Badetøj

Hos Smallfashion finder du lækkert badetøj børnene er vilde med. Vælg bl.a. imellem bløde og klorresistente materialer, der tilmed er med til at beskytte dit barns sarte hud mod solen med UV-beskyttende materiale. Vi byder på perfekt pasform og spændende designs, der matcher sæsonens hotteste farver i både klassisk og trendy design. Her finder du alt i badebukser til drenge, bikini til piger, badedragter og naturligvis smart og komfortabelt badetøj til baby. Vi byder bl.a. på:

Badetøj • Badeshorts • Badebukser • Badedragter • Bikini • Bikini trusser • Bikini top
Bade T-shirts • Badetrøjer • Badeheldragter • Svømmedragt • Surferdragter


Det kan være svært at vælge imellem de mange farverige og flotte designs, mens ens for dem alle er den altid høje kvalitet, som du møder hos disse populære mærker. Vi har nemlig fundet de mest trendy danske og udenlandske mærker til dig, der gerne vil have babytøj og børnetøj i alderen 0-16 år til altid favorable priser.

Her får du badetøj børn elsker


Skal det være smart og skal det være sporty, praktisk, farverigt eller måske bare vildt og vovet med masser af skønne mønstre og detaljer som flæser, kantbånd eller måske bare helt enkelt? Du finder det hele og mere til, når du handler badetøj til børn og baby her hos Smallfashion. Vi byder altid på et stort sortiment af:

 • Klassiske designs i flotte tidløse farver

 • Trendy designs med årstidens hotteste farver, former, mønstre og længder


Der er noget for såvel dreng som pige, og børnene elsker at vælge imellem de mange spændende designs, der giver mulighed for at få præcis det look, der lige falder dem ind. Skal det være cool, yndigt eller måske sejt? Dine børn vil elske at gå på opdagelse i det store sortiment fra de største og mest kendte mærker.

Badetøj til ferie og hverdag


Vi har sørget for badedragter, bikinier og shorts til hver en lejlighed. Skal du bruge surferdragt, heldragt eller måske blot et par svømmebukser, så er der masser af valgmuligheder. Vi byder på et stort og spændende udvalg, der matcher såvel hverdag som feriedestinationer – ens for alt vores badetøj er:

 1. Høj komfort

 2. Lækker pasform

 3. Slidstærke sømme og syninger

 4. Farver der holder

 5. UV-solbeskyttende materiale

 6. Klorresistent materiale

 7. Årstidens mest trendy farver og længder


Uanset om dit barns svømmetaske pakkes til brug til hverdag eller fest, så er der helt sikkert en lille prins eller prinsesse, der vil glæde sig til at komme i det altid smarte badetøj fra Smallfashion.

Populære mærker


Vores børnebadetøj har altid været højt elsket af børnene, da vi sæson efter sæson har givet dem lækkerier fra de største mærker og de mest hotte trends. Her finder du populære mærker som:

 • Creamie

 • Molo

 • Minymo

 • Hummel

 • Wheat

 • Vingino

 • Tumble ’N Dry

 • The New


Her finder du så mange spændende designs, at det kan være børnene ønsker sig både et sæt til hverdag og ferie, til svømmetimerne og til turene på stranden og måske endnu et sæt til, når der skal leges vandkamp i haven på en skøn sommerdag. Uanset om du er på udkig efter Hummel badetøj, Molo badetøj eller måske baby badetøj, så finder du alt, hvad hjertet kan begære hos Smallfashion.

Klorresistent badetøj


Alt badetøj fra Smallfashion får du med skønne egenskaber, der kan give dig mere sikkerhed på både dit barns velvære og farvekvaliteten. Her får du badetøj med:

 • Klorresistente materialer


Det betyder, at dit barns svømmetøj holder længere, da det er designet til at kunne klare disse påvirkninger. Det har tilmed fået nænsomme, men stærke indfarvninger, der gør, at du får svømmetøj, der holder farven vask efter vask.
 

UV-beskyttelse mod solen


Det skal ikke bare være flot og trendy – det skal også være funktionelt, når du handler tøj og badetøj til børn og baby her hos Smallfashion. Derfor tilbyder vi også:

 • Badetøj med UV-beskyttelse


Med dette specialdesignede materiale får du således en øget sikkerhed for dit barns sarte hud, og selv om det altid er nødvendigt at være påpasselig, når børn opholder sig i solen, så kan dette svømmetøj i det mindste gør en smule for at beskytte barnets sarte hud mod de ultraviolette stråler, som solen udsender.

