NATTØJ

Smallfashion har et stort udvalg af babynatøj til piger og drenge fra kvalitetsmærker som Hummel, Petit By Sofie Schnoor, Celavi, Minymo og mange andre fine mærker. Husk når du handler hos Smallfashion har du altid 33 dags returret og vi vil sende dinpakke inden for 1-3 hverdage.

Nattøj til piger og drenge

Vi har et stort udvalg af nattøj og natdragter til både piger og drenge. Vi har natdragter med fødder og uden fødder og de fleste af vores dragter er med trykknapper så det er nemt at få din baby i nattøjet. Vi har også flere 2 paks dragter fra Pippi så du altid har noget at skifte med. Nattøjet vi har fra de forskellige brands er lækkert blødt og meget af det er tilmed Oekotex standard 100 certificeret.

Med og uden print


Vi har nattøj til både piger og drenge fra kvalitetsmærkerne Me Too - Minymo - Pippi - Celavi og mange andre gode brands. Vores udvalg af nattøj er bredt, vi har bpde ensfarvet, stribet, prikket. print af traktor, biler, blomster og mange flere prints. Kig her på siden og se om der er noget der kan friste dig og din baby.