Ren forkælelse for små fødder

Komforten og god pasform er af afgørende betydning for babys velvære, når du skal investere i de første par begyndersko til baby. Her kan du glæde dig over ren forkælelse til babys små fødder uanset, hvilket design du forelsker dig i her hos Smallfashion. Og der er i den grad noget at forelske sig i. De mange designs er næsten for nuttede og uimodståelige med deres små størrelser og deres smarte look. Det kan være helt svært at vælge. Vi byder på et sortiment med bl.a.:

 1. Klassiske designs med tidløse farver

 2. Trendy og farverige designs med årstidens hotteste farver og mønstre


De mere klassiske er bl.a. lædersko, der er moderne sæson efter sæson, hvor der blandt de mange futsko af læder ofte er all-over print, der kan skifte afhængig af sæsonens mode. Der er dog noget for hver en smag til både små drenge og piger, når du går på opdagelse i de mange flotte designs. Ens for dem alle er den høje komfort og den gode pasform.

Begyndersko baby vil elske


Selv om begyndersko i høj grad er elsket af forældre for deres støtte til babys fod og selve funktionaliteten, så har vi også begyndersko som baby vil elske at få på. Den lille baby er som oftest meget observant og opmærksom på sine omgivelser og ikke mindst, når der sker noget nyt. Et par nye fine sko på fødderne er i den grad noget, der kan fange babys interesse. Hvad er det dog for noget flot noget, der pludseligt er kommet på fødderne? Her kan du glæde baby med skønne:

 • All-over prints i spændende mønstre og farver

 • Spændende lukninger som babys små fingre nysgerrigt kan undersøge

Det er noget, der uden tvivl kan afstedkomme hyggelig hvin og klukkende latter fra den lille prins eller prinsesse. Der er masser af spændende designs at vælge imellem – spørgsmålet er blot om babys første sko er til inde eller ude brug? Her byder sortimentet nemlig på spændende designs til både ude som inde.

Begyndersko i høj kvalitet


Ens for alle designs af begyndersko, som du finder her hos Smallfashion, er den altid høje kvalitet. Vi har udvalgt alle vores populære mærker med største omhu, så du bl.a. kan finde designs af sko og babysko med:

 1. Nøje udvalgte materialer

 2. Skridsikre sko

 3. Regulerbare lukninger

 4. Kromfrit læder

 5. Ergonomiske såler

 6. God støtte omkring fod og ankler


Der er mange små detaljer, der er med til at skabe den perfekte begyndersko. Materialer er af stor betydning og skoens pasform. Her er det vigtigt, at du bl.a. tager højde for, at babys fod vokser og derfor skal have ekstra plads.

Få den rette størrelse


Når du køber sko generelt til børn eller begyndersko til baby, så skal der være plads til at tæer kan både vrikke og vokse. De små skønne fødder skal have de bedste betingelser for begge dele. Det får de heldigvis, når du vælger flotte designs af babysko her hos Smallfashion, men vigtigt er det dog, at du husker at få den rette størrelse. Her kan du gøre brug af følgende tommelfingerregel:

 1. Små fødder skal have 0,7 cm at bevæge sig i – vrikke og vride og dreje

 2. Små fødder skal have 0,8 cm at vokse i – god plads til at vokse en skostørrelse, som ofte sker i ryk


Bedst som du lige synes, at babys sko passer perfekt, så har fødderne taget et skønt og naturligt vokseryk og skal måske rykke endnu en skostørrelse op. Det betaler sig dog at investere i sko af god kvalitet, da disse sko i høj grad er med til at forme babys fødder for de kommende år. God ergonomi og en rette mængde plads giver nemlig de bedst mulige betingelser for god vækst og styrkelse af knogler og led og hjælper barnet med god motorisk udvikling.

