Cardigan

Hos Smallfashion finder du cardigans børn elsker at have på. Trendy eller klassiske designs byder på et væld af spændende farver, former, længder og detaljer. Skal det være smart til fest, praktisk til hverdag eller måske bare varmt og behageligt, så finder du alt, hvad hjertet kan begære af lækkerier til børn i alderen 0-16 år. Vi byder bl.a. på:

Cardigan • Strikket cardigan • Bomuldscardigan • Sweat cardigan • Velour cardigan
Zip cardigan • Quiltet cardigan • Cardigan med teddyfoer


Holder dit barn varmt

Der er noget for små som store prinser og prinsesser. Der er noget til vuggestuen, børnehaven og ikke mindst skolen, når du er på udkig efter smart tøj til hverdag og fest. Fyld basisgarderoben op med creme de la creme fra de største danske og udenlandske mærker indenfor moderigtigt og praktisk børnetøj. Vi har sørget for højeste kvalitet og priser, så alle kan være med. Glæd du dig til at gå på opdagelse i en verden af lækkerier til både drenge og piger.

Holder dit barn varmt


Cardigans er så meget mere end blot en smart overdel. Her får du også tøj, der kan gøre den store forskel for dit barn på en kølig efterårsdag eller en forårsdag med frisk brise. Denne form for trøje er netop praktisk til dage, hvor temperaturen kan drille. Spænd den og hold på varmen eller lad den stå åben, så dit barn kan komme af med overskydende kropsvarme, der let genereres med masser af leg og aktivitet.

 • Er med til at holde dit barn varmt i løbet af dagen


En helt uundværlig beklædningsgenstand til basisgarderoben, og så er den tilmed super smart til festlige lejligheder ovenpå en skjorte eller sammensat med en yndig kjole.

Kvalitet til små priser


Selv om vi har skruet ned for priserne, så går vi på ingen måde på kompromis med kvaliteten. Vi har gennem mange år samarbejdet med de største mærker på markedet og kan derfor tilbyde dig ikke alene favorable priser, men også hurtig levering, lækker pasform og farver, der holder. Forkæl de mindste med det bedste fra modeverdenen. Vi har sørget for både:

 • Trendy og farverige designs med fokus på tidens hotteste mønstre, prints og former

 • Klassiske designs i tidløse farver med stilfulde snit og længder


Der er noget for hver en smag og ikke mindst noget for hver en pengepung. Vi har sørget for alle stilarter, så der er plads til, at den lille som store prinsesse kan være både praktisk, yndig, feminin, cool eller farverig. Til små som store drenge har vi sørget for smarte, funktionelle, slidstærke, mønstrede, ensfarvede eller farvekombinerede prints og designs med alt det bedste fra denne sæsons mode.

Lækker pasform


Er der noget, der er vigtigt for såvel børns som babys fine hud, så er det lækre materialer og god pasform. Vi har sørget for udsøgt kvalitet, således at din barns tøj holder pasformen vask efter vask. Her får du:

 1. Tøj, der sidder godt på kroppen

 2. Tøj, der føles behageligt

 3. Tøj, der holder pasformen


Lad du blot hverdagens leg og aktiviteter folde sig ud velvidende, at dit barn er klædt i kvalitetstøj, hvor der netop er plads til store armbevægelser og det daglige slid. Med god pasform føles tøjet behageligt at have på og giver børnene alle muligheder for at udfolde sig.

Farver der holder


Det er ikke kun pasformen, der holder, når du handler kvalitet hos Smallfashion. Det samme er tilfældet med farverne. Her får du ikke alene cardigan, men tøj generelt, der holder farven vask efter vask. Nænsomme indfarvninger med stor slidstyrke giver dig tøj, der bevarer sit flotte udseende langt ud i fremtiden.

Økologisk bomuld


Hos Smallfashion tilbyder vi et stort udvalg af drenge- og pigetøj produceret med omtanke for såvel børnenes fine sarte hud samt med omtanke for såvel produktionsmedarbejdere som miljø. Her kan du bl.a. finde cardigan, sweatre og strik fremstillet i økologiske materialer. Vi tilbyder bl.a.:

 • Tøj fremstillet i økologisk bomuld

 • Tøj fremstillet med Oeko-Tex 100 standard

 • Tøj med GOTS certificering


Her bliver tøjet eksempelvis testet for mere end 300 forskellige skadelige stoffer samt, der tages hensyn til såvel medarbejdere som miljø og børnenes velvære. Du finder alt, hvad hjertet kan begære af ikke alene økologisk tøj til børn, men også tøj med fokus på god og sikker produktion.

