Tøj fra yderst til inderst

Vi har gjort det let for dig at handle tøj til dreng online i de mest populære mærker til altid favorable priser. Vi har samlet alt fra inderst til yderst, som er et absolut must til basisgarderoben - vi tilbyder naturligvis også et stort udvalg af tøj til festlige lejligheder, til sport eller til hygge på sofaen.

Smart drengetøj i høj kvalitet


Uanset om du er på udkig efter babytøj til drenge, drengetøj generelt eller teenagetøj, så finder du alt, hvad hjertet kan begære af smart, funktionelt eller festligt tøj hos Smallfashion. Vi har samlet både overtøj, bukser samt heldragter ind fra de største producenter, så vi til hver en tid kan byde på de mest populære designs af:

 • Klassisk drengetøj i tidløse designs

 • Trendy drengetøj i årstidens hotteste farver, prints og mønstre


Der er noget for store som små og noget i alle prisklasser, når du går på opdagelse i vores spændende sortiment. Kvaliteten er i særklasse uanset dit valg af mærke, da vi kun forhandler de mest professionelle og trendy mærker.

Slidstærke designs


Når du handler hos Smallfashion, så er der plads til at drenge kan være drenge. Der er plads til eventyr. Der er plads til aktiviteter. Der er plads til at hoppe, lege, kravle, løbe og klatre. Drengetøj er ofte udsat for meget slitage, hvorfor du finder et stort udvalg af mærker med fokus på:

 1. Stærke materialer

 2. Solide sømme og syninger


Såvel store som små drenge og prinser skal have mod på alle aktiviteter uden at tøjet virker hæmmende på nogen måde. Med smart, slidstærkt og funktionelt tøj fra Smallfashion, så giver du din dreng de bedste betingelser for komfortabelt og ikke mindst smart tøj, der giver mulighed for god bevægelighed.

Farver der holder


Det er ikke kun stærke syninger, der spiller ind på kvaliteten. Det samme gør tøjets indfarvning. Vi har fundet de bedste og mest professionelle producenter, der har sørget for:

 • Farver, der holder vask efter vask

 • Tøj, der bevarer den gode pasform


Dermed får du tøj, som kan holde længere og ser flot og præsentabelt ud i lang tid – også selv om det er drengetøj til aktive drenge.

Mærker der hitter


Jo større drenge bliver – jo mere modebevidste bliver de ofte, når de skal sikre sig, at de ser smarte og anstændige ud i tøjet. Måske er det vennerne – måske er det pigerne, der skal imponeres? Uanset, så tilbyder vi et stort udvalg af teenstyle, teenage tøj og mærker, som ofte falder i drengenes smag. Vi byder bl.a. på:

 • Calvin Klein

 • Levis

 • Hummel

 • Mads Nørgaard

 • The New

 • Tommy Hilfiger


Skal det være in, så skal det være sejt tøj til drenge fra Smallfashion. Vi sørger for at drenge i alle aldre er klædt smart, moderigtigt og ikke mindst lækkert på i mærker, som de selv synes er et kæmpe hit.

Cool, klassisk eller sporty design


Der er drengetøj for enhver smag og til enhver alder, når du handler hos Smallfashion. Vi tilbyder et stort udvalg af såvel babytøj som drengetøj og tøj til tweens og tøj til teens. Er din dreng den sporty type, eller er han mere til det cool look? Har du en dreng, der hælder mere til det klassiske og tidløse design, så finder du også det i vores store sortiment. Vi tilbyder:

 1. Sporty designs som hoodies, t-shirts, sportsbukser, softshell m.m.

 2. Klassiske designs som skjorter, bukser, cardigans m.m.

 3. Cool designs som denimjakker, denim bukser, t-shirts med prints m.m.


Vi matcher behovet for smart og lækker påklædning til hver en lejlighed og byder naturligvis på alt, hvad der måtte være behov for til basisgarderoben.

