OUTDOOR TIL BABY DRENG

Find det helt rigtige overtøj til din baby dreng her. Vi forhandler outdoor tøj i høj kvalitet med et funktionelt og smart design. Vælg imellem mange søde huer, luffer, termodragter, gummistøvler, heldragter eller sandaler. Klæd din baby på til den kommende sæsonen. Du finder også de fineste plysdragter, som er perfekte som køredragter til når I skal på tur. I det rette overtøj kan det blive til mange sjove timer udendørs.

overtøj til alt slags vejr

Smallfashion har et stort udvalg af overtøj til babyer. Vi har de fineste jakker fra bla. Wheat, Hummel  som laver jakker til alle årstider.  Her bliver der tænkt på komfort og kvalitet  så dit dreng får den bedste jakke.  

Termotøj og gummistøvler


Vi har et kæmpe stort udvalg af termotøj til alle aldre på shoppen. Til baby'er er det vigtigt at det er  slidstærkt, da der nok bliver kravlet en del rundt udenfor. Celavi og Wheat laver begge et stort udvalg af termotøj. Du kan få i mange forskellige farver og også med mønster. Vi har den helt klassiske termo sæt som nok alle kender, men vi har også termotøj med fleece og med Pu coating så det er vandafvisende.

Celavi laver også rigtige mange fine gummistøvler med forskellige motiver og farver. Så hvis din dreng mangler overtøj så er du kommet det helt rette sted.

Har du spørgsmål til vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os på mail shop@smallfashion.dk eller telefon 97 41 04 15, vi er på kontoret alle hverdage fra 8:00 - 16:00