ANGULUS BØRNESKO, STØVLER OG SANDALER

Her finder du de lækreste håndlavede kvalitetssko til dit barn fra Angulus - ergonomisk fodtøj, der passer perfekt til små fødder, der vokser. Dette populære og anerkendte skomærke, der blev grundlagt helt tilbage i 1904, producerer håndlavede kvalitetssko til såvel børn som voksne.

Skoene blev i sin tid udviklet sammen med læger og fysioterapeuter for at sikre den naturlige bevægelsesfrihed med sundt og ergonomisk fodtøj.

Angulus er trendy og funktionelt fodtøj

Angulus er det bedste af det bedste indenfor trendy, funktionelt og ergonomisk korrekt fodtøj og anses som noget af det mest eksklusive, som du kan forkæle små fødder med.

Det forhandles i dag i en række eksklusive skobutikker og online i flere webshops – bl.a. her hos Smallfashion. Vi tilbyder et bredt udvalg af:

 • Angulus sko

 • Angulus støvler

 • Angulus sandaler


Vi er stolte over at kunne tilbyde de klassiske, stilfulde og ikoniske sko, støvler og sandaler til børn fra dette populære mærke her hos Smallfashion, så vi sammen kan forkæle de små fødder.

Ergonomi og komfort i verdensklasse


Når du handler sko, støvler eller sandaler her hos Smallfashion, så kan du være sikker på at få komfort i verdensklasse. Der er tænkt på hver en detalje fra denne producent, der ikke alene årti efter årti formår at imponere med såvel design som ergonomi og funktionalitet, men i høj grad også i pasform og slidstyrke.

De lækreste naturmaterialer


Angulus har, uanset om det er børnestøvler, børnesko eller børnesandaler, sørget for de lækreste råmaterialer som naturgummi, skind og uld i deres produktion af dette populære brand. Der reklameres desuden med 100% kromfrit skind, så der er taget godt hånd om de mindste.

Der er ikke noget at sige til, at dette kvalitetsmærke har opbygget sig en stor fanskare med deres valg af naturlige materialer og deres håndlavede design – de er især populære hos børnefamilien. Vælg mellem de mange spændende designs indenfor:

Babysko • Babystøvler • Babysandaler
Drengesko • Drengestøvler • Drengesandaler
Pigesko • Pigestøvler • Pigesandaler


Her kan du være sikker på at få højeste kvalitet og fodtøj, der næsten er umuligt at slide op. Vi har samlet de bedste lækkerier fra dette populære mærke til dig her hos Smallfashion.

Angulus sko – Forkælelse til fødderne


Leder du efter sko til børn, så finder du her et stort udvalg af smart og praktisk fodtøj til de mindste. Disse sko er kendte for deres fantastiske pasform og ikke mindst deres store fleksibilitet.

Der er tilmed tænkt i børnehøjde, da de forskellige designs har forskellige lukninger afhængig af barnets alder. Vælg imellem de forskellige praktiske lukninger til små eller store fingre:

 • Snørebånd

 • Elastik og lynlås

 • T-rem og velcrolukning


Her er der dømt eksklusiv forkælelse til de små fødder med disse special-håndlavede børnesko. Angulus sko findes i normal bredde og med ekstra bred sål til små stærke fødder.

Angulus støvler – Den perfekte pasform


Både støvler og Angulus støvletter til børn går også under navnet Angulus boot. Disse kvalitets støvler støtter godt op om anklen til både store og små fødder.

Find disse støvler med både elastik og lynlås samt praktisk bagstrop, der gør det lettere for barnet at komme i og af støvlen. De producerer endvidere støvler med eller uden snørebåndlukning og uldfoer.

Støvlerne laves i både skind og lak, så der er noget til såvel den lille stærke kriger eller den yndige lille prinsesse. Leder du efter udsalg på Angulus støvler til børn, så hold øje med vores udsalgsside. Her finder du nedsatte varer. Det kan være returvarer, varer fra tidligere kollektioner eller blot specialtilbud.