De mest populære mærker


Vi har fundet de mest professionelle og ikke mindst de mest populære mærker frem til dig, der gerne vil forkæle babys fødder med god ergonomi, lækre materialer og den perfekte pasform. Kvaliteten er naturligvis i top – selv om vi har skruet ned for priserne, så der kan blive lækre begyndersko til alle. Vi byder bl.a. på sko i lækre mærker som:

 • Move by Melton

 • Angulus

 • CeLaVi

 • Petit by Sofie Schnoor


Uanset om du er på udkig efter lækre Angulus begyndersko eller baby begyndersko fra et andet mærke, så kan du roligt glæde dig til at gå på opdagelse i vores store og nuttede sortiment til de mindste. Vi har dog også andet end nuttet, men uimodståelige er de fleste designs i denne størrelse dog for de fleste.

Yndige begyndersko pige


Både drenge og piger kan nyde godt af små smarte sandaler, men også de populære Move by Melton sko til baby oplever stor popularitet hos pigerne – ikke mindst grundet det altid smarte design. Små smarte uld sko er også perfekte som begyndersko og fås som oftest i et væld af klassiske farver som:

 • Lyserød

 • Lilla

 • Rød

 • Beige

 • Grå


Er du på udkig efter de mere bløde læderfutter, som ikke har så fast en sål, men lader babys fod støtte godt i underlaget med skridsikker sål, så kan du glæde dig over spændende all-over prints i mange flotte varianter.

Smarte begyndersko dreng


Begyndersko til drenge er bestemt ikke kedelige. Præcis som til pigerne byder sortimentet på skønne uld begyndersko med ruskindssål og blød elastikribkant for oven eller smart velcrolukning. Klassiske farver er som oftest de lysegrå, mørkegrå, navy, sort og sand.
Populære mærker som Move by Melton begyndersko byder oftest på skønne klassiske farve, der er tidløse i deres design. Lækker pasform, regulerbare velcrolukninger og skønne skridsikre gummisåler.

Sko til alle sæsoner


Når det drejer sig om begyndersko vintersæson, så kan vi anbefale at få sko med solide såler. Her byder både Move by Melton og Angulus bl.a. på skønne gummisåler til børn i mange aldre. Til sommerbrug kan de populære babysandaler også yde god støtte til babys lille sarte fod. Indendørs finder du et væld af skønne futsko, hjemmesko og skridsikre sko. Find dit helt eget yndlingsdesigns, så du på bedste vis kan hjælpe baby med at styrke motoriske færdigheder og minimere uheld i hjemmet med materialer som skridsikker gummi under fødderne.

Sko med ekstra bredde


Der findes mærker, der producerer sko med ekstra bredde. Vær opmærksom på, hvorvidt dit barn har brug for ekstra bredde på sin sko, når du køber ind. Som oftest har de fleste mærker taget højde for plads til både stærke og voksende fødder, når der designes med stor professionalisme.

Begyndersko hvornår?


Sko er med til at give god støtte til dit barns fod. Begyndersko skal sidde godt på foden og give god støtte omkring anklen. Når din baby begynder at gøre antræk til at ville tage de første skridt, så kan det være en god idé at investere i et par gode begyndersko af høj kvalitet, så du både kan støtte dit barns motoriske udvikling bedst muligt samt give bedst mulig støtte til den lille fod.

Begyndersko udsalg


Hos Smallfashion byder vi på masser af spændende begyndersko tilbud. Her finder du store rabatter og prisnedsættelser på populære mærker. Hold især øje med vores populære udsalgsside, hvor du kan finde helt uhørt lave priser på flotte designs fra både danske og udenlandske mærkevarer. Her kan være tale om rester fra tidligere kollektioner eller andre specialtilbud.

Spørg kundeservice til råds


Spørg gerne kundeservice til råds, hvis du har spørgsmål til din ordre. Ring til os på hverdage på tlf. 40 41 75 00 i tidsrummet 8.00-16.00 eller skriv til os på shop@smallfashion.dk.

Hurtig levering


Vi tilbyder dag-til-dag levering på din ordre, da vi lagerfører alle vores mærker.

365 dages returret


Vi tilbyder hele 365 dages returret.