Du finder alt, hvad hjertet kan begære af søde og smarte bodyer til pigerne eller cool og seje bodyer til drengene. Præcis denne form for beklædning er et must til basisgarderoben, og du kan næsten ikke få for mange. Vi fører de mest populære mærker og tilbyder alt vores babytøj og børnetøj i alderen 0-16 år til altid favorable priser.

Bodystockings med skønne farver og prints


Vi har fundet det skønneste udvalg frem til dig og din baby af flotte bodyer med fantastiske farver, prints og mønstre. Her finder du alt til basisgarderoben og uanset årstid og smag, så er der noget for enhver. Her finder du ikke alene billig bodystocking, men også:

 • Trendy bodyer med årstidens sødeste mønstre, farvesammensætninger og prints

 • Klassiske bodyer med tidløse farver i mange flotte varianter


De mange klassiske designs byder på intet mindre end skønne blide farver, der er en fryd for øjet for både små og store, men også de trendy designs er fyldt med hyggelige farverige og ikke mindst dekorative figurer.

Lækre materialer i høj kvalitet


Vi vælger vores mange mærker med omhu. Der skal være fokus på alt det, der er vigtigt for den sarte babyhud, for muligheden for let at kunne tage tøjet af og på, og så skal det naturligvis være smart. Her kan du bl.a. finde designs med fokus på:

 • Nøje udvalgte materialer

 • Bløde og behagelige sømme og syninger

 • Lækker komfort

 • Perfekt pasform

 • Slidstærke farver

 • Praktiske detaljer


Det skal være rart at være baby, men også de lidt større børn, der endnu bruger den praktiske bodystocking, kan muntre sig over smarte, funktionelle og hyggelige designs.

Mange spændende varianter


Her hos Smallfashion finder du mange spændende varianter, når det gælder body stockings – ens for dem alle er de altid solide trykknapper for neden på hver model samt den altid høje kvalitet. Der er noget for såvel små prinser som prinsesser i det store og indbydende sortiment af lækkerier til de mindste. Her finder du noget til hver årstid, og du finder tilmed smarte sam-pakninger, så du kan presse den i forvejen lave pris helt i bund. Vælg bl.a. imellem:

 1. Bodystocking korte ærmer

 2. Bodystocking lange ærmer

 3. Bodystocking slå om model

 4. Bodystocking knapper ved hals/skuldre

 5. Bodystocking uden knapper ved hals (amerikansk lukning)

 6. Bodystocking korte ærmer 4-pak

 7. Bodystocking lange ærmer 3-pak eller 4-pak


Her kan det være praktisk at vælge bodystocking med korte ærmer til sommersæsonen og lange ærmer til de øvrige tider på året, hvor baby har mere brug for at blive holdt varm. Bliver det rigtigt vinter med lave temperaturer, så kan en uld bodystocking også være en mulighed, når det gælder om at holde de mindste varmt og dejligt klædt på.

Lækker uld body


Uld er både et lækkert og meget praktisk materiale, når det gælder funktionalitet for de mindste. Uld kan nemlig både holde varm og afkøle. Vi tilbyder et spændende udvalg af uldbodyer til baby i både drenge og pige designs. Vi byder bl.a. på:

 • Body i blød og komfortabel merinould/bambus

 • Oeko-Tex 100 materialer – testet for mere end 300 skadelige stoffer


Uld bodystockings er således yderst funktionelle og ikke mindst behagelig for de mindste at have på. Du finder dem i et væld af flotte designs med all-over print, sjove figurer og skønne kontrastfarver.

De mest populære mærker


Vi fører de mest populære mærker på markedet og glæder os til at byde dig indenfor i et næsten magisk univers af flotte designs til de mindste. Vores populære mærker tæller bl.a.:

 • Hummel

 • Molo

 • Pippi

 • Minymo

 • Me Too

 • CeLaVie

 • Petit by Sofie Schnoor

 • Wheat


Her har sortimenterne gennem tiderne budt på smarte bodystocking skjorter, yndige bodystockings med flæser samt mønstre og motiver i et væld af sjove, dekorative og hyggelige varianter. Her har du også kunnet finde bodyer med sjove dyremotiver, traktorer og masser af flotte farver og former.
Uanset om du leder efter Hummel bodystocking eller andre af vores populære mærker, så finder du helt sikker, hvad du søger i vores spændende sortiment.

Yndig bodystocking pige


Der er i den grad noget at blive forelsket i, når du leder efter smart og lækker body stocking til den lille pige. Her har sortimenterne ofte budt på klassiske designs med et væld af søde motiver på:

 • Rød bodystocking

 • Lilla bodystocking

 • Lyserød bodystocking


Vi byder dog på langt mere end disse farver, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for producenternes stræben efter søde, hyggelige og finurlige mønstre og prints. Søde er de hver og én af disse moderne bodystockings – næsten uanset, hvilken farve du måtte foretrække.