Perfekt pasform


Der er fokus på perfekt pasform, når disse danske og internationale designere udtænker, finpudser og producerer svømmetøj, overdele og underdele til badning. Alt skal side perfekt, og dit barn skal som altid føle sig godt tilpas iklædt sæsonens hotteste farver.

Lækker komfort


Komforten er som altid i top blandt de mange flotte designs i vores spændende kollektioner fra de største mærker. Komfort er et must for at have det sjovt, og barnelatter må der til. Det helt rette sæt, hvad enten det drejer sig om badeshorts, bade T-shirt eller måske en top og trusser skal sidde så godt og ubesværet på kroppen, at dit barn kan koncentrere sig om leg og kammerater.

Cool badetøj dreng


Du finder alt, hvad drenge drømmer om af smarte og cool badeshorts, heldragter og badetrøjer. Her finder du både de mere trendy designs med masser af spræl på farver og mønstre, men også de mere klassiske designs går ofte igen i sortimenterne med bl.a.:

 • Blåt, sort, gråt og grønt badetøj


Du finder også sjove mønstre, temaer og motiver, der går igen – her kan du være heldig at støde på det altid populære Hawaii-tema eller mønstre med køretøjer eller dyr, der fanger drengenes interesse.

Badebukser og shorts med attitude


Der er spræl på farver og former, når det gælder shorts til drengene. Du finder naturligvis også de mere klassiske, men der er i den grad mulighed for, at både små og store drenge og prinser kan lade deres personlighed komme til udtryk.

Smart badetøj pige


Til pigerne finder du både de yndige badedragter, de praktiske heldragter, de lidt mere feminine bikinier og ikke mindst et væld af toppe og trusser, der kan kombineres præcis som fantasien dikterer. Her finder du også masser af spændende og trendy designs med spræl på farverne. Sortimentet byder dog også ofte på klassikere som:

 • Lilla, rødt og lyserødt badetøj


Der er plads til at vælge sin helt egen stil – uanset om den er cool, yndig eller praktisk. Vi byder på et stort og spændende sortiment, der matcher såvel små som store piger i alderen 0-14 år.

En bikini der hitter


Skal det være Hummel bikini, Molo bikini eller måske en Creamie bikini, så bare rolig – vi byder på alle de mærker, der hitter hos pigerne. Feminin bikini, sporty bikini eller måske de mere praktisk pigebadeshorts og toppe eller bade T-shirts – der er noget til hver en lejlighed og noget for hver en smag.

Badedragter piger elsker


Du finder et bredt udvalg af badedragter i alle former, farver og designs. Her kan det være piget og fyldt med flæser og blonder eller måske bare helt enkelt og stilfuldt. Vi har badedragter pigerne elsker.

Nuttet badetøj baby str.


Vi byder på et stort udvalg af svømmetøj til baby. Her finder du både shorts til baby, badebukser til baby og ikke mindst heldragter. Vi byder på:

 • Babybadetøj str. 56-74


Du finder naturligvis også et stort udvalg af større størrelser. Vi byder på lækkerier til de helt mindste og op til børn i skolealderen. Find alt du mangler til baby og børn i størrelse 0-14 år hos Smallfashion. Vi tilbyder også et stort udvalg af tilbehør som badehåndklæder, solhatte og sandaler.

Badetøj udsalg


Vi giver dig de bedste tilbud på badetøj. Hold også øje med vores populære udsalgsside, hvor du finder de mest populære mærker til uhørt lave priser. Her kan du bl.a. finde specialtilbud eller rester fra tidligere kollektioner.

Dag-til-dag levering


Vi lagerfører alle vores populære mærker og tilbyder dag-til-dag levering. Vi ved, at du venter i spænding på din ordre, så hurtig levering er en del af vores altid gode service.

Gratis levering til en pakkeshop nær dig


Du får gratis levering, når du handler dit babytøj og børnetøj hos Smallfashion. Vi leverer gratis i hele Danmark. Vi leverer til en pakkeshop i nærheden af dig.

Besøg vores butik


Selv om vi har gjort det både let at handle online hos Smallfashion, og selv om du får hurtig og gratis levering, så vil vi også gerne byde dig velkommen til et besøg i vores store og spændende fysiske butik. Du finder os på Søndergade 12 i det smukke Silkeborg. Her står vores erfarne og servicemindede salgspersonale klar til at hjælpe dig med at finde præcis det mærketøj, som du lige står og mangler til dit barn.

Spørg kundeservice


Har du spørgsmål til vores butik, din ordre eller måske et af vores kendte mærker, så hjælper vi gerne. Du kan kontakte kundeservice på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. +45 41 40 75 00

Du er også altid velkommen til at sende os en mail på shop@smallfashion.dk – vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det bedste af det bedste til de mindste.