OUTDOOR TIL BABY PIGE

Vi forhandler overtøj til baby pige med høj funktionalitet, kvalitet og ikke mindst design. Du finder søder termodragter, huer med kvast, køredragter, futter og gummistøvler. Kombiner delene så din baby er klædt helt rigtig på til den kommende sæson. I det rigtige overtøj, kan din babypige få mange timers sjov udendørs.

Overtøj til alle årstider

Vi har et stort udvalg at overtøj og tilbehør til piger i alderen 0-3 år. Vi har altid et stort udvalg af jakker, termotøj, flyverdragter og fleece jakker samt tilbehør som hatte, huer og hadsker. Alt vores overtøj er lavet i den bedste kvalitet, så din baby for den bedste af det bedste. Funktionaliteten på baby overtøjet er i top og du kan læse mere om hvad de forskellige produkter hvad de har af vandsøjletryg og åndbarhed inde under hver produkt.


uanset hvilken årstid det er, skal din baby have det rigtige overtøj. Hos Smallfashion har vi fundet de bedste mærker, som gør at vi har det bedste kvalitets overtøj i forskellige størrelser, farve og materiale. Vi har bl.a. mærker som Hummel, Wheat, Molo, Minymo, Celavi og mage flere. Se vores store udvalg af overtøj og sikker dig din baby for det rigtige overtøj i en lækker kvalitet.


Har du spørgsmål til din ordre?


Hos Smallfashion er vi altid klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål omkring et produkt eller spørgsmål til shoppen. Vi sidder klar ved telefonen og på mail alle hverdage fra 8:00 - 16:00. Vores mail adresse  er shop@smallfashion.dk eller telefon + 45 41 40 75 00