Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Babyhjelm

Skal babys små ører og hoved holde på varmen, så er disse bløde bomuldshuer til babyer oplagte at bruge - især i den første tid med baby. Her gælder det om, at baby ikke taber varme ud gennem issen og med den rette hjelm i rette størrelse, så kan baby være både varmt, praktisk og smart klædt på til hver en lejlighed. Du finder et stort udvalg af hjelme til baby fra de største mærker til altid små priser hos Smallfashion.

Designet til babys sarte hoved


En babyhjelm skal være behagelig at have på. Især i den første tid er babys hud sart og følsom. Med en blød og behagelig babyhjelm i eksempelvis bomuld sørger du for, at baby får højeste komfort – især med babyhjelm fra Smallfashion, hvor der er fokus på bløde materialer og bløde sømme og syninger designet til babys sarte hoved.

Find den rette størrelse


Med afprøvet pasform og design, hvor der er kælet for hver en detalje for sikre baby lækker komfort og en hjelm, der ikke blot er smart, men også praktisk at komme i og af, så er du sikret den bedste start til den lille ny. En babyhjelm fås dog i mange forskellige størrelser. Find de forskellige størrelser på hjelme og huer i:

 1. Baby - størrelse 56-74

 2. Mini – størrelse 80-104

 3. Junior – størrelse 104-174


Selv om vi tilbyder tøj og tilbehør til baby og børn i alderen 0-14 år, så finder du også de helt små størrelser hjelme som fx str. 50 til for tidligt fødte børn eller børn med lav kropsvægt. Er du i tvivl om størrelse, så kan du altid tænke i, hvor lang baby eller barn er i cm. Dette er ofte en indikator for den tøjstørrelse, der skal købes. Er din baby fx 56 cm, så er str. 56 eller nummeret større str. 62 et oplagt valg, så der også er lidt plads at vokse i.

Altid højeste kvalitet


Der er ingen tvivl om, at du finder den bedste kvalitet, når du handler tøj til baby og børnetøj hos Smallfashion. Vi har udvalgt vores mærker med omhu og byder på et væld af spændende brands, der som altid har fokus på kvalitet, pasform og komfort. Dertil kommer lækkerier som farver, der holder vask efter vask og slidstærke syninger og designs, der både er flotte at se på, men også praktisk og funktionelle i hverdagen.

De mest populære mærker


Du finder altid de mest professionelle og populære mærker hos Smallfashion. Vi har sørget for creme de la creme til dig, der gerne vil have det lidt ekstra lækkert til baby, når der skal handles tøj – lækker kvalitet til fornuftige priser vel at mærke. Vi har sørget for priser, hvor alle kan være med og naturligvis designs, så der er noget for hver en smag. Vi byder bl.a. på mærker som:

 • Pippi

 • CeLaVi


Er du på udkig efter babyhue til nyfødt, så kan du bl.a. glæde dig over en lækker Pippi babyhjelm eller CeLaVi babyhjelm i både friske og klassiske farver. Her er der masser at vælge imellem af både former, mønstre og ikke mindst forskellige lukninger.

Hjelm med snor eller trykknapper


Det er ofte en smagssag, når der skal vælges imellem de mange spændende designs – både, hvad gælder udformning af babyhjelm og funktionalitet. Her kan du bl.a vælge imellem:

 1. Babyhjelm med snorelukning

 2. Babyhjelm med trykknapper


Begge former for lukninger er populære, så her gælder det om at vælge præcis det design, som du synes matcher bedst til både fingre og tempo. Nogle elsker at binde sløjfer og synes, at det gør det lettere at regulere størrelsen omkring babys hage, hvor andre er helt vilde med trykknapper, hvor størrelsen ligesom er fastsat.

Når komforten er vigtigt


Uanset dit valg af lukning, så kan du være sikker på, at der er designet med højeste komfort for øje. Producenterne ved, at det er vigtigt, at baby føler sig godt tilpas i sin babyhjelm. Det er ofte en hjelm, der soves med, og derfor er komforten ekstra vigtig, så det ikke er hjelmen, der vækker baby fra sin dyrebare søvn.

Vi glæder os til at vise dig det store og lækre udvalg af babyhjelme, der byder på masser af spændende og cool farver og designs til drengene og masser af søde og yndige designs til pigerne.

