Kært barn har mange navne og hos Smallfashion finder du altid billig badekåbe til børn i alle aldre. Vi tilbyder et bredt sortiment fra alle de største og mest populære mærker til baby og børn i alderen 0-16 år til altid favorable priser.

Blød og lækker


Skal det være blødt og lækkert, så skal det være badekåbe fra Smallfashion. Vi har fundet creme de la creme frem til dig, der gerne vil forkæle dit barn eller din baby med de blødeste materialer i eksempelvis blød og lækker jersey bomuld på ydersiden og blødt og lækkert og ikke mindst vandabsorberende terry håndklæde kvalitet på indersiden. De mindste skal have det lunt og rart – også, når de har været i bad, hvor en kåbe er det oplagte valg til at hygge om de mindste.

Trendy eller klassisk design


Der er masser at vælge imellem, når du kigger vores spændende sortiment igennem. Der er noget for såvel drenge som piger, men bestemt også noget til baby, der gerne vil pakkes godt og trygt ind i noget lunt og lækkert. Vi byder på alle former for designs, der bl.a. sæson efter sæson tæller:

 • Klassiske designs i flotte og tidløse farver

 • Trendy, farverige designs med årstidens hotteste mønstre, længder og former

Der er noget for hver en smag og i alle prisklasser. Der er fokus på komfort og ikke mindst kvalitet, når der udtænkes, designes og fremstilles smart og funktionelt tøj til de mindste fra de største og mest populære mærker fra både ind- og udland.

Altid højeste kvalitet


Smallfashion giver dig altid højeste kvalitet, når du handler mærkevarer hos os. Vi har skruet ned for priserne, men aldrig for kvaliteten. Du skal handle hos os, hvis kun det bedste er godt nok til din lille prins eller prinsesse. Vi byder altid på designs med fokus på:

 1. Kvalitet i særklasse

 2. De hotteste designs – klassiske eller tidens trends

 3. Højeste komfort

 4. Lækker pasform

 5. Farver der holder vask efter vask

 6. Bløde sømme og syninger

Der er dømt ren forkælelse til de mindste med lækker badekåbe eller anden vigtig beklædning til basisgarderoben, når du handler hos Smallfashion. Vi har gjort det næsten umuligt for dig at vælge imellem de mange flotte og spændende designs, hvor der er kredset om de små detaljer og designet i det blødeste og lækreste materiale.

Badekåbe fra de største mærker


Vi har valgt vores leverandører på både kvalitet og popularitet. Her finder du skønne kåber fra store og kendte mærker, der bl.a. byder på:

 • Hummel badekåbe

 • Me Too Badekåbe

 • Tommy Hilfiger badekåbe

 • Calvin Klein badekåbe

Her finder du Hummel badekåbe børn elsker at trække i. Uanset om du er på udkig efter Molo badekåbe, badekåbe med hætte eller måske en mere klassisk badekåbe bomuld design, så er der nok at blive fristet af i vores store og spændende sortiment.

Når pasformen er vigtigt


Netop pasformen er af stor betydning, når det gælder kåber. En kåbe til børn skal sidder tæt til kroppen, så den kan lune, varme og tørre, men ikke for tæt, så den virker generende. Er du i tvivl om størrelsen, så er det altid bedre at købe en badekåbe lidt for stor end lidt for lille. En kåbe skal være let at komme i og af – især, hvis det drejer sig om babybadekåbe, hvor tålmodigheden kan være knap, når tøjet skal af og på.

En kåbe hos Smallfashion er altid med lækker pasform. Der er fokus på bløde syninger og behageligt materiale både inderst og yderst.

Komforten er helt i top


Når både pasform og materialer er i top, så kan komforten ikke være andet end helt fantastisk. Vi har sørget for de absolut bedste producenter til dig, der gerne vil have komfort i særklasse. Der er tilmed kælet for de små detaljer, så her kan du bl.a. vælge imellem ikke alene de klassiske og mere trendy farver, men også forskellige former for lommer og lukninger.