Alt til basisgarderoben


Fra inderst til yderst i lækre mærker, høj kvalitet og slidstærkt design - du finder alt i drengetøj hos Smallfashion. Vi byder på stort og småt til drenge i alle aldre - her finder du bl.a. drengetøj i form af:

 • Jakker, trøjer, skjorter, t-shirts

 • Bukser, overtræksbukser, sportsbukser

 • Undertøj, bodyer, nattøj, badetøj

 • Heldragter, flyverdragter, fleecedragter

 • Strømper, kasketter, regntøj

 • Varmt, let eller praktisk klædt på


Uanset barnets alder, så er det vigtigt for både komfort og kropstemperatur, at der er klædt på efter vejrforholdene. I forårs- og efterårsperioden kan vejret ofte drille. Hos Smallfashion finder du netop jakker, trøjer og bukser, der matcher hver sæson.

Skal det være let og luftigt eller varmt og vandtæt? Vi har det hele, så din dreng til hver en tid kan føle sig behageligt og praktisk klædt på – uanset vejret. Termojakker til drenge er og bliver et hit. Det samme er tilfældet med regntøj i forårs- og efterårs sæsonen.

Jakker med fokus på vandtætte, åndbare og isolerende materialer er et must i vintersæsonen – ligesom en let sommerjakke kan være uundværlig i sommerens friske briser og lette regnbyger. Vi tilbyder det hele, når det gælder praktisk drengetøj i smarte mærker af høj kvalitet – og så endda til favorable priser.

Drengetøj baby


Der er selvfølgelig også et spændende udvalg af baby drengetøj i vores store sortiment. Her finder du igen alt, som baby har behov for fra inderst til yderst. Vi byder bl.a. på:

 • Bodyer, uldtøj

 • Huer, vanter, halsedisser

 • Heldragter, sko, støvler, sandaler

 • Bukser, bluser, strik

 • Futter, hagesmækker

 • Håndklæder, stofbleer


Der er alt i tøj til baby drenge model og masser af spændende tilbehør. Smart og praktisk klædt på til udendørs hygge eller festligt og farverigt klædt på til specielle lejligheder – vi tilbyder det hele og mere til hos Smallfashion.

Drengetøj udsalg


Hos Smallfashion finder du ikke alene smart og moderigtigt drengetøj – du finder også masser af tilbud på drengetøj. Vi har fundet de absolut bedste priser frem til dig, der skal klæde drenge i alle aldre på i moderigtigt kvalitetstøj.

Hold også øje med vores populære udsalgsside, hvor vi ofte har helt specielle tilbud på vores populære mærkevarer. Her kan du være heldig at finde rester, som vi sælger ud af fra tidligere kollektioner – altid tøj i højeste kvalitet.

Få hurtig levering


Vi sørger for hurtig levering, når du handler hos Smallfashion. Vi har alle vores populære mærker på lager, så vi kan give dig dag til dag levering på din ordre.
Vi ved, at tid er af stor betydning, når bl.a. vejrforhold ændrer sig, eller du pludselig kommer i tanke om en kommende festlig begivenhed, hvor dit barn gerne må se fantastisk ud i tøjet. Vi sørger for hurtig levering til en pakkeshop nær dig.

Spørg os gerne til råds


Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig med din ordre eller eventuelle spørgsmål til størrelse, producent eller farve i tidsrummet 8.00-16.00 på hverdage.
Du kan kontakte os på mail shop@smallfashion.dk eller på tlf. 97410415.

Returvarer


Ønsker du at sende din vare retur, så tilbyder vi hele 33 dages fuld returret.

Besøg vores store butik


Besøg også vores store og spændende butik, som du finder på Søndergade i Silkeborg. Her byder vi på modetøj til baby, børn, tweens og teens. Du finder alt, hvad hjertet kan begære af trendy mærker i højeste kvalitet til altid favorable priser.