Vi har fundet de mest bløde, trendy og varme designs frem til både prinser og prinsesser, så dit barn roligt kan gå både efterår, vinter og forår i møde smart og praktisk klædt på. Her finder du elefant hue eller ski masker, som de også kaldes, til både baby og de lidt større børn. Vi byder på huer med flotte farver, mønstre og prints til altid attraktive priser.

Elefanthue børn


Hos Smallfashion er vi glade for at kunne tilbyde dig og dit barn huer i et væld af flotte farver, der matcher både piger og drenge. Vi har fundet det bedste af det bedste frem til dit barn med farvesammensætninger, der er både blide, sjove eller friske. Her har kollektionerne bl.a. budt på forskellige børnehuer som:

 1. Uld hue

 2. Uld elefanthue

 3. Elefanthue med kvast

 4. Strik elefanthue

 5. Balaclavas huer


Kvaliteten er i top uanset dit valg. De bløde syninger og komfortable materialer er noget, som de små holder af, og så findes de tilmed i de mest både cool og bedårende designs. Vælg imellem huer i forskellige slags materialer. Vi har fundet både de tykke huer, de tynde og de super smarte huer frem til dig, så du kan vælge præcis den slags, der passer bedst til dit barn.

Tynde huer til foråret og efterår


De små har ofte behov for noget til at værne mod vinden, når de opholder sig ude. Med smart og funktionel baby elefanthue i tyndt bomuldsstof, så er dit barn sikret mod vinden og har samtidig varme omkring halsen. Her er det også let at komme af med varmen, når solen titter frem i de ofte lune forårs- og efterårsmåneder. Tynde huer egner sig ofte også godt til barnevognen, når de mindste skal sove.

Når ørerne ikke må fryse


Der findes dog også de mere tykke elefanthuer, der skærmer endnu mere for vind og kulde i lækker bomuldskvalitet. Her kan du finde hue til såvel baby som de lidt større børn med let bomuldsfor. Her tæller de forskellige designs bl.a. et- eller tolags huer, og du kan tilmed få elefanthue med fake fur knaster. Du kan glæde dig over masser af flotte og varme designs, der tæller bl.a.:

 • Pippi elefanthue

 • CeLaVie elefanthue

 • Molo elefanthue

 • Huttelihut elefanthue

 • Hummel elefanthueElefanthue baby


Vores sortiment har gennem tiderne budt på de populære og trendy CeLaVie balaclavas og den altid smarte hummel hue, men tæller også et væld af huer til børn i både klassiske og farverige designs. Her finder du bl.a. smarte babyelefanthuer med kvast, huer i bomuld og uld, elefanthuer til babyer i mange farvevarianter eller de helt ensfarvede. Der er alt din baby behøver i bløde, komfortable og varme designs til årets mange vejrsituationer.

Elefanthue pige


Her hos Smallfashion finder du et væld af næsten uimodståelige huer til pigerne. Elefanthuer til piger behøver ikke kun være lyserøde. Her kan din lille prinsesse glæde sig over masser af både yndige og sjove prints og motiver i forskellige farver. Kvaliteten er i top, og komforten er som altid blid og blød, når det gælder disse huer til de mindste.

Elefanthue dreng


Vores sortiment byder som altid på drengehuer i smarte farver og med skønne prints. De små vil elske de bløde materialer, og de mange spændende motiver er ofte et hit. Der er masser at snakke om af både mønstre, farver og former, når du vælger dine huer til børn her hos os.

Billig elefanthue - høj kvalitet


Når kun det bedste er godt nok, så skal det være kvalitetshuer fra Smallfashion. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, selv om priserne er små. Vores populære mærker af børnetøj og elefanthuer er designet i nøje udvalgte materialer med omtanke for optimal:

 • Komfort

 • Pasform

 • Kvalitet


De bløde bomulds- og ulddesigns giver dit barn materialer, der lader huden ånde, lader sveden fordampe og vigtigst af alt holder dit barn varm og tørt. De fleksible materialer sikrer dit barn en blid start på livet med huer, der let lader sig trække ned over hoved og hals. Her finder du blød bomuld, strækbar rib uldkvalitet, plads til skuldrene og lækre Oeko-tex materialer.

Oeko-tex 100 certificeret


Flere af vores populære mærker byder på lækre designs af elefant huer til børn i Oeko-tex certificerede materialer. Dette betyder, at disse materialer er testet og godkendt i forhold til de skrappe krav, der stilles til sundhedsskadelige stoffer.
Oeko-tex 100 står for ”Tiltro til tekstiler”, og her er der bl.a. fokus på:

 1. Krav til ingen eller minimal brug af skadelige stoffer

 2. Krav til ingen eller minimal brug af pesticider

 3. Krav til ingen eller minimal brug af flammehæmmende imprægneringer


Oeko-tex 100 designs analyseres for en række skadelige stoffer og godkendes kun, hvis de kan sige sig fri for disse stoffer. Oeko-tex 100 certificering er din garanti for tekstiler, der ikke har skadelige effekt på menneskers sundhed og helbred.

Holder vask efter vask


Det er ikke kun komforten og pasformen, der er imponerende, når du vælger elefant hue hos Smallfashion – det samme er tilfældet med kvaliteten, hvilket du hurtigt vil opdage, når dine huer gang på gang holder farven vask efter vask.

Elefanthuer til børn er ofte udsat for sand, jord, vand, forkølede næser og ikke mindst madrester. Derfor er er vigtigt at kunne sørge for hyppige vaske af huen uden at være bange for, at farven på de mange fine motiver forsvinder. Du får kvalitet for alle pengene, når du handler hue til dit barn hos Smallfashion.

Ekstra længde front og nakke


Komfort, pasform og fleksible materialer hænger ofte sammen, men det gør længden på dit barns påklædning bestemt også. Vi tilbyder et stort udvalg af praktiske og smarte:

 • Elefanthuer med ekstra længde i front og i nakke


På denne måde sikrer du dit barn tilstrækkeligt med stof til at huen forbliver nede i trøje eller jakke, når hovedet bevæger sig fra side til side, hvilket ofte er tilfældet uanset om dit barn ligger og sover i barnevognen eller er udenfor for at lege.
Den ekstra længde er blød og behagelig og kan bl.a. holdes ekstra på plads med en hagesmæk omkring halsen, så du lettere undgår madrester eller andet spildt på den fine hue.

Elefanthue udsalg


Du finder masser af spændende elefanthue tilbud her hos Smallfashion. Hold også gerne øje med vores altid populære udsalgsside, der byder på elefant huer, men også mange af vores øvrige populære vinterbeklædninger til de mindste.
Glæd dig over altid små priser på de bedste og mest komfortable designs til både babyer og børn her hos Smallfashion.

Hurtig levering af din pakke


Du får naturligvis hurtig levering, når du bestiller din varer her hos os. Vi ved, at det ofte er noget, som du lige står og mangler til de mindste, så vi sørger for at sende fra dag til dag. Vi har alt på lager til omgående afsendelse, når du handler hos Smallfashion.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at klæde de mindste varmt og tørt på med kvalitetstøj fra de største mærker.