Jumpsuit børn elsker

Er der noget børn elsker, så er det en god buksedragt. Jumpsuits, playsuits eller heldragter – uanset din benævnelse, så elsker børne at iføre sig denne skønne og ikke mindst hotte beklædningsgenstand, der bare føles så rar at have på. Smart til fest, sjov til hverdag og hyggelig til weekend. Afhængig af design, farver og former, så kan du finde en buksedragt, der matcher hver en lejlighed og bedst af alt, så finder du, når du handler hos Smallfashion, altid buksedragt med fokus på:

 1. Nøje udvalgte materialer

 2. Slidstærke sømme og syninger

 3. Lækker komfort

 4. Perfekt pasform

 5. Indfarvninger der holder vask efter vask


Så kan det næsten ikke blive bedre – det skulle da lige være de mange spændende designs, der gør det helt svært at vælge. Sjove, finurlige, elegante og absolut trendy designs hører til blandt de mange valgmuligheder, når du sammen med dit barn kigger det store sortiment igennem i jagten på den perfekte buksedragt.

Lækker kvalitet og små fine detaljer


Vi har sørget for udsøgt kvalitet på alle vores varer – også når du handler buksedragt. Afhængig af designs, kollektioner og tidens trends, så finder du bl.a. bløde og komfortable bomuldsdesigns med skønne detaljer som bl.a.:

 • Smart og praktisk løbegang

 • Bindebånd i taljen

 • Knaplukning i nakke eller front

 • Praktisk og stretchy materiale

 • Flotte udskæringer i ryg

 • Ben og ærmer i forskellige længder og bredder


Detaljerne er mange, og der er ingen tvivl om, at der er brugt lang tid på at lave disse små og ofte altafgørende detaljer, når det gælder om at skabe det perfekte look – uanset om det er feminint, cool, yndigt, elegant eller afslappet.

Buksedragt til hverdag og fest


Sjældent er en beklædningsgenstand blevet så populær. Her er den sjove, hyggelige og ofte afslappede jumpsuit en foretrukken beklædningsgenstand hos især pigerne, der elsker den til sofahygge og afslappet leg og hygge med vennerne.

Bløde materialer, komfortabelt design med masser af plads til store armbevægelser og fysisk udfoldelse – ikke noget at sige til, at børn elsker en lækker jumpsuit eller heldragt. Buksedragt til fest er dog også populært. Vores store sortiment byder på såvel:

 • Klassiske designs med brug af tidløse farver

 • Trendy og farverige designs med årstidens hotteste mønstre, farver, former og længder


Der er noget at glæde sig til for store som små, når I sammen går på opdagelse i det spændende og flotte sortiment. Blomster, striber, all-over prints, blonder, flæser, lange ærmer, korte ærmer og stropper er blot nogle af de spændende varianter, som sortimenterne har budt på gennem tiderne.

De hotteste mærker


Vi har fundet de bedste og mest hotte mærker frem til dig, der gerne vil have noget ekstra lækkert til dit barn. Her får du kvalitet i særklasse og designs, der er noget helt specielt. Skal det være yndigt, praktisk, hyggeligt eller bare cool, så er en buksedragt det oplagt valg. Her finder du populære mærker som:

 • Mads Nørgaard

 • LMTD

 • Molo

 • Cost:Bart


Uanset om du er på udkig efter Mads Nørgaard buksedragt, Molo buksedragt eller måske noget helt tredje, så kan du godt glæde dig til helt uovertrufne designs. Ikke noget at sige til, at børnene har svært ved at vælge imellem de mange spændende designs, når de selv får muligheden for at bestemme.

Konfirmations buksedragt


Det behøver ikke kun være til hverdag, at den populære jumpsuit og buksedragt kommer i brug. I de senere år er også hvid buksedragt blevet yderst populær til brug til konfirmation. I den modsatte ende af skalaen finder er en altid hot sort buksedragt eller grå buksedragt som kollektionerne ind i mellem byder på, hvis det ikke er heldragt til konfirmanden, men dit barn derimod er med som gæst. Sortimentet byder dog på et væld af forskellige designs afhængig af kollektion, og her kan du være heldig ind i mellem at finde såvel de klassiske farver som de mere sprælske farvemæssige designs.

Trendy buksedragt pige


Pigerne er vilde med buksedragter. De er cool på en helt enestående måde og er i den grad med til at fremhæve personlighed og god stil. De mange spændende all-over prints giver masser af valgmuligheder til såvel den yndige pige, den cool, den praktiske og den elegante. Der er noget for hver en smag, når du handler buksedragt til piger i alderen 0-14 år hos Smallfashion.

Cool buksedragt dreng


Det er dog ikke kun pigerne, som du ser i buksedragt i dag. Også drengene har fundet vejen til en cool og afslappet jumpsuit. Du finder jumpsuit og heldragt fra de mest populære mærker her hos Smallfashion.

Farver og pasform der holder


Der er ikke alene fokus på materialer, når du handler babytøj, børnetøj og tøj til tweens og teens her hos Smallfashion. Vores leverandører ved, at kvaliteten er vigtig, og at farverne skal holde vask efter vask. Tøj til børn er ofte igennem hyppige vaske og med kvalitet fra de største mærker, så får du ikke alene farver, der holder, men også tøj, der holder den gode pasform efter mange vaske.

Buksedragt baby
Heldragter har altid været populære til de mindste. Hos Smallfashion finder du et stort udvalg af heldragter til babyer. Vi byder på:

 • Heldragter baby str. 56-74


Her finder du alt i babytøj og babytilbehør, så basisgarderoben altid kan være up-to-date med det hotteste og mest lækre tøj til de mindste fra de største og mest populære mærker. Du finder alle vores mærker med fokus på blød og lækker kvalitet, god pasform og høj komfort. Der er designet med hensyn til babys sarte hud – uanset om du handler heldragt, todelt tøj eller tilbehør som hagesmække, stofbleer, badehåndklæder og hatte.

Buksedragt udsalg


Hos Smallfashion finder du altid de bedste tilbud på buksedragt, jumpsuits og heldragter. Vi har skruet priserne i bund uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hold også et godt øje med vores altid populære udsalgsside, hvor du finder spændende tilbud fra de mest populære mærker. Det kan dreje sig om rester fra tidligere kollektioner eller andre helt vanvittige tilbud, som vi har skruet sammen til dig fra nogle af markedets mest populære børnetøjsmærker.

Hurtig levering


Du får altid hurtig levering, når du handler hos Smallfashion. Vi har sørget for at have alle vores brands på lager, så du altid kan få dag-til-dag levering. Vi leverer til en pakkeshop nær dig.

Spørg os i kundeservice


Har du spørgsmål til din ordre, en vare eller måske et af vores spændende mærker, så er du altid velkommen til at spørge os til råds. Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 41 40 75 00.

Du er også velkommen til at kontakte os på mail shop@smallfashion.dk.

Besøg vores spændende butik


Selv om vi har gjort det let at handle børnetøj online her på shoppen, så vil vi også gerne byde dig indenfor i vores fysiske butik. Du finder den på Søndergade 11 i Silkeborg med vores store og lyse lokaler proppet med de nyeste trends indenfor tøj til børn i alderen 0-16 år. Vores servicemindede og erfarne salgspersonale står klar til at hjælpe dig med stort og småt, så du kan få det tøj, som du drømmer om til dit barn eller din baby. Vi byder på det bedste af det bedste fra de største danske og udenlandske mærker.