BØRNESKO

Hos Smallfashion finder du børnesko børn og små børnefødder elsker. Der er dømt ren forkælelse og masser af god ergonomi og pasform med creme de la creme fra de største og mest populære mærker. Her finder du god støtte til dit barns små voksende fødder, lækkert design og ikke mindst kvalitet i særklasse. Hold dit barns fødder varme, komfortable og ikke mindst tørre i vejr og vind med skønne børnesko i mange spændende varianter. Vi byder bl.a. på et stort og spændende udvalg af:

Sko • Sandaler • Støvler • Gummistøvler • Hjemmesko • Futsko
Fløjls sko • Uld sko • Sneakers • Overtrækssko • Loafers


Vi giver dig noget til hver en lejlighed, hver en sæson, hver en alder og i mange forskellige prisklasser. Der er noget for både store som små. Der er noget til den praktiske, den yndige, den cool, den nuttede eller måske den elegante. Ergonomien er i top og det samme er de mange flotte designs – det kan være svært at vælge kun ét par. Du finder børnesko til børn i alderen 0-16 år til altid favorable priser her hos Smallfashion.

Børnesko i høj kvalitet


Kvaliteten er i top, når du handler børnesko hos Smallfashion. Her er der ikke blot fokus på smukt design, men i den grad også ergonomi. Vi fører bl.a. populære mærker indenfor børnesko, hvor der designes i samråd med læger og fysioterapeuter for at opnå de helt rigtige ergonomiske finesser, der støtter og forkæler dit barns fod. Her finder du bl.a.:

 1. Nøje udvalgte materialer – bl.a. naturmaterialer

 2. Slidstærke sømme og syninger

 3. Ergonomiske såler


Der er tænkt i små tæer, der skal have plads til at vrikke og vokse. Der skal være god støtte om ankel og vrist. Der skal være støtte omkring foden uden, at skoen virker for stram. Vandafvisende og 100 % kromfri materialer er blot nogle af de skønne detaljer, der præger vores store og spændende sortiment af børnesko her hos Smallfashion.

Forkælelse til små fødder


De rette børnesko kan gøre den helt store forskel for dit barns voksende fødder. Hos Smallfashion stiler vi altid efter ren forkælelse, når vi udvælger vores populære mærker og styles. Små fødder skal have det rart. Der skal være plads, og så skal det føles behagelig uanset vejret. Derfor byder vi på et stort udvalg af forskellige børnesko. Her finder du bl.a. et stort udvalg af både flotte, spændende og praktiske:

 • Sko til børn i alderen 0-3 år

 • Sko til børn i børnehavealderen

 • Sko til skolebørn


Der er noget til små og store prinser og prinsesser. Uanset om det skal være cool, varmt, yndigt eller måske bare funktionelt, så finder du helt sikkert, hvad du søger i vores store sortiment. Fødder skal have det rart – uanset alder.

Når komfort og ergonomi er vigtig


Sørg for, at de børnesko, som du køber, passer til sæsonen. Børn i voksealderen skal have god plads i deres sko – uden at de bliver for store. Her er der nogle gode regler at huske, som kan hjælpe dit barns komfort godt på vej. Et barns fod skal gerne have 0,7 cm luft foran tæerne til at kunne bevæge sig ordentligt. Det er også vigtigt, at der er plads til at vokse – der skal du gerne lægge 0,8 cm til:

 1. Der skal være plads til at foden kan vokse – læg gerne voksetillæg til på 1,0-1,5 cm

 2. Der skal være god støtte omkring ankel og hen over foden uden at det bliver for stramt


Regulerbare sko med eksempelvis snøre eller anden form for regulerbar lukning som eksempelvis læderrem kan være en god løsning for et barn i voksealderen.

Begyndersko, festsko eller hverdagssko


Vi byder på et stort og spændende udvalg af børnesko til børn i alderen 0-14 år. Derfor finder du også et stort udvalg af forskellige slags sko. Her finder du alt fra begyndersko til de allermindste til smarte festsko, cool sneakers til praktiske gummistøvler og varme vinterstøvler. Ingen basisgarderobe heller uden praktiske sandaler eller varme futsko – vi giver dig det hele og mere til i højeste kvalitet til altid skønne priser, når du handler hos Smallfashion.

Få den bedste støtte med de største mærker


Der finpudses, justeres og rettes på små detaljer for at gøre hvert design af børnesko helt perfekt. Intet er overladt til tilfældighederne. Det er også derfor, at du finder mærker, der i den grad hitter hos børn i alle aldre. Her har kollektionerne gennem tiderne budt på spændende glimmer, nitter, snøre, frynser, smarte spænder og et væld af lækre detaljer. Alt sammen fra spændende mærker som bl.a.:

 • Angulus

 • Hummel

 • Petit by Sofie Schnoor

 • Melton

 • CeLaVi


Børnene kan sikkert hurtigt finde deres helt egne favoritter blandt de mange spændende mærker. Du kan sagtens finde billige børnesko hos Smallfashion – også selv om vi forhandler de største mærker. Kvalitet betaler sig og med den høje kvalitet og slidstærke materialer, så kan du glæde dit barns fødder sæson efter sæson.

