Opret ny bruger
Dag til dag leveringGratis fragt til en pakkeshop nær dig365 dages returret2.500 m2 lager

Black Friday 2019

Glæd dig til Black Friday 2019

Hvert år til Black Friday har vi nogle helt ekstra ordinære gode rabatter og tilbud, priserne skrues ned, men kvaliteten er stadig den samme som tidligere. Vi har et stort udvalg af lækkert børnetøj fra mange forskellige mærker som Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Mads Nørgaard, Soft Gallery, MarMar, Hummel og mange flere. Tjek vores store udvalg af børnetøj og find lækre styles der kan pifte dit barns garderoben op på ny. Er du på udkig efter luksus børnetøj til ekstra ordinære gode priser?

Vil du være den første til at få alle de vildt gode tilbud og rabatter til Black Friday?

Hvis du vil være den første til at få alle de vilde tilbud til Black Friday, så kan du allerede nu tilmelde dig vores nyhedsbrev, og vi sikre dig at du er den første der får besked om alle de super gode tilbud og rabatter vi har hvert år til Black Friday.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få direkte besked når vi afholder udsalg, kampagner og andre tilbud.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
OM SMALLFASHION

Smallfashion er et multibrand univers som har en bredt udvalg af fashion og basis børnetøj i alderen fra 0 til 14 år. Du finder skønne mærker som Petit, Angulus, CostBart, Celavi, Creamie, GoBabyGo, Hummel, Huttelihut, Mala, MeToo, Minimy, Molo, Pippi, Rosemunde, Siben Linnebjerg, The New, Wheat plus mange flere. Vi har alt på lager og sender fra dag til dag, og selvfølgelig fragt fri til en pakkeshop nær dig.

Velkommen til SmallFashion-universet – en verden af farver til børn fra 0-12 år.

Smallfashion.dk   I   Søndergade 12  I 8600 Silkeborg  I +45 41 40 75 00   I    shop@smallfashion.dk