Snøre eller knapper


De største mærker, som vi forhandler her hos Smallfashion byder på masser af lækkerier, når det gælder detaljer. Her kan nævnes valgmulighederne indenfor lukning af badekåbe. Her kan du bl.a. vælge imellem:

 • Badekåbe med snøre om livet

 • Badekåbe med trykknapper

Der er noget for hver en smag, og her gælder det bare om at vælge det, som dit barn finder mest rart at have på. Skal det være store eller små fingre, der skal lukke kåben eller skal det være noget dit barn selv skal kunne gøre? Vi matcher dine behov for ikke alene smart og blød, men også lækker og funktionel børnebadekåbe.

Økologisk bomuld


Måske du er på udkig efter lækkerier indenfor økologisk bomuld. Vi fører et stort udvalg af mærker, der har fokus på såvel økologisk bomuld som Oeko-Tex certificeringer, hvor materialerne bliver testet for bl.a. 300 forskellige miljø- og sundhedsskadelige stoffer. Vi har fundet de største og mest professionelle producenter til dig. Her finder du bl.a. mærker, der tænker på såvel miljø, medarbejdere som materialer.

Smart badekåbe pige


Skal det være ”girly” med eksempelvis lyserød, lilla eller rød badekåbe eller er din prinsesse mere til de rolige farver eller trendy og spændende mønstre og farver? Gå på opdagelse i vores spændende sortiment af kåber til piger i alderen 0-16 år.

Cool badekåbe dreng


Til drengene byder vi altid på lækkerier og cool kåber i både trendy og klassiske farver. En blå badekåbe, en sort badekåbe eller måske en mønstret én af slagsen kan du være heldig at finde i vores sortiment. Forkæl en lille dreng eller prins med det bedste af det bedste fra de største mærker på markedet. Du finder alt i børnetøj og babytøj til små priser hos Smallfashion.

Badekåbe baby str.


Vi byder på smarte, nuttede og helt uimodståelige baby badekåber. Her kan det være næsten umuligt at vælge, og når det kommer til størrelse, så er vi stolte af bl.a. at byde på et bredt sortiment indenfor:

 • Babytøj i str. 56-74

Vi byder naturligvis også på større størrelser. Du finder vores sortiment helt op til alderen 14 år, så du kan roligt glæde dig over det store udvalg, der til hver en tid kan forkæle og klæde baby og børn både smart og praktisk på fra nyfødt til alderen langt ind i skoletiden.

Den hyggelige badekåbe


En morgenkåbe er bare hyggelig og ikke kun beregnet til morgener. Den er hyggelig efter badet, under godnat-læsning, når der skal hygges i sofaen og på en hyggelig lørdag eller søndag formiddag, hvor der bare er god tid. Det er bare lidt mere hyggeligt at have en kåbe, der lige kan trækkes i. Forkæl en lille prins eller prinsesse med hyggeligt tøj til basisgarderoben fra de største mærker fra Smallfashion.

Farver der holder


Vores mærker har fokus på både nænsomme, men også stærke indfarvninger. Det giver dig babytøj og børnetøj, der holder farven vask efter vask. Du får tilmed tøj, der holder pasformen vask efter vask. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, selv om priserne er små.

Badekåbe udsalg


Du finder et bredt udvalg af tilbud på badekåber og andet lækkert baby- og børnetøj hos Smallfashion. Hold især øje med den populære udsalgsside, hvor alle former for beklædning til basisgarderoben og hverdag og fest med jævne mellemrum kan findes til helt uhørt lave priser – det være sig rester fra tidligere kollektioner eller special tilbud.

Hurtig levering af din ordre


Du får naturligvis hurtig levering, når du handler din ordre hos Smallfashion. Vi har sørget for at have alle vores populære mærker på lager, så vi kan sørge for dag-til-dag levering til dig.

Spørg kundeservice


Har du spørgsmål til din ordre, et mærke, en farve eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte kundeservice på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 41 40 75 00.

Du er også velkommen til at sende os en mail på shop@smallfashion.dk – vi glæder os til at hjælpe dig med at finde præcis det baby- eller børnetøj du lige står og mangler.

Besøg butikken i Silkeborg


Selv om det er let at handle online her hos Smallfashion, så byder vi også gerne indenfor i vores store og lyse butik fyldt med baby- og børnetøj til alderen 0-16 år. Du finder os på Søndergade 11 i Silkeborg, hvor vores servicemindede og erfarne salgspersonale står klar til at hjælpe dig med at finde det bedste af det bedste fra de største mærker.