I regn og blæst


Det er ikke alle børnesko, der egner sig til regn og slud. Gummistøvler er fantastiske, men du kan sagtens få børnesko, der med gode solide materialer og god imprægnering kan give dit barn mange fantastiske timer udendørs i både regn og blæst - uden at I behøver skifte til støvler.

Smarte børnesko pige design


Smallfashion byder på et stort udvalg af lækre pigesko. Spændende detaljer er nok noget af det, som vi holder mest af, når vi indkøber sko til piger i alderen 0-14 år her hos Smallfashion. Forkæl et pigehjerte med skønne, cool og yndige designs til hver en lejlighed. Her finder du:

 • Pigesko til hverdagsbrug

 • Pigesko til sportsbrug

 • Pigesko til festlige lejligheder


Måske skal det være smarte Hummel sko, Angulus børnesko eller måske er du på udkig efter Tommy Hilfiger børnesko – tag et kig på vores spændende udvalg. Du vil helt sikkert forelske dig i et eller flere designs, som vil glæde et pigehjerte.

Cool børnesko dreng


Til drengene finder du både cool, praktiske og smarte børnesko. Sneakers, snøresko, lædersko eller måske nogle lette og lækre loafers. Kun fantasien sætter grænser, når du fylder basisgarderoben op med sko til drenge til hver en lejlighed.

100% kromfri læder


Nogle mærker som fx Angulus gør bl.a. brug af 100% kromfrit læder. Her er der tænkt på dit barns sarte hud og også gjort brug af naturmaterialer som eksempelvis rågummi.

Sko med ekstra bredde


Har dit barn en ekstra bred fod, så kan det være godt at være opmærksom på små skønne detaljer som eksempelvis muligheden for:

 • Børnesko med ekstra bredde over tæerne


Der er dømt ren forkælelse og kælen for små vigtige detaljer, når producenterne skaber børnesko, som sidder perfekt på foden. Hos Smallfashion vil vi gerne hjælpe dig med at finde præcis den sko, der matcher til dit barn.

Bløde fløjls- eller uld sko


Babysko, begyndersko eller små skønne futter. Udvalget er stort og tæller bl.a. bløde fløjlssko, uld sko og andre babysko, der hjælper dit barn godt på vej med skridsikre såler og god pasform.

Børnesko udsalg


Hos Smallfashion finder du de bedste børnesko tilbud til børn i alderen 0-14 år. Cool mærker til helt vanvittige priser kan du eksempelvis ofte finde på vores populære udsalgsside, hvor rester fra tidligere kollektioner og andre specialtilbud ofte er at finde.
Ren forkælelse til små og lidt større fødder til uhørt lave priser. Få rabat på børnesko og glæd et barnehjerte med smart og lækkert design, der tilmed føles behagelige for fødderne.

Dag-til-dag levering


Hos Smallfashion ved vi, at det rette fodtøj gør den store forskel for dit barns velvære, og at hurtig levering kan være af afgørende betydning for de små fødder – derfor tilbyder vi dag-til-dag levering på din ordre, da vi lagerfører alle vores populære mærker. Vi leverer til en pakkeshop nær dig.

Gratis fragt hos Smallfashion


Vi har sørget for gratis fragt til dig, når du handler børnesko, babytøj eller børnetøj og tilbehør hos os. Vi leverer gratis i hele Danmark.

Kom og besøg vores butik


Har du lyst til at prøve børnesko på dit barns fod og med egne øjne se og føle den gode kvalitet og pasform, så er du altid velkommen til at komme forbi vores fysiske butik, som du finder på Søndergade i Silkeborg. Her finder du et stort udvalg af både børnesko og børnetøj fra de største danske og udenlandske mærker.

Vores erfarne salgsmedarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette størrelse eller design til din lille eller store prins eller prinsesse. Vi klæder de mindste på med alt det bedste fra modeverdenen til altid favorable priser.

Spørg kundeservice


Har du spørgsmål til din ordre eller måske til en størrelse, så spørg os gerne til råds. Du kan kontakte kundeservice på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 40 41 75 00.

Skriv også til os på shop@smallfashion.dk, hvis du har et spørgsmål til os uden for vores normale åbningstid – så svarer vi hurtigst muligt.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde alt det bedste til de mindste.