Bukser / Jeans

Hos Smallfashion finder du bukser børn elsker. Store som små, baby som toddler og skolebørn får her kvalitet i særklasse, komfort, der er lidt ud over det sædvanlige og farver, der holder vask efter vask. Her finder du sjove designs, klassiske, farverige og ikke mindst hyggelige modeller med all-over prints i et væld af spændende motiver og farver. Der er dømt creme de la creme, når det gælder pasform og ikke mindst bløde sømme og syninger. Forkæl de mindste med bl.a.:

Bukser • Jeans • Leggings • Joggingbukser • Jersey bukser
Uldbukser • Strikbukser • Quiltede bukser • Sweat bukser

Du finder alt, hvad hjertet kan begære og mere til her hos Smallfashion, når det gælder de mest trendy og spændende designs til både drenge og piger. Vi tilbyder et stort udvalg af børnetøj i alderen 0-16 år. Her finder du også alt i tilbehør. Vi har skruet ned for priserne og op for kvaliteten, så du kan få det bedste fra de største danske og udenlandske brands.

Når komforten er vigtig


Det skal altså bare være lækkert, når du shopper børnetøj hos Smallfashion. Vi har gjort os umage for at finde designs, der giver dit barn den højeste komfort. Det skal være lækkert at have på, men det må også godt se lækkert ud og være praktisk, så hverdagen kan fungere. Det betyder også, at vi har fokus på god bevægelighed, bløde sømme og syninger, nøje udvalgte materialer og tøj, der sidder godt på kroppen og let at tage af og på.

Trendy eller klassisk design


Vi har fundet noget for hver en smag til både drengene og pigerne. Derfor finder du også altid designs med årstidens hotteste trends – det er uanset, om du er på udkig efter:

 • Klassiske designs med tidløse farver, former og længder

 • Trendy designs med smarte snit, farvekombinationer, mønstre og printDer er dømt designs til store som små med lækkerier til både hverdag og fest. Du finder alt, hvad du behøver af både klassiske og trendy designs til basisgarderoben og festlige lejligheder. Vi klæder dit barn på med lækkerier fra inderst til yderst fra de største og mest populære mærker.

Lækker pasform og lækre materialer


Netop pasformen er vigtig, når det drejer sig om, at dit barn skal føle sig godt tilpas. Vi giver dig kvalitet i særklasse og dermed designs, der holder pasformen – også efter mange vaske. Den lækre pasform er bl.a. fuldendt med nøje udvalgte materialer som:

 1. Jersey bomuld

 2. Quiltet bomuld

 3. Bomuld med stræk


Det skal være blødt og behageligt for både børn og baby, men det skal bestemt også være let at komme af og i. Vi gør hverdagen lettere med bløde og strækbare materialer med bløde sømme og bl.a. skønne bløde ribkanter.

Farver der holder


Det er ikke blot pasformen, der holder vask efter vask. Det samme er tilfældet med farverne. Børnetøj er ofte i vaskemaskinen grundet leg, udendørs aktiviteter og spildt mad og drikke. Med solide indfarvninger får du tøj, der holder på farven – en udsøgt kvalitet, der kendetegner disse professionelle producenter. Her får du tøj, der syner nyt og lækkert i længere tid.

Jeans og bukser i alle varianter


Skal det være smart til børnehaven, praktisk til vuggestuen eller måske cool til skolestart, så finder du alt, hvad du søger hos Smallfashion. Vi har gjort det let for dig alt finde alt online til såvel små prinsesser som prinser. Cool eller sejt, yndigt eller feminint, praktisk eller bare farverigt – du finder det hele her på shoppen. Glæd dig over et stort udvalg af:

 • Jeans i mange spændende varianter, wash og former

 • Bukser til hverdag og fest – korte som lange, festlige som afslappede, cool som casual


Dine børn vil have næsten helt svært ved at vælge, hvis de selv skal bestemme. Her finder du designs i alle tænkelige varianter og til alle tænkelige lejligheder.

Børne bukser i årstidens hotteste designs


Vi har altid fingeren på tidens modepuls. Det betyder, at du her altid finder de hotteste designs, trends, former og farver, når du handler hos Smallfashion. Her kan du finde sorte bukser, cowboybukser, bomuldsbukser, jerseybukser, leggins i mange varianter og meget mere - altid med fokus på de hotteste trends. Du finder alt, hvad du har brug for af modetøj og tilbehør til børn i alderen 0-14 år her på shoppen.