Sej bodystocking dreng


Drengene bliver bestemt ikke snydt, og her har sortimenterne budt på skønne prints med både dyr og figurer i flotte farver, men også de klassiske designs har fundet vej til kollektionerne gennem tiderne med bl.a.:

 • Blå bodystocking

 • Grå bodystocking

 • Grøn bodystocking


Der er noget for små prinser og søde drenge, når du vælger imellem de mange flotte designs hos Smallfashion.

Oeko-Tex og økologisk bomuld


Hos Smallfashion tilbyder vi et stort udvalg af bodyer fremstillet i økologisk bomuld af den blødeste kvalitet i mange flotte designs. Her får du økologiske lækkerier produceret efter høje standarder. Du finder også materialer fremstillet efter Oeko-Tex standarder:

 • Oeko-Tex 100 standard med omtanke for miljø og mennesker

 • Testet for mere end 300 sundheds- og miljøskadelige stoffer


Der er tænkt på de mindste, på miljøet og på bæredygtigheden, når du handler Oeko-tex 100 standard hos Smallfashion.

Praktiske detaljer


Intet smart og funktionelt tøj uden praktiske detaljer. Du finder naturligvis også vore smarte body stockings med praktiske detaljer.

 • Solide og praktiske trykknapper i hals og ved bund

 • Slidstærke ribbånd ved hals, i ærmer og ved bund

 • Amerikansk lukning i hals, så du kan trække body ned om skuldrene, hvis nødvendigt – fx i forbindelse med bleskift

En bodystock skal være let at tage af og på – selv når baby sover. Her er fleksible materialer, blødt stof og praktiske trykknapper en stor hjælp, når baby let og hurtigt skal have skiftet det inderste lag tøj.

Størrelser baby og børn


Vi har langt mere end blot bodystocking baby elsker med flotte farver og prints. Vi har tøj til børn i alle aldre. Kan du også godt fare lidt vild i størrelserne til de mindste, så har vi gjort det let for dig, når du handler alt, hvad baby og større børn behøver af moderigtigt tøj og tilbehør her hos Smallfashion.
Du finder vores brede sortiment delt op i både noget til drengene samt noget til pigerne. Vi tilbyder alt til baby og børn fra inderst til yderst og tilbyder tilmed tøj til tweens og teens. Her finder du også smart inddeling af fx størrelser:

 1. Baby str. 56-74
 2. Her finder du alt til basisgarderoben af bodyer, heldragt, bukser, bluser, kjoler, nattøj, futter, hagesmækker, håndklæder, stofbleer, heldragter, flyverdragter, fleecedragter, strik.

 3. Mini str. 80-140
 4. Her finder du alt til barnet fra 1 år og op. Vi tilbyder alt, hvad der er brug for til basisgarderoben af bluser, bukser, skjorter, kjoler, cardigan, strik, nederdele, shorts, T-shirts, toppe, nattøj, undertøj, jakker, heldragter, flyverdragter, fleecetøj, softshell samt mange former for spændende tilbehør til børn.

 5. Junior str. 104-176
 6. Her finder du alt til brug i børnehave og skole så som bluser, skjorter, bukser, kjoler, T-shirts, nederdele, shorts, toppe, strik, cardigans, nattøj, undertøj, jakker, overtræksbukser, softshell, fleece m.m. Her finder du også et stort udvalg af smart og moderigtigt tøj til tweens og teens.

Bodystocking udsalg


Vi tilbyder naturligvis altid billig body hos Smallfashion. Her finder du masser af spændende bodystocking tilbud fra de største mærker i altid højeste kvalitet.

Tag også gerne et kig på vores populære udsalgsside, hvor du kan finde helt extraordinære gode tilbud på babytøj og børnetøj i mange spændende varianter. Det kan være rester fra tidligere kollektioner eller andre spændende prisnedsættelser, som vi forkæler de mindste med.

Dag-til-dag levering


Hos Smallfashion lagerfører vi alle vores populære mærker, så du hurtigt kan få din ordre. Vi sørger for dag-til-dag levering af din ordre og sender gerne til en pakkeshop nær dig.

Spørg kundeservice


Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig med spørgsmål omkring din ordre i tidsrummet 8.00-16.00 på alle hverdage. Du kan ringe til os på tlf. 41407500 eller sende os en mail på shop@smallfashion.dk

Besøg vores spændende butik


Vi har gjort det let at handle online, men byder også gerne indenfor i vores fysiske butik, som du finder på Søndergade 12 i Silkeborg. Her finder du alt i babytøj, børnetøj, tøj til tweens og tøj til teens.