Stilfuld, praktisk eller cool


Hos Smallfashion finder du altid et stort og spændende udvalg, som børnene gerne selv vil gå på opdagelse i. Her finder du også cardigan børn elsker – det er uanset om det er drenge eller piger. Vores brede sortiment sikrer noget for alle, og der er dømt både praktisk og festligt. Vi giver dig:

 • Smart og funktionelt tøj til vuggestue, børnehave og skole

 • Stilfuldt eller cool til skolebrug

 • Farverigt og festligt til specielle lejligheder


Du kan naturligvis også bare lade hver dag være en fest med valg af en skøn overdel i sprudlende farver og smart form og længde. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når børnene skal klædes på i det bedste fra modeverdenen. Vi giver dig alt til basisgarderoben og mere til. Hos Smallfashion finder du eksempelvis også et stort og spændende udvalg af tilbehør til børn.

De mest populære mærker


Der er noget for både drenge og piger, når du går på opdagelse i vores mange flotte overdele, trøjer og strik fra de mest populære mærker. Her går lækkert design og høj kvalitet hånd-i-hånd. Vi byder bl.a. på:

 • Sibin Linnebjerg

 • Petit by Sofie Schnoor

 • Creamie

 • Hummel

 • Molo

 • Minymo

 • Wheat

 • Me Too

 • The New

 • Mads Nørgaard

 • Pippi

 • Tommy Hilfiger

 • MarMar

 • Levis

 • Cost:Bart


Uanset om du er på udkig efter en lang cardigan, en strik cardigan, en sort cardigan eller måske en Sibin Linnebjerg cardigan, så finder du helt sikkert, hvad du søger hos Smallfashion.

Cool cardigan dreng


Der er dømt både stilfuld, cool og praktisk, når det gælder trøjer og strik til drengene. Her finder du ofte alle de klassiske og tidløse farver som brun, grå, grøn og blå cardigan. Der er dog et væld af spændende varianter at vælge imellem, når det gælder design, materialer, længde, tykkelse og stil.  

Yndig cardigan pige


Er du mon på udkig efter en flot rød cardigan eller måske en lyserød cardigan? Bliver det for tøset, så kan du glæde dig over det store udvalg af trøjer, strik og overdele med både spændende og yndige farvekombinationer, klassiske farver eller måske all-over print. Der er noget for små som store piger og noget til hver en lejlighed, når du handler lækkert børne- og babytøj hos Smallfashion.

Smart baby cardigan


Skal du have cardigan baby elsker at have på grundet den høje komfort og de bløde materialer, så kan du roligt gå på opdagelse i det store og spændende sortiment. Vi byder på lækkerier i det blødeste jerseybomuld og blide og bløde sømme. Her finder du et stort udvalg af:

 • Babytøj str. 56-74

 • Babytilbehør som badehåndklæder, stofbleer, hagesmække m.m.


Vi har gjort det let for dig at handle alt til baby online her hos Smallfashion. Vi giver dig endda mulighed for at finde alt til dit barn frem til årene, hvor dit barn vokser sig til en stor og selvstændig teenager. Vi byder nemlig på tøj helt fra baby til størrelse teenager på 16 år.

Cardigans udsalg


Du finder naturligvis altid de bedste tilbud på cardigans hos Smallfashion. Vi har fundet de bedste priser frem til dig. Hold også gerne øje med vores altid populære udsalgsside, hvor du kan finde store prisnedsættelser på de mest populære mærker. Det kan være designs fra tidligere kollektioner eller øvrige helt fantastiske tilbud, som vi har lavet til dig.

Dag-til-dag levering


Hos Smallfashion ved vi, at du venter i spænding på din ordre. Derfor har vi sørget for at have alle vores populære brands på lager, så du kan få hurtig levering. Vi tilbyder dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig.

Gratis fragt i Danmark


Det skal ikke alene være både spændende og hurtigt at handle online hos os. Det må også gerne være billigt. Derfor giver vi dig fri fragt på dine ordrer – så længe det er til levering i Danmark.

Spørg vores kundeservice


Har du spørgsmål til en størrelse, farve eller bare til din ordre generelt, så kontakt vores kundeservice, der står klar til at hjælpe dig på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00. Du kan kontakte os på tlf. 40 41 75 00.

Du kan også skrive en mail til os på shop@smallfashion.dk.

Kom og besøg vores flotte butik


Selv om det er både let og billigt at handle online hos Smallfashion, så vil vi også gerne byde dig indenfor i vores store og spændende fysiske butik. Du finder den på Søndergade i det altid smukke Silkeborg, hvor vores erfarne og servicemindede salgspersonale står klar til at hjælpe dig med at finde præcis det baby- eller børnetøj, som du drømmer om.

Vi glæder os til, sammen med dig, at forkæle de mindste med alt det bedste fra den danske og udenlandske modeverden.