BLUSER BABY PIGER

Baby bluser til piger fra Wheat, Petit by Sofie Schnoor, Hummel, Soft Gallery, Marmar og mange flere. Vi har et stort udvalg af bl.a. baby bluser med søde og seje front print, all-over print, ensfarvet bluser eller stribet bluser. Bluserne er lækre bløde og med god bevægelsesfrihed og ofte er bluser med trykknap lukning ved halsen så de er nemme at få af og på. Blandt udvalget findes der også flere Økologiske t-shirts og bluser som bluser der er produceret efter Oekotex standard 100, som er din sikkerhed for at der ikke er brugt skadelige stoffer.

Stort udvalg af babytøj til piger

Hos Smallfashion har vi kvalitetsmærker som Molo, Petit By Sofie Schnoor, Wheat, Hummel og Minymo. Alle vores brands har er stort udvalg af pige babytøj. Vi har fx bluser som både er med lange og korte ærmer. Udvalget af bluser og t-shirts er både med motiv, striber, print eller bare helt ensfarvet. Med vores store udvalg er vi sikker på du kan finde noget der kunne friste.

Få det bedste til din baby


Vi ønsker det bedste for din baby - og vi vægter at sætte focus på kvalitet og komfort. Hos Smallfashion har vi kvalitetsbevidste og det kan også ses via de brands vi forhandler. Vi har bl.a. Hummel, Wheat, Petit By Sofie Schnoor, Molo, Me Too mm. - de er alle brands der har focus på kvalitet. For os er det vigtigt at dit barn føler sig godt tilpas i det tøj den for på og trives i det, så det bliver nemmere at kravle rund og kunne lege.


Nemt og hurtigt - køb online


Vi ved alle en hverdag med en lille baby eller måske flere, så kan det være svært at overskue en tur gennem gågaden for at shoppe tøj.Vi har gjort det nemt for dig! Hos Smallfashion har du mulighed for at shoppe tøj hele døgnet rundt. Dette kan være en stort fordel når man har en lille baby som måske ikke altid sovet gennem om natten. Så kig forbi shoppen uanset om det er nat eller dag og se om du kan blive fristet. Vi har altid fri fragt og det betyder du aldrig har nogle fragtomkostninger når du shopper hos os.