Opret ny bruger

Butikken

Til August åbner Smallfashion butik i Silkeborg på adressen Søndergade 12Åbningstider i butikken:

Mandag: 10-17.30
Tirsdag: 10-17.30
Onsdag: 10-17.30
Torsdag: 10-17.30
Freddag: 10-18.00
Lørdag: 10-15.00

I butikken finder du et stort udvalg af børnetøj fra mange af vores mærker, dog er det ikke sikkert at alle mærker og styles fra webshoppen er at finde i butikken, men du kan altid bestille på webshoppen og vælge afhentning i butikken.

Du kan bl.a finde mærker som Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Mads Nørgaard, Levis, Cost:bart, Petit By Sofie Schnoor, Marmar, Soft Gallery, Sibin Linnebjerg, Hummel, Molo, Minymo, METOO, Creamie og Celavi.

Butikken skal være med et lokalt team bag disken, som altid står klar til at hjælpe og yde en fantastisk kundeservice. Vi søger en fuldtidssælger samt 2 afløsere. Ønskes mere information om stillingen, rettes henvendelsen direkte til Butiksbestyrer Christine Høj Sørensen på chs@smallfashion.dk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye butik.

OM SMALLFASHION

Smallfashion er et multibrand univers som har en bredt udvalg af fashion og basis børnetøj i alderen fra 0 til 14 år. Du finder skønne mærker som Petit, Angulus, CostBart, Celavi, Creamie, GoBabyGo, Hummel, Huttelihut, Mala, MeToo, Minimy, Molo, Pippi, Rosemunde, Siben Linnebjerg, The New, Wheat plus mange flere. Vi har alt på lager og sender fra dag til dag, og selvfølgelig fragt fri til en pakkeshop nær dig.

Velkommen til SmallFashion-universet – en verden af farver til børn fra 0-12 år.

Smallfashion.com   I   Niels P Thomsens Vej 3   I   +45 97 41 04 15   I    shop@smallfashion.dk