HELDRAGTER TIL PIGER

Heldragter og sparkedragter til små piger. Vores heldragter er alle i bløde bomuldskvalitet som dit barn vil elske at sove eller kravle rundt i dagen lang. Vi har heldragter fra Wheat, Petit by Sofie Schnoor, Minymo, Me Too og Soft Gallery. Udvalget byder også på heldragter i økologisk bomuld og i lækre uld kvaliteter.

Få det bedste til din baby

Køb babytøj til din pige her - gratis fragt!


Her hos Smallfashion er det vigtigt at det er nemt for dig at lave en ordre. Vi har gjort det nemt og overskueligt at finde de forskellige varer ved at opdele baby i en kategori og så kan du se de forskellige ting til piger og drenge. Når du shopper online hos smallfashion for du altid gratis levering. Det betyder du ikke har nogle fragtomkostninger  selv om du laver en lille eller stor ordre.Har du ydelige spørgsmål til shoppe er du altid velkommen til at kontakte os på mail shop@smallfashion.dk eller telefon 97 41 04 15 - Vi er her alle hverdage fra 8:00 - 16:00.

Stort udvalg af babytøj til piger


Shoppen er fyldt med fede brands i forskellige prisklasser. Dette gør der er noget til enhver smag! - Alle vores mærker er kvalitetsbevidste og der er tænk at dit barn skal have det bedste. Ved at vi har mange forskellige mærker gør at vi har en stort udvalg af produkter. Vi har alt inden for tøj og alt du skal bruge af overtøj både jakker, huer og støvler. Hold dig opdateret og tilmeld dig vores nyhedbrev så kan du altid se når der kommer nyheder hjem! Tilmeld dig her på siden.