Hold baby varm


En babyhjelm er vigtig for at holde baby varm. Især i barnevognen er en babyhjelm helt uundværlig, men også til køreturen i bilen eller måske i den første tid, hvor baby ofte har en lille hue på i supermarkedet i autostolen eller i bæreselen, når der handles ind sammen med mor eller far. En hue til baby må gerne holde på varmen uden, at det bliver for varmt.

Uld eller bomuld


Hos Smallfashion finder du et stort udvalg af huer og hjelme til babyer. Vi byder på bl.a.:

 • Uldhuer

 • Elefanthuer

 • Balaclava huer

 • Skihuer

 • Hjelme


Den altid populære babyhjelm finder du bl.a. i et stort udvalg af farver og mønstre i blød og lækker bomuld. En babyhjelm i bomuld er populær hele året, da dette ofte er den foretrukne hjelm i barnevognen. Her kan baby komme af med overskydende varme og samtidig holdes der på varmen, og ørene skærmes mod vind og blæst.

Yndig babyhjelm pige


De mindste bliver altså bare så meget mere nuttede at se på, når du iklæder dem disse altid uimodståelige babyhjelme. Du finder masser af lækre designs med både trendy, men også klassiske farver som bl.a.:

 • Lyserød, rød og lilla babyhjelm


En babyhjelm er dog langt mere end bare nuttet og yndig. En hjelm til baby holder varm og giver baby mulighed for at skærme de små fine ører mod blæsten.

Smart babyhjelm dreng


Klassiske farver eller trendy look – det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal sammensætte den perfekte basisgarderobe til den lille prins. Her finder du både de mere trendy farver og årstiden mest populære mønstre, men også et stort udvalg af klassiske:

 • Lyseblå hjelme

 • Mørkeblå hjelme


Vælg imellem de mange hyggelige mønstre, der genne tiderne har budt på drengemotiver med køretøjer, dyr og masser af striber. Der er noget for hver en smag til altid små priser hos Smallfashion.

Unisex babyhjelm


Du kan naturligvis også vælge en unisex babyhjelm. Her finder du ofte spændende mønstre og former med brug af de mere klassiske farver, som grå, brun, orange, gul og grøn og sand. Her er noget, som både små drenge og piger kan bruge, og kvaliteten er som altid i top.

Babyhue i lækker strik


Er du på udkig efter strikket babyhue, så finder du et stort udvalg af lækre strikhuer hos Smallfashion. Find dem i mange spændende varianter og glæd dig over designs, der passer såvel små prinser som små prinsesser. Du finder naturligvis også et stort udvalg af unisex babyhuer i strik.

Babyhjelm udsalg


Vi har fundet de absolut bedste babyhjelm tilbud til dig hos Smallfashion, så du kan fylde basisgarderoben op til de mindste. Her finder du ud over tilbud på babyhjelme, huer og hatte også masser af spændende tilbud på mærkevarer på vores populære udsalgsside. Her finder du udsalg på babytøj og børnetøj til børn i alderen 0-14 år.

Altid hurtig levering


Du får altid hurtig levering, når du handler hos Smallfashion. Vi lagerfører alle vores populære mærker, så vi kan tilbyde dig dag-til-dag levering. Vi leverer til en pakkeshop nær dig.

Har du besøgt Smallfashion-butikken?


Selv om vi har gjort det let for dig at handle online med blot få klik, så byder vi dig også gerne indenfor i vores fysiske butik. Den finder du på Søndergade i det smukke Silkeborg. Her står vores erfarne og servicemindede personale klar til at hjælpe dig med at finde præcis det babytøj eller børnetøj, som du drømmer om. Vi klæder dit barn på i det bedste af det bedste fra de mest populære mærker til altid små priser.

Spørg os gerne til råds


Har du spørgsmål omkring et brand, en størrelse eller bare til din ordre generelt, så står vi klar til at hjælpe dig i kundeservice. Du kan kontakte os på tlf. 97 41 04 15 på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00.

Du er også altid velkommen til at skrive til os på shop@smallfashion.dk – vi glæder os til at hjælpe dig med at finde de bedste lækkerier til din baby.