Bukser baby (str. 56-74)


Babybukser fra størrelse 56 og opefter er også at finde her hos Smallfashion. Det er muligt også at finde mindre størrelser til de helt fine små babyer med lav kropsvægt og mindre længde. Vi byder på alt fra tøj til baby til toddler, tweens og teens. Vores tilbehør til baby byder bl.a. på skønne badehåndklæder baby design, hagesmække, stofbleer og meget mere. Til baby og børn kan bl.a. nævnes lækkerier som:

 • Økologisk bomuld

 • GOTS certificering

 • Oeko-tex Standard 100


Skønne motiver, mønstre og prints er kendetegnede for de mange spændende mærker, der producerer babytøj med fokus på lækkert design, høj komfort og ikke mindst udsøgt pasform, der tager hensyn til babys sarte hud.

De mest populære mærker


Vi giver dig alle de største og mest populære mærker fra ind- og udland og er stolte af vores mangeårige samarbejde med disse professionelle aktører på markedet, der bruger oceaner af tid på at designe, finjustere og producere tøj, som børn rent faktisk elsker at have på. Vi byder bl.a. på lækkerier som:

 • Hummel

 • Me Too

 • Soft Gallery

 • Petit by Sofie Schnoor

 • Minymo

 • Levis

 • Molo

 • MarMar

 • Wheat

 • Pippi


Så bliver det ikke bedre – det skulle da lige være de altid små priser, som du finder hos Smallfashion. Vi har sørget for mærkevarer og priser, så alle kan være med.

Bukser pige


Der er noget for såvel små som større prinsesser. Her byder kollektionerne ofte på de klassiske farver rød, lyserød, lilla og pink. Der er dog også ofte masser af skønne designs i hvid, sort, creme, lysebrun og årstidens mest trendy farver i smuk kombination. Pigebukser behøver bestemt ikke være kedelige, når du handler hos Smallfashion.

Bukser dreng


Blå, grønne, brune, sorte eller måske gule? Du finder et stort udvalg af såvel klassiske som trendy jeans og bukser til drenge. Gå på opdagelse i de mange spændende kollektioner, der byder på noget til den praktiske, noget til den cool, noget til den stilfulde og ikke mindst noget til den festlige. Vi klæder små og store drenge på med det bedste af det bedste fra de mest populære mærker.

Bukser til toddler


Der er ingen tvivl om, at især børn i alderen 0-3 år kræver tøj, der er slidstærkt og kan holde til hverdagens øvelser indenfor kravl og gang. Mange ture hen over gulvet kræver materialer af en vis kvalitet og ikke mindst stærke sømme og syninger. Hos Smallfashion finder du også slidstærke:

 • Bukser til toddlers i alderen 12-36 måneder


Vi tilbyder tøj til børn i alderen 0-14 år, men har her fokus på alt det lækreste til de mindste, der kræver tøj med god bevægelighed, stærke sømme og farver, der holder trods daglige slid. Find de mest smarte, trendy og komfortable bukser til toddler her hos Smallfashion i et væld af farver og former.

Lækre detaljer


Det er ofte de små detaljer, der gør hele forskellen, når du handler tøj i høj kvalitet. Hos Smallfashion kan du dog altid være sikker på at få det bedste af det bedste, da vi udvælger alle vores leverandører med største omhu. Der skal være fokus på slidstærke designs, men også fokus på små smarte detaljer, der er med til at gøre vores børnetøj til creme de la creme til priser, hvor alle kan være med. Her finder du bl.a. designs med:

 • Skønne striber, prikker og all-over prints i både drenge- og pigemotiv

 • Praktiske og funktionelle ribkanter omkring livet og ved ankler

 • Små fine lommer med eller uden lynlås

 • Smart og funktionel snøre i livet

 • Jeans med forskellige typer wash

 • Matchende knapper til pynt

 • Festlige bukser med eksempelvis tylskørt eller festlige all-over print

 • Skønne dyremotiver

 • Lækker jersey-kvalitet eller quiltet bomuldsdesign


Detaljerne såvel som valgmulighederne er mange. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du vælger lækker og moderigtigt tøj til små drenge og piger. Vi har fundet alt det bedste frem til de mindste, så de kan være både smart, praktisk, festligt og funktionelt klædt på til hver en lejlighed.

Bukser udsalg


Få de bedste tilbud på bukser hos Smallfashion og hold øje med vores populær udsalgsside med lækkerier fra de største mærker til vanvittigt nedsatte priser.

Altid hurtig levering


Vi tilbyder dag-til-dag levering på alle vores mærkevarer.

Fri fragt hos Smallfashion


Vi leverer fragtfrit i hele Danmark – til en pakkeshop nær dig.

Besøg vores fysiske butik


Vi vil også gerne byde dig indenfor i vores fysiske butik, som du finder på Søndergade 12 i Silkeborg.

Vi glæder os til at forkæle med lækkerier fra de største mærker