Bæltetaske hitter hos store som små

Bæltetaske er blevet det nye sort. Det hitter i den grad hos både børn og voksne. Denne praktiske taske har igen opnået stor popularitet grundet sin sikre opbevaring, der altid holdes tæt til kroppen og altid er indenfor rækkevidde. Bumbags, mavetasker og hip bags, som de også kaldes, er i den grad blevet moderne igen. Hos Smallfashion finder du bæltetaske børn elsker. Her finder du:

  • Bæltetaske i klassisk design i tidløs farve

  • Bæltetaske i trendy design med årstidens hotteste trends og detaljer


Der er noget for hver en smag og ikke mindst noget til både drenge og piger, når du går på opdagelse i vores store sortiment af tasker og andet lækkert tilbehør. Find din helt egen favorit eller tag dit barn med på råd, så I sammen kan finde den taske, der hitter mest.

Pas godt på penge, nøgler og mobil


Forkæl et barnehjerte med god og praktisk opbevaring, der tilmed sikrer dig, at dit barn altid har sin telefon indenfor hørevidde. Tidligere blev denne form for taske flittigt brugt af turister, der ville undgå tyveri af ejendele. Nu er den blevet en yndet form for opbevaring hos både store som små, der gerne vil slippe for at skulle bekymre sig om mistede ejendele, da denne form for taske altid kan bæres på kroppen uden gene for øvrige aktiviteter. Her får du:

  • God og sikker opbevaring af ejendele


Denne taske giver mulighed for at have begge hænder fri og derfor masser af mulighed til aktiviteter og eventyr, samtidig med, at barnet har sikker og komfortabel opbevaring af vigtige ting på sig. En bæltetaske til mobil er og forbliver bare praktisk til unge mennesker.

Smart design


Uanset om du er på udkig efter stor bæltetaske, sort bæltetaske, grå bæltetaske eller noget helt fjerde, så kan du glæde dig over altid smart design, når du handler taske hos Smallfashion. Vi har udvalgt vores leverandører med stor omhu og byder på altid høj kvalitet – uanset, om det drejer sig om mavetaske til børn, skoletaske, modetøj eller fodtøj. Vi giver dig tilmed små priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Lækker kvalitet


God kvalitet er et must, når det drejer sig om tasker til børn. Der skal være designet til hverdagens slitage og ikke mindst masser af leg og aktiviteter. Vi byder derfor altid på tasker med:

  1. Nøje udvalgte materialer

  2. Stærke lynlåse

  3. Solide sømme og syninger


Der åbnes og lukkes og tages af og på mange gange, når børn bruger og håndterer tasker, tøj og tilbehør i løbet af dagen. Derfor skal der være fokus på slidstærke produkter, når vi udvælger vores varer. Vores bæltetasker til børn er ingen undtagelse. Her får du kvalitet i særklasse.

Bæltetaske læder


En læder bæltetaske er et slidstærk produkt, der kan sikre dit barn en god og solid taske mange år ud i fremtiden. Den er samtidig utrolig praktisk og besidder tilmed en høj grad af vand- og smudsafvisende egenskaber. Læder er et taknemmeligt materiale, der let lader sig tørre over med en klud og tilmed blot bliver mere og mere cool at kigge på – jo mere slidt det bliver. Bæltetaske i skind er og forbliver en sikker løsning til god og praktisk opbevaring.
De mest populære mærker
Skal det være smart, og skal det være lækkert, så skal det være creme de la creme fra de bedste og mest populære mærker hos Smallfashion. Vi byder på en lang række lækkerier, så det gælder tasker. Her finder du bl.a. mærker som:

  • Petit by Sofie Schnoor

  • CeLaVi

  • MarMar

  • Mads Nørgaard


Uanset om du er på udkig efter en populære Sofie Schnoor bæltetaske eller noget helt andet, så kan du roligt glæde dig til at gå på opdagelse i vores lækre sortiment af tasker. Find den, som dit barn lige står og mangler til hverdag eller festlige lejligheder, til sport, fritid, skolebrug eller måske børnehaven. Vi giver dig det bedste af det bedste fra de største og mest populære mærker fra ind- og udland.

Bæltetaske udsalg


Hos Smallfashion finder du også bæltetaske tilbud med jævne mellemrum. Vi byder på rabat og skønne priser bl.a. på vores populære udsalgsside, hvor du også kan være heldig at finde rester fra tidligere kollektioner til næsten uhørt nedsatte priser.

Glæd dig over altid skønne priser og gode tilbud, når du handler babytøj, børnetøj, fodtøj til børn og ikke mindst tilbehør til børn i alderen 0-16 år her hos Smallfashion.

Altid hurtig levering


Vi ved, at du sikkert venter din ordre i spænding – derfor har vi sørget for at have alle vores populære mærker på lager, så vi altid kan pakke og sende din ordre samme dag. Vi tilbyder dag-til-dag levering af din ordre som en del af vores altid gode service.

Ring til kundeservice med spørgsmål


Har du spørgsmål, så er du mere end velkommen til at ringe til os. Vi hjælper gerne, hvis du har spørgsmål til din ordre, en vare, en størrelse eller andet relevant. Du kan ringe til os på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 41 40 75 00.

Du kan også skrive til os på shop@smallfashion.dk

Besøg også vores fysiske butik


Vi byder også på en rigtig fysisk butik, hvis du skulle have lyst til at forkæle dig selv med en rigtig shoppetur i stor og indbydende butik fyldt med de hotteste mærker og lækre designs fra både danske og internationale modeskabere. Her finder du alt til børn i højeste kvalitet til altid skønne priser.

Vores servicemindede og ikke mindst erfarne salgspersonale står klar til at hjælpe dig med at finde præcis det børnetøj, som du lige står og mangler. Du finder vores butik på Søndergade 11 i Silkeborg.

Hos Smallfashion glæder vi os til at forkæle alle de mindste med alt det bedste i høj kvalitet til favorable priser.