trøje eller den altid populære fleecedragt, når efterår og vinter sætter ind med kulde og blæst.

Populære mærker


Når du skal vælge fleecedragt til dit barn eller baby, så kan du glæde dig over den altid høje kvalitet fra de populære mærker, som du finder her hos Smallfashion – vi forhandler nogle af de absolut bedste mærker på markedet, og så kommer de tilmed i smarte og lækre designs. Vælg bl.a. imellem:

 • Molo fleecedragt

 • Minymo fleecedragt

 • Hummel fleecedragt


Der er fokus på de små detaljer, og dit barn er som altid sikret de bedste materialer og en komfort, der er helt i top, når du handler fleecedragt her hos Smallfashion.

Masser af flotte designs


De mange flotte designs, som du kan vælge imellem her hos os, er fremstillet i nøje udvalgte materialer. Farverne byder på noget for såvel prinser som prinsesser, og du kan tilmed have helt svært ved at vælge imellem de mange indbydende dragter. Her finder du designs, der sidder godt på kroppen og føles behagelige samtidig med, at de rent funktionelt matcher helt perfekt.

Praktisk lynlås


For at give de mindste den bedst mulige start på livet, så finder du også disse lækre køredragter i smart og funktionelt design – dette betyder bl.a. designs med:

 • Praktisk lynlås – i flere længder


De mindste skal have det så behageligt som muligt, når de iklædes tøj fra inderst til yderst. Dette gælder -  uanset om de er vågne eller sover. Med en praktisk lynlås i din baby fleecedragt, så er det let at få tøjet på – sovende barn eller ej.

Dragt til alle årstider


En fleecedragt er bare praktisk – næsten uanset, hvilken årstid det drejer sig om. Det er ofte en helt uundværlig beklædningsgenstand, da den er så utroligt isolerende og samtidig yderst behagelig for de mindste at have på. Her får du dragt til alle årstider, da den kan bruges for sig selv eller i kombination med andet tøj. En fleecedragt er nemlig:

 • Praktisk til indendørs brug, hvis der er lidt køligt

 • Praktisk til at holde varmen udenfor på en forårs- eller efterårsdag

 • Praktisk til at have på i barnevognen

 • Praktisk til at have på under flyverdragten, hvis der er rigtigt koldt og blæsende


Det bliver ofte en uundværlig del af basisgarderoben, når du først har prøvet at gøre brug af denne altid praktiske og varme fleecedragt til dit barn. Vær dog altid opmærksom på, at dit barn ikke får det for varmt, når du kombinerer flere lag.

Altid højeste kvalitet


Du er altid sikret højeste kvalitet, når du handler din fleecedragt eller babykøredragt her hos Smallfashion. Vi har sørget for de bedste mærker til dig og forhandler altid varer, der sikrer dig:

 1. Bløde og komfortable materialer

 2. Slidstærke sømme og syninger

 3. Farver, der holder vask efter vask


De mange materialer er valgt med omhu - netop for at dit barn kan få det så rart som muligt. Blødt foer indvendigt og udvendigt, således at din baby kan nyde det bløde stof – uanset om barnet rører ved stoffet udenpå eller indeni. Her får du materialer, der kan holde til de mange vaske, som disse dragter ofte udsættes for grundet en tur i sandkassen eller spildt mad.

Fleecedragt pige


Skal der forkælelse til pigerne, så skal du vælge en af de mange skønne og praktiske fleecedragter, som vi byder på i vores spændende sortiment. Her kan du vælge imellem flere forskellige farver, og du finder da også bl.a. de mere traditionelle pigefarver. Der er ikke sparet på detaljerne, og dit barn får som altid højeste komfort, når du iklæder det kvalitet fra de største og mest populære mærker her hos Smallfashion.

Fleecedragt dreng


Flotte dragter i drengefarver med bløde materialer og lynlås, der gør det let at komme af og i. Det skal være behageligt. Det skal være smart. Det skal være billigt. Du får det hele og mere til, når du handler fleecedragt til drenge hos os. Vi sikrer dig slidstærke farver og praktisk design, der i den grad holder på varmen.
De små detaljer
Uanset om du vælger fleecedragter til drenge eller fleecedragter til piger, så får du her designs med bl.a.:

 • Lækre ribkanter

 • Smarte og praktiske lommer

 • Fleksible materialer

 • Aftagelig hætte

 • Ombuk ved hænder og fødder


De smarte ombuk ved hænder og fødder er med til at holde dit barn varmt på kolde dage. Fleecetøj er ofte let at holde og tåler jævnlig vask.

Fleecedragt baby


Er du på udkig efter køredragt baby størrelse, så kan du glæde dig over de mange spændende varianter, som du kan finde her hos Smallfashion. Her finder du:

 • Fleecedragt i størrelserne 62-86


Brug den smarte og varme dragt i bilen på en kold vinterdag eller måske en tur i barnevognen, når der skal handles ind med baby som ledsager. Brug den som køredragt eller som varm heldragt, hvis du går med dit barn udenfor i bæresele.

Fleecedragt udsalg


Hos Smallfashion har vi samlet alle de bedst fleecedragt tilbud til dig og dit barn. Vi har sørget for de skønneste designs til altid lave priser. Tag også et kig på vores populære udsalgsside, hvor du bl.a. finder skønne tilbud fra de største mærker.

Vi har sørget for det bedste af det bedste til de mindste uden at gå på kompromis med kvaliteten – også selv om priserne er små.

Altid hurtig levering


Vi har alt på lager og kan derfor tilbyde dig afsendelse fra dag til dag, så du kan få din ordre så hurtigt som muligt. Det er en del af vores altid høje service her hos Smallfashion.

Spørg vores kundeservice


Har du spørgsmål til din vare eller er det svært at vælge imellem de mange spændende designs, så spørg vores kundeservice til råds. Vi har stor erfaring på området og hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige til dit barn.

Du kan kontakte kundeservice på alle hverdage fra kl. 8.00-16.00 på tlf. 41 40 75 00 eller på mail: shop@smallfashion.dk.

Besøg vores butik


Vi står også klar til at hjælpe dig i vores hyggelige butik med tøj til baby, børn og teens, som du finder på Søndergade 11 i Silkeborg. Der hjælper vi gerne med at finde præcis det, som du lige står og mangler til dit barn.