Opret ny bruger

MADS NØRGAARD

Vi kan fra august 2018 byde velkommen til Mads Nørgaard som vi er så heldige at få lov at forhandle.

Mads Nørgaard er kendt for bl.a deres klassiske striber og lækre sømandsstrik. Men deres kollektion består af så meget mere end bare det. Deres velkendte termojakker er et stort hit både til børn og voksne, du vil selvfølgelig kunne finde termojakkerne til både piger og drenge hos Smallfashion allerede til september. Derudover kommer der selvfølgelig også t-shirts, bluser, bukser, overtøj og accessoires fra Mads Nørgaard, alt sammen i deres skandinaviske og minimalistiske stil, som passer til børn i alderen 8-14 år.
Mads Nørgaard til børn er ikke et mærke du finder overalt og vi er derfor stolte over at kunne præsenter mærket i vores butik og webshop allerede fra efteråret 2018.


OM SMALLFASHION

Smallfashion er et multibrand univers som har en bredt udvalg af fashion og basis børnetøj i alderen fra 0 til 14 år. Du finder skønne mærker som Petit, Angulus, CostBart, Celavi, Creamie, GoBabyGo, Hummel, Huttelihut, Mala, MeToo, Minimy, Molo, Pippi, Rosemunde, Siben Linnebjerg, The New, Wheat plus mange flere. Vi har alt på lager og sender fra dag til dag, og selvfølgelig fragt fri til en pakkeshop nær dig.

Velkommen til SmallFashion-universet – en verden af farver til børn fra 0-12 år.

Smallfashion.dk   I   Søndergade 12  I 8600 Silkeborg  I +45 97 41 04 15   I    shop@smallfashion.dk