Angulus sandaler – Luft til sommertæerne


Det smarte design af sandaler er da også populært hos både små og større børn. Uanset om du leder efter Angulus sandaler til pige eller til dreng, så finder du justerbare velcrolukninger eller justerbare remme, der gør det let for dit barn selv at tage sandaler af og på.

Disse sandaler til børn er bløde, fleksible og ikke mindst praktiske – en våd klud og de er som nye igen.

Hos Smallfashion finder du med dette mærke et stort udvalg af komfortable og smarte sommersandaler til børn. Med slidstærke konstruktioner og udsøgte råvarer klarer disse sandaler ethvert sommer-eventyr og giver dit barn mulighed for timevis af leg i det fri i altid behageligt fodtøj.

Uimodståelige detaljer


Glimmer, sløjfer, hjerter, broderi, hulmønster, lak eller skind – her har vi at gøre med et mærke, der gennem tiden har forstået at imponere og fortrylle deres fanskare med de fineste små detaljer, der er næsten umulige at stå for uanset om det er til pige eller dreng.

Præcis som det er tilfældet med hundehvalpe, så er disse miniature modeller i Angulus børnesko og begyndersko da også i sig selv næsten helt uimodståelige.

Hos Smallfashion giver vi dig både masser af farver og modeller at vælge imellem. Uanset om du vælger Angulus sko, Angulus støvler eller Angulus sandaler, så glæd dig over små fine detaljer som fx de små praktiske stropper bag på støvlen, der gør det lettere for både dig og de små børnefingre at hive støvlen på eller den faste stærke hælkappe, der giver ekstra god støtte.

Angulus sko til baby – det bedste til fødder der vokser


Der er da næsten ikke noget mere sødt end disse sko til babyer eller de såkaldte Angulus begyndersko. Her får du sko til de mindste, så der rigtigt er plads til at vrikke med tæerne.

Den fleksible sål i rånaturgummi tager hensyn til den lille bløde fod og med velcrolukning, så kan du selv tilpasse, hvor stramt skoen skal sidde på foden.

En naturlig bevægelsesfrihed til både fod og tæer er noget af det denne producent er mest kendt for med såvel Angulus sko som Angulus støvler.

Vælger du Angulus sandaler til baby, så finder du dem med praktisk lukket tå – perfekte begyndersandaler til de mindste. Håndlavet kvalitetsfodtøj med højeste komfort og hensyntagen til små sarte fødder.

Angulus begyndersko udsalg


Hold øje med vores udsalgs-side, hvor der jævnligt vil være tilbud på disse begyndersko. Det kan være sko fra tidligere kollektioner, specialtilbud eller returvarer. Her kan du være heldig at spare penge på i forvejen gode tilbud.

Angulus størrelse


Når du køber såvel støvler som sko eller sandaler fra dette mærke, så skal du være opmærksom på, at der findes både almindelig og ekstra bred model.

Der er fra producentens side af lavet et nummersystem, der gør det muligt for dig at skelne mellem sko med normal eller bred pasform:

 • Slutnummer 101 angiver, at det er en sko med normal bredde

 • Slutnummer 102 angiver, at det er en sko med en bredere pasformSådan måler du dit barns fod


Det er altid en god idé at måle dit barns fod regelmæssigt, da børn ofte vokser i ryk. Der skal gerne være 0,7 cm at bevæge sig i og 0,8 cm at vokse i. Sådan måler du dit barns fod:

 1. Placer dit barns fod på et stykke papir

 2. Tegn en streg bag hælen og tegn en streg foran storetåen

 3. Læg altid voksetillæg til en fod, der vokser. Gerne 1-1,5 cm.Voksetillæg til de små fødder


I begynderstøvlen og begyndersko anbefales voksetillæg på 1,2-1,5 cm. Når du køber sko til børn skal du altid sørge for, at der er plads at vokse i. Det gælder uanset om det er Angulus sko, Angulus sandaler eller Angulus støvler du vælger.

Du kan under de forskellige sko produkter også se den indvendige størrelse, så du bedre kan finde det rigtige antal centimeter på din børnesko.

Vi glæder os til at forkæle dit barns fødder med lækkerier dette populære kvalitetsmærke.