Opret ny bruger

Hoppeloppe bliver til Smallfashion

Men du kan være helt tryg, vi vil fortsætte med det samme lækre udvalg og mange af de samme mærker som du har set på Hoppeloppe.

Den fysiske butik/Hoppeloppe i Silkeborg lukker 12. april. Varer købt på shoppen eller i butikken før 12. april bedes al henvendelse ske til tidligere ejer, på mail kundeservice@hoppeloppe.dk eller mobil 28961456.

Foruden alle de lækre brands vi allerede har på Smallfashion.dk, får vi fra sommeren 2018 en stort udvalg fra mærkerne Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Mads Nørgaard, Levis, Marmar og Soft Gallery, som du selvfølgelig også vil kunne finde i vores nye butik Smallfashion i Silkeborg fra sommeren 2018.

Vi beklager meget, at du skal søge dine varer frem igen på Smallfashion.dk. Derfor vil vi også gerne give dig 10% i rabat for besværet. Brug blot rabatkoden Kidsfashion i gavekortfeltet i check-out så trækker vi 10% fra din ordre. Gælder dog ikke på i forvejen nedsatte varer.

Vi glæder os til at servicere dig. Har du spørgsmål så kan du ringe til vores kundeservice alle dage mellem 8-16 på telefon 97 41 04 15OM SMALLFASHION

Smallfashion er et multibrand univers som har en bredt udvalg af fashion og basis børnetøj i alderen fra 0 til 14 år. Du finder skønne mærker som Petit, Angulus, CostBart, Celavi, Creamie, GoBabyGo, Hummel, Huttelihut, Mala, MeToo, Minimy, Molo, Pippi, Rosemunde, Siben Linnebjerg, The New, Wheat plus mange flere. Vi har alt på lager og sender fra dag til dag, og selvfølgelig fragt fri til en pakkeshop nær dig.

Velkommen til SmallFashion-universet – en verden af farver til børn fra 0-12 år.

Smallfashion.com   I   Niels P Thomsens Vej 3   I   +45 97 41 04 15   I    shop@smallfashion.dk